Je syn hyperaktivní, nebo jen zlobí?

632
15.4.15 17:15

je syn hyperaktivni nebo jen zlobi?

Mam 14 mesicniho chlapecka. uz od malinka je to pekny ero. miluje spolecnost na kazdeho se od malinka smal nebyl s nim problem. nyni je stale spolecensky ma rad lidi nestydi se niceho se neboji a to mi drobet desi. od rana co se zbudi nestacim malyho sundavat bud ze zidle, stolu skrinki at… prostevyleze vsude kam dosahne. na stole je jeho obliba skakani do vysky na zidli zase houpana. nestiham nic udelat musim ho furt od nekud sundavat. kdyz uz nikdeneleze tak rozebira hracky vypina televizi rabuje supliky a u toho si vystaci sam. pohoukava si u toho ale nedej boze kdyz mu vezmu treba jeho oblibenou palicku na maso dostane sileny zachvat revu jako kdyby sem mu ublizovala venku na kazdyho krici. mluvit moc alr nemluvi obcas rekne tata mama je to normalni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tunrida
15.4.15 17:17

Podle mýho syna asi jo :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13119
15.4.15 17:31

Řekla bych, že zlobí a neumí poslouchat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kla
2535
15.4.15 17:39

@ivuss a co by jsi od 14 mes dítěte očekávala? Ze bude tise sedet a predcitat Shakespeare? Je to jeste mimino, objevuje svet. Na Tobe je je urcit mu hranice. Nekdy mu holt budes muset i 10× ukazat, ze skakat ze zidle proste nebude i kdyz se bude vztekat. :nevim: Mam ted podobne treti dite, je to o nervy, ale vyroste z toho :-)). Prvni nebyl o nic lepsi :-)).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
15.4.15 17:44

Na kluka normalni chovani, nic zvlastniho…,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2789
15.4.15 17:44

Já mám to stejný, až na to, že to je holka :lol: :lol: :lol:.Jinak i syni byli takový divočejší, ale oproti dceři to byl slabej odvárek :mrgreen:.A s počtem dětí to beru tak nějak normálně, když to dělal první syn, tak mi to taky nepřišlo normální a byla z toho zoufalá, ale teď už je to prostě jiný! Jsem zjistila, děti vymýšlí „blbosti“,když se nudí :pankac: a nebo chtějí upoutat pozornost rodičů :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.15 17:46

Řekla bych, že je prostě živý. V tomto věku to ještě nelze určit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.4.15 17:48
@ynax píše: Řekla bych, že zlobí a neumí poslouchat

Ve 14m?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
15.4.15 17:51
@Ali-Ali píše:
Ve 14m?

no jasně, je potřeba mu dát pořádně na pr_del / ironie ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11117
15.4.15 17:57
@omites píše:
no jasně, je potřeba mu dát pořádně na pr_del / ironie ;-)

ja i u toho predchoziho prispevku uvazovala, jestli to je ironie. ale vzhledem k absenci nejakeho smailika se obavam, ze to bylo mysleno vazne. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
15.4.15 18:05

Dokonce ani nezlobi, chova se jako normalni zvidave batole, ktere se rozviji a uci na okolnim svete. Zlobeni jakoze fakt zlobeni poidle me prichazi kolem tretiho az ctvrteho roku.
Mne uz nekolik dnu tecou nervy ze skoroctyrleteho, tam uz jednoznacne o zlobeni jde, dvouletak jeste vicemene zlobit neumi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3284
15.4.15 18:08

Mám doma to samé ve 22 měsíční verzi, neřekla bych že je to hyperaktivita, je to „zlobení“ :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.4.15 18:27

@ivuss Někdo má éro, někdo pecku. Nemyslím si, že by byl hyperaktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
15.4.15 18:30

@JayLee Hele to jsem zrovna tento víkend přesně pochopila ten rozdíl mezi dětmi. Byla jsem sama v obchodě a potkala jsem tam příbuznou, která má 2 děti. Kluk je o 2 měsíce starší než ten můj a holka je, myslím, čtyřletá.
Ona zjistila, že má nějaký špatný víko na lahvi a že jestli si ji může vyměnit. Já jsem čekala na odbavení u pokladny. No a za pokladnami u vchodových/východových el. dveří jezdily děcka na kole a odrážedle. No úplně v pohodě tam byli sami a máma vevnitř v obchodě. Před klukem se otevřely dveře ven na parkoviště a on se zastavil a vycouval ven. No já jsem zírala jak péro z gauče 8o

Kdybych tam takhle nechala jezdit toho svýho, tak už ho v životě nenajdu. On by vyjel ven a klidně by s někým odjel v autě a ještě by mi pak snad zamával :nevim:

• Citovat
  • Upravit
15.4.15 18:49

@JayLee To, že to neznáte a že vaše děti jsou jiné přece neznamená, že by dítě, které je odlišné od vašich, bylo v nepořádku. Lidé jsou různého temperamentu a děti taky, nic z toho není špatně, i když péče o divocha je náročnější. Já byla extrémně klidné a „hodné“ dítě, bratr byl přesně typ, který popisuje tazatelka a troufám si říct, že jsme oba v pořádku. Brácha je dodnes jen krapet temperamentnější…ADHD neměl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí