Moje máma a můj syn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.4.18 10:52

Tak maminky, dnes mi matka volala jestli dnes tedy může přijet. Tak jsem ji odpověděla že ano, ale že půjdeme všichni společně aby se skamarádili. Že půjdeme třeba na hřiště a že si tam můžou spolu začít hrát. Tak div na mě neječela a jedovatě prohlásila, že počká až bude kluk chodit do školy. A položila mi tel. než jsem stihla jakkoliv zareagovat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.18 11:41

Je smutné, že se rodiče chovají takhle :nevim:. Doufám, že až budou mít moje děti děti, nebudu taky taková ;) :?. Nechápu toto jednání a o co jim jde. Setkávám se s tím dost často.

• Citovat
  • Upravit
8506
6.4.18 12:59

To me moc mrzi. Je to psychicke vydirani, ja tohle nemam rada. Ale vubec si nedokazu predstavit, co bych delala, kdyby se takhle chovala moje mamka. Mam to stesti, ze mamka ma rozhodnuti respektuje, i kdyz vidim, ze s nimi take nekdy nesouhlasi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.4.18 17:26

@Limi123 to máte velké štěstí, že vás respektuje, me bohužel ne. Prý společné skamarádění se nemá smysl, protože bych tam pořád byla já a můj syn by stejně šel jen ke mně. A takový problém syn s ní má, protože ji já nesnáším. To si myslí, resp. ona,,ví". A také je ji divné, ze by dite mohlo někoho z rodiny nemuset, nikoho takovyho nezná a je to nesmysl. :zed:

• Citovat
  • Upravit
8506
6.4.18 20:38
@Anonymní píše:
@Limi123 to máte velké štěstí, že vás respektuje, me bohužel ne. Prý společné skamarádění se nemá smysl, protože bych tam pořád byla já a můj syn by stejně šel jen ke mně. A takový problém syn s ní má, protože ji já nesnáším. To si myslí, resp. ona,,ví". A také je ji divné, ze by dite mohlo někoho z rodiny nemuset, nikoho takovyho nezná a je to nesmysl. :zed:

To je fakt strasne. Ach jo. Nicmene bych v tomto neustupovala. Ze zacatku pujde asi vic k tobe, ale az se seznami, bude rad, ze ma ns hrani nekoho neokoukaneho. U nas uz syn (26 mesicu) nejakou dobu je obcas ochotny byt s babickami sam beze me (na prochazku atp.), ale trvalo to… A i tak obcas prochazka skonci driv, nez zacala. Tchyne ho obcas vezme ven i presto, ze protestuje, ale to mi nejak nevadi, protoze vim, ze jinak ji ma rad a ze hned pred barakem prestane a bude spokojeny.

Kdyby to byla situace, ze babicku miluje, ale ven chce jit jen s tebou, asi bych i poradila ho s babickou poslat i pres protesty, aby si zvykal. Ale kdyz babicku nemusi a vlastne ani moc nezna, to mi prijde fakt blbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
6.4.18 21:19
@Anonymní píše:
Tak maminky, dnes mi matka volala jestli dnes tedy může přijet. Tak jsem ji odpověděla že ano, ale že půjdeme všichni společně aby se skamarádili. Že půjdeme třeba na hřiště a že si tam můžou spolu začít hrát. Tak div na mě neječela a jedovatě prohlásila, že počká až bude kluk chodit do školy. A položila mi tel. než jsem stihla jakkoliv zareagovat…

To je láska k dítěti jak vyšitá. Místo toho, aby bylo dítě v pohodě a babička by z toho měla mít radost, tak vidí jen sebe. Netrap to dítě a nedávej jí ho. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.4.18 21:42

@Limi123 no a to se jí nelíbí, že by šel ke mně, že to je jak pod dohledem sociálky. Ale sakryš já jsem přece jeho máma, přijdu si jako kdybych se o něj přetahovala s bývalým. Dám příklad, má jednu pratetu. Tu viděl, spíš ona jeho, ve dvou měsících a teď, když mu byly dva roky. Po 10 min co u nás byla, přišel k ní a vzal ji za ruku a dovedl ke svým hračkám a ukazoval co má. Tak a teď kde je problém? :nevim:
@Kobliha51 nebudu ho trápit, ať se klidně nebaví ale já ho nebudu lámat když nechce :)

• Citovat
  • Upravit
8506
7.4.18 17:40
@Anonymní píše:
@Limi123 no a to se jí nelíbí, že by šel ke mně, že to je jak pod dohledem sociálky. Ale sakryš já jsem přece jeho máma, přijdu si jako kdybych se o něj přetahovala s bývalým. Dám příklad, má jednu pratetu. Tu viděl, spíš ona jeho, ve dvou měsících a teď, když mu byly dva roky. Po 10 min co u nás byla, přišel k ní a vzal ji za ruku a dovedl ke svým hračkám a ukazoval co má. Tak a teď kde je problém? :nevim:
@Kobliha51 nebudu ho trápit, ať se klidně nebaví ale já ho nebudu lámat když nechce :)

Podle me si tvoje mamka mysli, ze ten problem s ni ma jen ve tve pritomnosti. Ono to tak obcas byva, ze dite se v pritomnosti matky chova nejak (napr. na mamince visi, maminka smi oblekat, svlekat, myt ruce…) a kdyz tam maminka neni, najednou to jde a funguje bez problemu s nekym jinym ( s kym by dite za pritomnosti matky fungovalo hure). Ja tohle znam od syna. Ale funguje to jen u lidi, ktere zna a ma rad. Ale tvuj syn asi s babickou extra dobry vztah nema, takze si myslim, ze by to nejspis nefungovalo tak, jak si tva mamka predstavuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí