Moje máma je čuně

Anonymní
12.9.20 10:57

Moje máma je čuně..

Zdravím, mám problém s mámou. Předem bych chtěla říct, že ji moc miluju, je hrozně hodná a máme moc pěkný vztah. Problém je v tom, že k ní nemůžu jezdit na návštěvu, prostě už nemůžu… a to kvůli jejímu neuvěřitelnému bordelu a špíně.
U nich v baráku se chodí v botech, vaří na lince, na které sedí kočky, servíruje na špinavých talířech a příborů, vlasy, chlupy všude.. její pes značkuje, a to úplně všechno, neuklidí to, prý to nemá cenu. Nechá prádlo v pračce třeba dva dny, tak si ani nemůžu půjčit ručník, protože je z něj cítit plíseň. V koupelně plíseň.. Naposledy jsem ji navštívila s přítelem, hrozně jsem se za ni styděla, protože nám ustlala v pokoji, když jsme odhrnuli prostěradlo, byli tam mrtví brouci. Spí v posteli se zvířatama, která celý den běhají po zahradě, všechno má špinavé. Moc to tam smrdí čůránkama, mamka se ani nemyje a nečistí si zuby.
Jsem z ní neskutečně smutná, ráda bych ji viděla častěji, ale nejde to.. čekáme miminko a já mám hrůzu z toho, že by ho měla hlídat 8o
Zkoušely jsme ji se sestrou x krát vysvětlovat, že takhle to nejde, barák jsme jí několikrát vypucovali, ale ona asi k životu tu špínu potřebuje. Co mám dělat? :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Alriga
12.9.20 10:58

A jak dlouho to trvá? Toto už zní jako porucha, tzv. messy syndrom.

• Citovat
  • Upravit
4071
12.9.20 11:00

Zaplatila bych jí jednou nebo 2× tydne pani na uklid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10614
12.9.20 11:02
@Anonymní píše:
Zdravím, mám problém s mámou. Předem bych chtěla říct, že ji moc miluju, je hrozně hodná a máme moc pěkný vztah. Problém je v tom, že k ní nemůžu jezdit na návštěvu, prostě už nemůžu… a to kvůli jejímu neuvěřitelnému bordelu a špíně.
U nich v baráku se chodí v botech, vaří na lince, na které sedí kočky, servíruje na špinavých talířech a příborů, vlasy, chlupy všude.. její pes značkuje, a to úplně všechno, neuklidí to, prý to nemá cenu. Nechá prádlo v pračce třeba dva dny, tak si ani nemůžu půjčit ručník, protože je z něj cítit plíseň. V koupelně plíseň.. Naposledy jsem ji navštívila s přítelem, hrozně jsem se za ni styděla, protože nám ustlala v pokoji, když jsme odhrnuli prostěradlo, byli tam mrtví brouci. Spí v posteli se zvířatama, která celý den běhají po zahradě, všechno má špinavé. Moc to tam smrdí čůránkama, mamka se ani nemyje a nečistí si zuby.
Jsem z ní neskutečně smutná, ráda bych ji viděla častěji, ale nejde to.. čekáme miminko a já mám hrůzu z toho, že by ho měla hlídat 8o
Zkoušely jsme ji se sestrou x krát vysvětlovat, že takhle to nejde, barák jsme jí několikrát vypucovali, ale ona asi k životu tu špínu potřebuje. Co mám dělat? :,(

A v tomto prostředí jsi vyrostla, nebo je to až teď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.20 11:03

Kolik je mamince? Pokud byla takova vzdy, nezbyva ti nez u ni neprespavat, nedavat tam budouci dite na hlidani, jen kratce navstevovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
12.9.20 11:04

Prosím řekni, že si děláš srandu. Jakože… ufff, to bych nedala. Kolik jí je? Asi by to vážně chtělo výpomoc na úklid, nebo tvrdý přístup, ale chápu že k vlastní a navíc jinak hodné mamince je těžké se k tomu odhodlat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 11:05
@Alriga píše:
A jak dlouho to trvá? Toto už zní jako porucha, tzv. messy syndrom.

Už hodně dlouho, myslím, že vlastně odjakživa, ale je to čím dál horší. Má třeba plech na pečení na záchodě, kdo ví proč, pak jde normálně dělat štrúdl.. nechápu to, její maminka bývala hodně čistotná, my se sestrou taky, já někdy možná až moc.. ale tohle je neskutečný extrém :?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.20 11:08
@Plmo píše:
A v tomto prostředí jsi vyrostla, nebo je to až teď?

Ano vyrostla, ale myslím, že tehdy to ještě nebylo tak hrozné. V 15ti jsem šla bydlet na intr, tam jsem se naštěstí pořádku a čistotě naučila.

• Citovat
  • Upravit
7257
12.9.20 11:09
@Anonymní píše:
Už hodně dlouho, myslím, že vlastně odjakživa, ale je to čím dál horší. Má třeba plech na pečení na záchodě, kdo ví proč, pak jde normálně dělat štrúdl.. nechápu to, její maminka bývala hodně čistotná, my se sestrou taky, já někdy možná až moc.. ale tohle je neskutečný extrém :?

A jako deti jste to vnimaly? Muselo to byt narocne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
12.9.20 11:14
@Anonymní píše:
Zkoušely jsme ji se sestrou x krát vysvětlovat, že takhle to nejde, barák jsme jí několikrát vypucovali, ale ona asi k životu tu špínu potřebuje. Co mám dělat? :,(

Tohle bych teda nedala a za takovou matku se před partnerem styděla. Nejspíš bych ho tam ani nevzala. A dítě? To by k ní do takového humusu fakt nesmělo. Pokud se ani nemyje, nečistí si zuby apod., zařídila bych jí pečovatelskou službu. Podle mě to není nemic, když to trvá odjakživa, jak píšeš, jen se ti stupňuje v závislosti na větší pohodlnosti a lenosti.
Pokud by chtěla vidět dítě, tak na neutrální půdě, aby mi tu špínu nenatahala domů. Samozřejmostí je čistá, voňavá, čistě oblečená. Tohle bych nerespektovala, máma nemáma. Opravdu zvaž tu pečovatelku, ne jen uklízečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 11:15
@Serpentini píše:
Prosím řekni, že si děláš srandu. Jakože… ufff, to bych nedala. Kolik jí je? Asi by to vážně chtělo výpomoc na úklid, nebo tvrdý přístup, ale chápu že k vlastní a navíc jinak hodné mamince je těžké se k tomu odhodlat :(

Bohužel si srandu nedělám a bohužel ani nepřeháním. Slavila teď své 46. narozeniny. Jako výpomoc jsme jí k Vánocům koupili takový ten robotický vysavač, který i vytírá, stačí jen zapnout.. ale ona ho nevyprázdní, nevyčistí, vlastně už ani nepoužívá.

• Citovat
  • Upravit
Alriga
12.9.20 11:17

46 let, Ježíš, to je mladá ženská! A jak zvládá práci? Žije sama? Má přítele nebo kamarádky?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.20 11:22
@Alriga píše:
46 let, Ježíš, to je mladá ženská! A jak zvládá práci? Žije sama? Má přítele nebo kamarádky?

Práci zvládá, neřekla bych, že je líná, naopak o víkendech si občas ráda chodí přivydělat na brigádu. Přítele má už osm let, je moc hodnej, ale občas mu taky dojdou nervy a všechen bordel vychází na zahradu. Spíš to toleruje, nebo hodí poznámku,,ale nene, mamka zametla".. přátele taky má, jezdí s nimi na výlety.

• Citovat
  • Upravit
22566
12.9.20 11:23
@Anonymní píše:
Bohužel si srandu nedělám a bohužel ani nepřeháním. Slavila teď své 46. narozeniny. Jako výpomoc jsme jí k Vánocům koupili takový ten robotický vysavač, který i vytírá, stačí jen zapnout.. ale ona ho nevyprázdní, nevyčistí, vlastně už ani nepoužívá.

46 let? No tvl, horší než jsen myslela. Jsem myslela že tak k 70.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22566
12.9.20 11:25
@Anonymní píše:
Práci zvládá, neřekla bych, že je líná, naopak o víkendech si občas ráda chodí přivydělat na brigádu. Přítele má už osm let, je moc hodnej, ale občas mu taky dojdou nervy a všechen bordel vychází na zahradu. Spíš to toleruje, nebo hodí poznámku,,ale nene, mamka zametla".. přátele taky má, jezdí s nimi na výlety.

Přítel žije s ní v jedné domácnosti? Tak to má mě můj obdiv, to jí musí hodně milovat. Pro mě je teda čistota zásadní.
A to máma chodí takhle špinavá i do práce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová