mohutnější maminka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
VERONIKA
31.12.08 18:56

Holky, tak já teda musím pochválit nynější miminko - před Vánocma jsem byla na KO a měla jsem JEN 1kg nahoře, ale na další KO bude váha asi pořádně skučet :oops: :oops: :oops:
Tolik cukroví jako letos jsem snad ještě nikdy nesnědla a to mám jít na glykemický test, to bude zase výsledek :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
1280
31.12.08 20:24

A kdy jindy si ty dobroty může člověk trochu dovolit než v těhotenství?Ne? :D :D :D A navíc když na to člověk má neskutečnou chut :D
Ale já souhlasim u nás to cukroví bylo snědený už 25.12. :D
Ale naštěstí mě zachránila tchýně a dozásobovala :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
1.1.09 13:14

Oluschka,
jé, děkuji… tak naštěstí se mimi projevuje tak, že nemám vůbec chuť na jídlo a když si dám svoji klasicku - předtěhotenskou - porci, tak je mi blbě, všechno mě v žaludku tlačí a jsem marná, takže se snažím jíst rozumě, tedy míň, ať pak mohu být aspoň trošku aktivní a nejen ležet, hekat a nadávat si, jaká jsem to kráva, že jsem se přežrala :)
Dnes na snídani jsem spořádala jen 3 chlebíčky (jindy jich zbouchám 6 - 7), teď jsem si dala trošku polévky a zase hekám, asi budu muset ještě ubrat :D

A teď - VŠEM PROSTĚ JEN TO NEJLEPŠÍ V TOM KRÁSNÉM NOVÉM ROCE 2009! Ať jsou miminka i maminky zdravé a maminky ať moc nepřiberou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.1.09 17:29

Taky zrovna nepatřím k těm hubeným.
V prvním těhotenství jsem naštěstí moc nepřibrala, jen pak se to nějak zvrtlo a nějak jsem přibrala.........ani nevím jak, že by to bylo tím, že jsem byla spokojená?
NO a nyní v létě jsem si řekla, že s tím musím něco udělat. Samozřejmě jsem měla něco slíbeno, za 15 kg dolů do vánoc, jsem měla slíbenou nový fotoaparát zrcadlovku. Tak že kg se podařila schodit a to už do listopadu a foťák je doma, no a týden na to jsem zjistila že jsem těhu. :D Tak že to co jsem schodila, můžu v klidu zase přibrat. Ale fakt jsem musela schodit, i když jsem schodila těch 15 kg, tak stále mám 94 kg. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.1.09 19:02

Tak to jsi šikulka , že jsi takhle zhubla. :potlesk: A těch 94 kg , to podle mě není zas tak hrozný. :wink: Jinak já než jsem otěhotněla tak jsem taky hodně zhubla , a myslim si že díky tomu jsem ani tolik v těhotenství nenabrala. :D Zkrátka to tělo pak nedovolí. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
51750
1.1.09 19:11

Oluscha no já právě nevím, spíš mám strach že to teď naberu rychle zpět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
1.1.09 19:28

Když do sebe nebudeš cpát zbytečně moc sladkého tak to podle mě bude dobrý.Já jsem měla výhodu že mě sladký ze začátku těhu nák nepřitahovalo.Taky jsem jedla hodně celozrnný pečivo , který mě opravdu pročistilo :D a hodně jsem chodila na procházky, to vlastně chodím i ted,ale už toho moc s tím bříškem neujdu. :D Heled a ikdyby si začala dost nabírat , tak bych se tím být tebou netrápila, protože náký odříkávání jídla v těhu taky není dobrý a i na psychiku je to na prd a miminko přeci potřebuje hlavně výživu a spokojenou maminku. :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.1.09 19:48

Ahoj,
píšu jen zkušenost „odkoukanou“…
Kamarádka má taky kolem „metráčku“, má to tak standartně, někdy má míň a někdy víc.
Vždycky měla sklony k přibírání, už na základce, a prostě s přibývajícími léty to není lepší.
Těhotná byla, nabrala asitak 10 kilo (takže prostě měla přes 100, no..).
Porod normálně, a její doktorka teda nic neřikala.
Já chodím k té samé -a se mnou v poradně byla spousta maminek, které vážily kolem stovky.
Doufám,že mi někdo nenapíše, že tady propaguju obezitu nebo co - ale prostě ta kamarádka osobně s tím problém nemá, a my jsme na ni tak zvyklí a bráníme ji vždycky co to jde.
Je hodná a její manžel je hubeňour a má ji moc rád.
Všichni prostě nemůžem být stejní, jeden má slabých 50 kilo, někdo je průměr, někdo atlet, a někdo je prostě kulička.
Doktoři, kteří se vyžívají v tom, že stresujou a nervujou těhule, že moc přibíraj a kdesi cosi, a mávaj nějakýma křivkama, by se měli jít bodnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.1.09 14:04

Pitrisku naprosto souhlasim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
VERONIKA
2.1.09 14:14

Holky, musím Vám napsat - dnes jsem u našich a já se tu vždycky vážím (mají super váhu a navíc je lepší se vážit jen na jedné)!!!
No a co jsem nezjistila - i po papkacích vánočních orgiích mám 0,5 kg DOLE!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Takže, když to shrnu v tomto těhu jsem už přibrala 0,5 kg :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1280
2.1.09 15:22

Veroniko já ti :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
2.1.09 15:27

Jé, no to je šupa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
2.1.09 16:12

Ahojky holčiny,

můžu se k vám přidat? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
2.1.09 16:17

Nemužeš,ale musíš… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1791
2.1.09 16:20

Děkuju :wink:

Hned zpočátku mám dotaz: jak tak koukám, mohla bych mít u svých příspěvků i takový ten obrázek s tím, v jakém jsem týdnu…Už chvíli s tím bojuju, můžete mi některá poradit, jak na to? Díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí