Moje dcera asi neslyší

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Oz
9304
26.8.11 14:23

Naše drobky vyšetřili na ORL, jak tu píší holky, přiložili k uchu a za pár vteřin výsledek 8-) Tak si zajdi k dětské, ona ti napíše žádanku. Přeju hodně zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
eMaminka
26.8.11 16:52
muffinka89 píše:
Holky mám další problém.Začínám mít pocit,že moje dcera(4.měsíce) neslyší.Když má hlavičku otočenou na levé straně a já jí u pravého třeba zachrastím hračkou tak nereaguje,ani když na ni mluvím tak se neotočí :cry:
Vůbec si neumím představit život z neslyšícím dítětem
NA MOJÍ LÁSCE K NÍ SE ALE NIC NEZMĚNÍ!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

hele já mam 4letou a mluvim na ní horem dolem, s ní to taky ani nehne ;) třeba jen reagovat nechce… nemysli hned na nejhorší ;)

• Citovat
  • Upravit
7142
26.8.11 23:41

ty Muffi myslim si že ještě o nic nejde, určo bych to konzultovala s doktorkou,ale co já si pamatuju v tech 4 měsících mě malej taky s timhle zlobil at sem udelala cokoliv nic až kolem 5 měsíce se konečně začal otáčet když sem zavolala tleskla atd…co třeba pustit nahlas najednou rádio nato mi hodne platil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
29.8.11 18:12

Holky děkuji!!!
Myslím,že běhání po doktorech už bylo dost tak snad už by to mohlo přestat

• Citovat
  • Upravit
2983
29.8.11 18:40

Takže jste byli u dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
20.9.11 18:05

ouška se nekontolují v porodnici, alespon ne ve všech, naši dceři je nevyšetřovali, ted syn nedonošený a jelikož měl porodní váhu pod 1,5kg tak nás poslali na tzv. emise.

Příspěvek upraven 21.09.11 v 13:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
20.9.11 18:23

Tak aby bylo vidět že si nevymýšlím choroby které neexistují.Tady je první papír z nemocnice plus kartička na neurologii kde jsme sledovány a dělali nám EEG.Tyhle slepice si tam jistě zavolají o tom nepochybuji!!!!!!!! :poblion: Zprávy z neuro sem odevzdala našemu pediatr.ale není problém si je vyžádat :twisted:

• Citovat
  • Upravit
2237
20.9.11 18:42
muffinka89 píše:
Holky mám další problém.Začínám mít pocit,že moje dcera(4.měsíce) neslyší.Když má hlavičku otočenou na levé straně a já jí u pravého třeba zachrastím hračkou tak nereaguje,ani když na ni mluvím tak se neotočí :cry:
Vůbec si neumím představit život z neslyšícím dítětem
NA MOJÍ LÁSCE K NÍ SE ALE NIC NEZMĚNÍ!!! :srdce: :srdce: :srdce: :srdce: :srdce:

písněte, jak jste dopadli, stát se může cokoliv a kolikrát se stalo, že dr. něco zadrbkali. Držím vám pěsti, ať je maličká v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
20.9.11 18:46

Holky ale já sem nepsala,že malá na 100% neslyší,ale neotáčela se za hlukem.Myslím,že je lepší se zeptat než čekat co se bude dít a pak třeba něco zameškat :-( .

• Citovat
  • Upravit
muffinka89
20.9.11 18:48

Jo a tady je ta kartička.Asi by jsme chodili na neuro jen tak pro zábavu.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
20837
21.9.11 13:03

Zdravím,
příspěvky, které jsem vyhodnotila jako nevhodné a neodpovídající na problém zakladatelky, jsem smazala. Diskusní fórum tu slouží k řešení palčivých otázek, sdílení rad a zkušeností - nikoliv k projevům osobní nevraživosti a zpochybňování pisatelek a jejich problémů.

To už je riziko anonymity internetu, pokud něčemu věřit nechcete, nereagujte a příslušné diskuse nečtěte - nikdo vás nenutí.

Podobné útočné příspěvky nebudou v diskusi tolerovány.

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maroška
15.1.13 11:43

Můžu se zeptat jak jste dopadli s malou Mufinko? Janča.

• Citovat
  • Upravit
7
2.10.13 17:00

Tak já jsem dnes také pojala podezření, že náš Tomášek neslyší. Hrkala jsem u něj jak šílená a on nic! Po přečtení této diskuse jsem zkusila bouchnout dveřmi. Zlatečko naše skoro vyletělo z kůže! :-)Takže bude asi vše v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
2.10.13 17:13

@JanaLov Na nějaké bouchání bych se vyprdla. Já jela venku s kočárkem, dělali tam novou silnici a rachtali zbíječkou jak o život. Vlastního slova nebylo slyšet a s mladým to v kočáře ani nehlo. Vesele chrupkal dál. Řídila bych se vyšetřením sluchu (dělají již v porodnici nebo posílá pediatr během cca prvního měsíce).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
2.10.13 18:45

Ano, to dělali… Vše bylo v pořádku, ale dnes mi připadalo, že vůbec nereaguje. Ani na manžu.. Tak jsem to zkusila.. Jen pro klid duše..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí