Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám dceru je jí 10let 149cm kolem pasu 64cm boky 63cm a váží 51kg přijde mi to na ní hrozně moc děti v její třídě váží 34-35-36 není nijak moc tlustá ma trošku větší břicho ale ne úplně moc sportuje 7-8týdně a ji zdravě tak by mě zajímalo kolik váží vaše dítě v deseti letech předem děkuji za odpověď
Hlavně to neřeš před ní, jen jedno slůvko o tom, že má větší bříško jí zadělá na velký mindrák…
a pokud je v nicku tvoje pravé jméno tak jsi raději měla být anonymní ![]()
@Adéla Rasková píše:
Mám dceru je jí 10let 149cm kolem pasu 64cm boky 63cm a váží 51kg přijde mi to na ní hrozně moc děti v její třídě váží 34-35-36 není nijak moc tlustá ma trošku větší břicho ale ne úplně moc sportuje 7-8týdně a ji zdravě tak by mě zajímalo kolik váží vaše dítě v deseti letech předem děkuji za odpověď
To je opravdu moc. Tolik mam ja ve 21 letech ![]()
Ona z toho jestr vyroste nechte ji byt…kazdej nemusi byt tabulkovej ![]()
@Adéla Rasková to je teda celkově větší. Moje dcera (9,5 roku) je ve třídě mezi holkama průměr (každý druhá vypadá na pohled jako ona) a má 134cm a 28kg. To je tvoje dcera asi nejvyšší ze třídy, ne?
@Adéla Rasková no já měřím 165cm a vážím 48-50kg. Vychrtlá určitě nejsem, žebra mi nelezou.
Břicho by větší být nemělo, nejde o estetiku, ale o to, že větší břicho signalizuje vnitřní tuk (ne jen pneumatiku, ale tuk na orgánech) a to je problém. Kdyby byly tukové vrstvy rozložené spíše do boků a břicho ploché, je to z hlediska zdraví výrazně lepší.
Na větší břicho bacha.
Nehledě na následné mindráky v pubertě.
V prumeru maji deti v tomhle veku kolem 30 kg. Ale taky jsou holky v tomhle veku o cca 10 cm mensi…
@Doe_Jane píše:
Hlavně to neřeš před ní, jen jedno slůvko o tom, že má větší bříško jí zadělá na velký mindrák…
a pokud je v nicku tvoje pravé jméno tak jsi raději měla být anonymní
přesně tak ![]()
@Renca8 vyrůst z toho teda rozhodně nemusí
v 10ti letech bych řekla, že už z toho za těch 3-5 let, co ji to začne zajímat, spíš nevyroste.
Měla jsem to v 10 letech stejně. Teď před třicítkou mám 190cm a cca 90kg nevím přesně jsem chvilku po porodu.
@Dojcanis píše:
To je opravdu moc. Tolik mam ja ve 21 letech
jenže Ty jsi hodně štíhlá a nic pro to dělat nemusíš, sníš vola a nepřibereš ani gram, možná tak půl kila zhubneš, to je sice super, ale nemůžeš to srovnávat s námi, normálními smrtelníky, kteří se musíme trochu hlídat… ![]()
Tvoje dcera je asi dost velika, moje neter, 10 let, ma 130 cm a cca 28-30kg. Vahu 51kg mam ja na 165 cm a nejsem zadna kostra. A co dr? Rikala neco o nadvaze? Jinak pokud ji zdrave a hodne sportuje tak asi nic nenadelas.. ![]()
@MaličkáD píše:
Měla jsem to v 10 letech stejně. Teď před třicítkou mám 190cm a cca 90kg nevím přesně jsem chvilku po porodu.
190 cm?