Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Naše drobky vyšetřili na ORL, jak tu píší holky, přiložili k uchu a za pár vteřin výsledek
Tak si zajdi k dětské, ona ti napíše žádanku. Přeju hodně zdraví ![]()
muffinka89 píše:
Holky mám další problém.Začínám mít pocit,že moje dcera(4.měsíce) neslyší.Když má hlavičku otočenou na levé straně a já jí u pravého třeba zachrastím hračkou tak nereaguje,ani když na ni mluvím tak se neotočí
Vůbec si neumím představit život z neslyšícím dítětem
NA MOJÍ LÁSCE K NÍ SE ALE NIC NEZMĚNÍ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
hele já mam 4letou a mluvim na ní horem dolem, s ní to taky ani nehne
třeba jen reagovat nechce… nemysli hned na nejhorší ![]()
ty Muffi myslim si že ještě o nic nejde, určo bych to konzultovala s doktorkou,ale co já si pamatuju v tech 4 měsících mě malej taky s timhle zlobil at sem udelala cokoliv nic až kolem 5 měsíce se konečně začal otáčet když sem zavolala tleskla atd…co třeba pustit nahlas najednou rádio nato mi hodne platil
Holky děkuji!!!
Myslím,že běhání po doktorech už bylo dost tak snad už by to mohlo přestat
ouška se nekontolují v porodnici, alespon ne ve všech, naši dceři je nevyšetřovali, ted syn nedonošený a jelikož měl porodní váhu pod 1,5kg tak nás poslali na tzv. emise.
Příspěvek upraven 21.09.11 v 13:08
Tak aby bylo vidět že si nevymýšlím choroby které neexistují.Tady je první papír z nemocnice plus kartička na neurologii kde jsme sledovány a dělali nám EEG.Tyhle slepice si tam jistě zavolají o tom nepochybuji!!!!!!!!
Zprávy z neuro sem odevzdala našemu pediatr.ale není problém si je vyžádat ![]()
muffinka89 píše:
Holky mám další problém.Začínám mít pocit,že moje dcera(4.měsíce) neslyší.Když má hlavičku otočenou na levé straně a já jí u pravého třeba zachrastím hračkou tak nereaguje,ani když na ni mluvím tak se neotočí
Vůbec si neumím představit život z neslyšícím dítětem
NA MOJÍ LÁSCE K NÍ SE ALE NIC NEZMĚNÍ!!!![]()
![]()
![]()
![]()
písněte, jak jste dopadli, stát se může cokoliv a kolikrát se stalo, že dr. něco zadrbkali. Držím vám pěsti, ať je maličká v pořádku.
Holky ale já sem nepsala,že malá na 100% neslyší,ale neotáčela se za hlukem.Myslím,že je lepší se zeptat než čekat co se bude dít a pak třeba něco zameškat
.
Jo a tady je ta kartička.Asi by jsme chodili na neuro jen tak pro zábavu.. ![]()
Zdravím,
příspěvky, které jsem vyhodnotila jako nevhodné a neodpovídající na problém zakladatelky, jsem smazala. Diskusní fórum tu slouží k řešení palčivých otázek, sdílení rad a zkušeností - nikoliv k projevům osobní nevraživosti a zpochybňování pisatelek a jejich problémů.
To už je riziko anonymity internetu, pokud něčemu věřit nechcete, nereagujte a příslušné diskuse nečtěte - nikdo vás nenutí.
Podobné útočné příspěvky nebudou v diskusi tolerovány.
Tereza
Tak já jsem dnes také pojala podezření, že náš Tomášek neslyší. Hrkala jsem u něj jak šílená a on nic! Po přečtení této diskuse jsem zkusila bouchnout dveřmi. Zlatečko naše skoro vyletělo z kůže!
Takže bude asi vše v pořádku ![]()
@JanaLov Na nějaké bouchání bych se vyprdla. Já jela venku s kočárkem, dělali tam novou silnici a rachtali zbíječkou jak o život. Vlastního slova nebylo slyšet a s mladým to v kočáře ani nehlo. Vesele chrupkal dál. Řídila bych se vyšetřením sluchu (dělají již v porodnici nebo posílá pediatr během cca prvního měsíce).
Ano, to dělali… Vše bylo v pořádku, ale dnes mi připadalo, že vůbec nereaguje. Ani na manžu.. Tak jsem to zkusila.. Jen pro klid duše..