Moje ambulance Praha OC Hostivař

17984
15.4.12 08:39

Moje ambulance Praha OC Hostivař

Máte někdo zkušenost? Jakou?
Vážně uvažuju o změně Dr., toto mám blízko a vyhovují mi i ordinační hodiny :palec:
Dík :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1340
15.4.12 09:45

Ahojky, ja se tam registrovala v srpnu a super. Prijemny prostredi, objednas se pres net, kde si vyberes cas, kdy se Ti hodi tam prijit a hned Ti vola sestra, aby Ti potvrdila, jestli maji zrovna volno nebo jestli Ti musi cas trochu soupnout. Navic maj otviracku asi do osmi.
Za me urcite super - mam to totiz za barakem :-)
Jediny, co by mohlo byt brano jako negativum je, ze je tam vic doktoru a asi bude zalezet, na koho zrovna natrefis. Ale mam pocit, ze pak se muzes klidne objednavat k jednomu konkretnimu.
Ja jsem spokojena :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.4.12 10:01

Dík a máš tam nějakou konkrétní Dr.? Koukala jsem, že jsou tam tři mladý doktorky :)
Musíš nějak ke starý doktorce, když přehlašuješ, nebo tím, že podepíšeš novej papír, tak jsi automaticky tam u nich?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
15.4.12 11:20

Jéé,moje ségra tam dělá vrchní sestru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35428
15.4.12 12:05

Ja si myslim,ze podobny ambulance, kde se dost stridaji dr., jsou dobry pro mladsi a relativne zdrave pacienty. Nedovedu si predstavit, ze by tam mel chodit nejaky chronicky nemocny pacient, pokazde ho videl nekdo jiny a pokazde dopodrobna studoval prubeh jeho chorob,a by neco nezanedbal - pak je riziko omylu dost velke.
Za me, diky, ale ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17984
15.4.12 12:31
@Petrajan píše:
Jéé,moje ségra tam dělá vrchní sestru :mrgreen:

a dobrý joooo??? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.1.15 08:13

Mate zcela pravdu, do moji ambulance chodim temer od zacatku co vznikli, pokazde je tam jiny lekar a setkala jsem se naposledy s lekarem, jehoz vysetreni spocivalo v tom, ze se mi podival jen do krku, mela jsem zanet dychacich cest a on mi od stolu napsal antibiotika a ANI SI NEPOSLECHL jak pracuji plice.po antibiotikach mi bylo spatne, navic mi predepsal 2 krabicky, z te druhe jsem mela vyuzivat jen polovinu a pritom jsem musela zaplatit i to co jsem vypouzila. k tomuto lekari uz nikdy nepuje a uvazuji o zmene lekare :x

• Citovat
  • Upravit
77
10.12.18 12:32

Zdravím maminky, přidávám sem svůj dojem ikdyz vidím, ze dlouho se tu nepsalo. Dnes jsem byla s dvouletym synem v Motole a měla natrefila jsem na tu starou doktorku. Hned ve dveřích nás s manželem seřvala ať si sundame bundy a synovi mikinu, my ji řekli, ze jemu mikinu sundavat nebudu, ze tam není takové horko a pod ni ma jen tričko. Už to mě zarazilo proč řeší nejake oblečeni… :nevim: syn brecel jakmile ji viděl, do pusy mu strcila něco železného , abys ji nekousl což chápu, ale takovým stylem div mu neroztrhla koutky. Po prohlídce šel manžel se synem na chodbu a ja byla v ordinaci. Hned jsem dostala vynadano, ze ma malý hodně kazit proč s nim nechodim k zubari. Ja ji řekla, co to říká, ze chodíme pravidelně nám prohlídky a o kusech jsme věděli dřív, jenže našem zubarka takhle male děti nevrtá, ze u nich den to nesmí, tak abychom řádně cistili zuby a alespoň je udrželi v tomto stavu.

Jenže v bohuzelse zuby neudrzely a ted už tam mám jen koreny, proto naše poslala do Motola. Dostali jsme semináře az a 5 měsíců, ale už teď vím, ze tam nepujdeme. Raději zaplatíme nějakou soukromou kliniku, nez takovýto přístup. Paní doktorka už 100 presluhuje a vybiji si to na dětech a rodičích. Jeste nám řekla, ze všechno co je potřeba den vytrhne a syn by dostal destičku s umělými zuby. NEDOPORUČI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty