Moje máma a můj syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10248
15.4.15 21:55

@ivašot. já taky do doby, než by mi někdo řekl, že je vlastně hlídá on, pak bych polevila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Siluet
15.4.15 21:56
:roll:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.15 21:58

No nic, tady asi nedáváte děti k babičkám, proč taky, když nejsou povinný hlídat vaše děti že? No a že jse na mateřské a kojim, tak i já si občas potřebuji odskočit např. k lékaři. Tady je opravdu každá matka tak dokonalá? díky všem, ale tady to nemá cenu rozebírat

• Citovat
  • Upravit
30408
15.4.15 22:00
@Scherydon píše: :roll:

Tvůj poslední příspěvek opravdu napovídá, že jsi v reakcích trochu přecitlivělá.

Příspěvek upraven 15.04.15 v 22:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15422
15.4.15 22:00
@Bejbyy píše:
@ivašot. já taky do doby, než by mi někdo řekl, že je vlastně hlídá on, pak bych polevila

Uznavám, taky bych polevila. Mě by ale spíš nenapadlo vodit dítě k mámě do práce a nechávat ho tam pracovat s počítačem a jezdit v hale na motorce. Asi moje máma nemá tak velkorysýho zaměstnavatele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
15.4.15 22:01

Tak rozhodne se jako vzorna hlidajici babicka nepredvedla, od tebe mi to nijak zvlast hystericke neprijde, kazdopadne ale nechapu, co resis, kdyz ji neveris, tak ji ho proste na hlidani nedavej ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
15.4.15 22:01

@ivašot. to já zas s klukama chodím a mamina jednoho bere přebaluje a krmí a pak jdem do pryč… no je to různé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Everyone
15.4.15 22:02

Vidím pozitivum v tom, že babička vůbec pohlídá.

Negativum, že nehlídá pořádně.

Neřvala bych na ni, jen bych si pro příště zaplatila tu chůvu.

• Citovat
  • Upravit
16986
15.4.15 22:03
@Anonymní píše:
No nic, tady asi nedáváte děti k babičkám, proč taky, když nejsou povinný hlídat vaše děti že? No a že jse na mateřské a kojim, tak i já si občas potřebuji odskočit např. k lékaři. Tady je opravdu každá matka tak dokonalá? díky všem, ale tady to nemá cenu rozebírat

Klid, ja bych z toho byla vic nez jen „hystericka“ a uz nikdy bych ji nenechala o samote se svym ditetem. Mne ve tvem scenari jeste chybi, ze by ho nekdo nalozil do auta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13955
15.4.15 22:07
@Anonymní píše:

Proc se rozcilujes? V uvodu pises jak to dle tveho popisu vidi ostatni a ony ti napsaly jak to vidí :nevim: takze si chtela proste „slyset“, ze jsi byla na 100 procent v pravu a tvoje matka je nezodpovedna? Ano je. Kdyz to vis zkus si zajistit jine hlidani, aby sis mohla odfrknout nebo nekam odskocit. Nase babicky hlidaji radi a jsem za to vdecna, ale opravdu si myslim, ze nejsou povinne hlidat, takze nechavam hlidat jen kdyz si oni reknou, ze by chtely byt s prckem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
972
15.4.15 22:10

@hanka.br.
Takze bylo precitlivele servat matku za to, ze nechala dite jezdit samotne po parkovisti? Vazne jsi takova hrdinka a nic by to s tebou neudelalo? Ja bych ji vyrvala a v moje dite by uz nehlidala. Neverim tomu, zadna matka by tohle nezkousla, to se na me nezlobte. A resit tady, ze zakl. vodi dite matce do prace je blbost. Nic o tom nevite.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
15.4.15 22:11
@AniNevim píše:
Klid, ja bych z toho byla vic nez jen „hystericka“ a uz nikdy bych ji nenechala o samote se svym ditetem. Mne ve tvem scenari jeste chybi, ze by ho nekdo nalozil do auta.

Naprosto souhlasím, už jen proto že věřím, že kdybych jednou svěřila své dítě tchýni tak by to dopadlo stejně, možná proto bych jí ho nikdy nenechala. Ale já mám tohle „štěstí“ a vím to už teď :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.4.15 22:15

Nezodpovědná mi příjdeš i ty. Víš už delší dobu, ze je babička nespolehliva a sveris ji dítě na odrazedle evidentně v rusnem prostředí. Takže si klidně můžete podat ruce.

• Citovat
  • Upravit
15422
15.4.15 22:17
@lucenka píše:
Nezodpovědná mi příjdeš i ty. Víš už delší dobu, ze je babička nespolehliva a sveris ji dítě na odrazedle evidentně v rusnem prostředí. Takže si klidně můžete podat ruce.

Asi tak. Kdyby mi dvouleté dítě zmizelo z dohledu na motorce, tak vystřelim i kdyby ten počítač hořel a nebudu spoléhat na mamču. Tím spíš, že o ní zakladatelka píše, jak je nezodpovědná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
15.4.15 22:18

Také bych byla na mrtvici, kdyby mamka hlídala a nechala by dítě jezdit samotné po parkovišti. To rozhodně ano. Jen mi tam nesedí to, že tedy babička řekla, že jde za ním (to bych také brala tak, že ho zajistí), ale pak se vrátila bez něj, zakladatelka ji viděla, že je bez něj a kamsi odchází. Jak mohla zakladatelka v klidu zůstat sedět u počítače, když evidentně dítě nebylo s babičkou do doby, kdy jí přišla vynadat ta cizí paní, že dítě venku jezdí mezi auty???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí