Moje dcera

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.12.16 18:17

Jo, moje dcera ma taky vic kilo na svuj vek. Ale podle endokrinolozky ma mit vysku 185-190cm.

• Citovat
  • Upravit
69235
30.12.16 18:18

No moje má o jedenáct kilo méně, a 3cm méně, není tedy tlustá, ale do hubené holčičky má daleko, takže ta tvá musí být silnější. Taky má hodně svalové hmoty, denně tréninky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27277
30.12.16 18:19

@Adéla Rasková

Ty jsi rodič a šéf stravování…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.12.16 18:20

@Kriss Tina To ale moje dcera má v 7 letech.. musí se to posuzovat individuálně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35718
@pannda píše:
Můžu se zeptat, co sportuje 7-8× týdně?

Ležing

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235

Jinak tedy z toho už jako jen tak sama nevyroste, je potřeba se na to zaměřit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Je hlavně i dost vysoká na 10 let mi přijde, jste v rodině dlouhani? Ale jak tu zaznělo, neres to před ní, tohle udělala teta a sestrenka se zasekla a je ten druhý extrém - místo anorexie otesanek, vše řeší jídlem.. Jinak já měla tuhle váhu na 165cm a trojky prsa kolem 16let.. Ale bmi má v normě, jen je na svůj věk napřed..

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
30.12.16 18:21
@pikola píše:
Ležing

ale no tak… :think:

• Citovat
  • Upravit
3145
30.12.16 18:22

Myslim, ze tohle by se melo resit s dr, vyloucit kylu (ta muze udelat pekne vyvaleny bricho, intezivnim sportem se to muze jeste zhorsit), intoleranci laktozy, lepku atd, u toho byva hodne nafoukle bricho.
No a pokud je to bricho fakt jen tuk, tak se zamerit na jidelnicek, prijem tekutin. Dcera zrejme intenzivne sportuje, jidelnicek by tomu mel odpovidat.
A je sice hezke, kdyz nekdo nechce delat diteti mindraky, ale nejak rozumne ji t budes muset vysvetlit, preci ji nenechas kynout jak buchtu v troube…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.12.16 18:22
@pikola píše:
Ležing

moje dcera má ale tréninky třeba 9× týdně, ve úterý a ve čtvrtek má dva za sebou, přejíždí z florbalu na tanec a z florbalu na tenis. Má mezi nimi 15 a 30 minut.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3662
30.12.16 18:23
@Klopotkova píše:
jenže Ty jsi hodně štíhlá a nic pro to dělat nemusíš, sníš vola a nepřibereš ani gram, možná tak půl kila zhubneš, to je sice super, ale nemůžeš to srovnávat s námi, normálními smrtelníky, kteří se musíme trochu hlídat… :kytka:

No jo no jo, jen proste na desetiletou holčičku ki to dost prostě prijde vis :nevim: ja nevim, moji male deset neni.Ale podle me se to melo,,podchytit" uz na zacatku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37121

@Karleon to je mi jasny ze kazdej je jinej, zakladatelka se ptala jak to maj ostatni…
Jinak se tu treba nepise jak sou na tom vyskove a vahove rodice…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
@Anonymní píše:
Je hlavně i dost vysoká na 10 let mi přijde, jste v rodině dlouhani? Ale jak tu zaznělo, neres to před ní, tohle udělala teta a sestrenka se zasekla a je ten druhý extrém - místo anorexie otesanek, vše řeší jídlem.. Jinak já měla tuhle váhu na 165cm a trojky prsa kolem 16let.. Ale bmi má v normě, jen je na svůj věk napřed..

Já měla v 16ti na 165 cm 58 kg, nějak mi narostla stehna a všude jsem říkala, jak se se mnou jednou budou chlapi rozvádět kvůli postavě :mrgreen:, teď, když se dívám na fotky, tak se tomu směji, byla jsem úplnej lunt, ani doktorka nechtěla věřit, že vážím tolik kilo, mám pevnější kostru nebo co… 8)

• Citovat
  • Upravit
5730
30.12.16 18:24

Teda nevím, ale nepřijde mi to jako žádná tragédie. :-) Vždyť je vysoka - a váhu k tomu má vcelku umernou. Při 150 cm opravdu nemůže mít 30kg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
30.12.16 18:25
@Anonymní píše:

nemá BMI v normě, má BMI v pásmu obezity, ne nadváhy, ale už obezity.

Je fajn, že to chce maminka řešit, protože ta holčička potřebuje mámu, co to bude řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová