Moje máma je čuně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Koroptev12
12.9.20 12:59

Manželova teta byla vesměs to samý. Kuřačka a kupa koček. Kočky všude, chlupy všude. Smrad a špína. Stitili jsme se k ní přijet. Chlapa měla jen na sex co k ní chodil. Nakonec umřela v 55 na rakovinu. Takovýhle lidi se nezmění, jim to přijde v pořádku. Byla to fajn ženská, ale ještě teď si pamatuju tu špínu na sporáku, a prach na parapetu mezi kytkama. A ještě ji kočky lezly po lince a žraly tam její pomazánku. :poblion:

• Citovat
  • Upravit
36556
12.9.20 12:59
@Anonymní píše:
Zdravím, mám problém s mámou. Předem bych chtěla říct, že ji moc miluju, je hrozně hodná a máme moc pěkný vztah. Problém je v tom, že k ní nemůžu jezdit na návštěvu, prostě už nemůžu… a to kvůli jejímu neuvěřitelnému bordelu a špíně.
U nich v baráku se chodí v botech, vaří na lince, na které sedí kočky, servíruje na špinavých talířech a příborů, vlasy, chlupy všude.. její pes značkuje, a to úplně všechno, neuklidí to, prý to nemá cenu. Nechá prádlo v pračce třeba dva dny, tak si ani nemůžu půjčit ručník, protože je z něj cítit plíseň. V koupelně plíseň.. Naposledy jsem ji navštívila s přítelem, hrozně jsem se za ni styděla, protože nám ustlala v pokoji, když jsme odhrnuli prostěradlo, byli tam mrtví brouci. Spí v posteli se zvířatama, která celý den běhají po zahradě, všechno má špinavé. Moc to tam smrdí čůránkama, mamka se ani nemyje a nečistí si zuby.
Jsem z ní neskutečně smutná, ráda bych ji viděla častěji, ale nejde to.. čekáme miminko a já mám hrůzu z toho, že by ho měla hlídat 8o
Zkoušely jsme ji se sestrou x krát vysvětlovat, že takhle to nejde, barák jsme jí několikrát vypucovali, ale ona asi k životu tu špínu potřebuje. Co mám dělat? :,(

Já mám tetu, která je takový ten klasický hromadič.

Má velký dům, komplet ho zarovnala. Říkala máma, ona tam nikoho kromě ní nepustí.
Bližší rodinu přijímá ve verandě, cizí lidi zásadně u branky.

Občas začne, že „až to tam uklidí“ a že „vůbec nemá čas“, přitom už je spoustu let v důchodu. I když teď už spíš říká, že „nemá sílu“.

Žila takhle celý život, jinak je skvělá a mám ji ráda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 13:00
@Ariadne píše: Čtu to a přijde mi to jako nějaká porucha. Nešlo by, aby neměla ta zvířata? Nebo, aby byla venku?

Má dva psy a tři kočky, u psů neexistuje, aby byli jen na zahradě, mají je jako děti, spí s nimi v posteli..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.20 13:07

Připomíná mi to situaci s mými rodiči. Vůbec to není takový extrém (nemají doma psy atd). Ale všude věci, prach, nepořádně vysáto, neumytá koupelna (nebo aspoň ne pořádně)… Taky to asi bylo vždy, ale zhoršuje se to. Oba mají náročné zaměstnání, málo času, máma je dlouhodobě na AD, díky čemuž jí asi nezbývá energie. Jenže paní na uklid by v životě nechtěla, nechce aby to někdo viděl, někdo jí ty „cennosti“ přebíral. Mám malé děti a s oběma očima zavřenýma ala „posilovani imunity“ k nim chodíme. Naši jsou 50+, a s maličkými dětmi nemám kapacitu jim tam uklízet já, ještě když s nimi bydlí dva moji sourozenci v domě :nevim: ale až budou starší, budu jim to muset vnutit. Tchýně je oproti tomu maniak na úklid se spoustou volného času, tak mám strach až to děti začnou vnímat a třeba i nějak hodnotit, protože ten rozdíl v domácnostech je propastný… Ach jo… :roll:

• Citovat
  • Upravit
53518
12.9.20 13:11
@Anonymní píše:
Má dva psy a tři kočky, u psů neexistuje, aby byli jen na zahradě, mají je jako děti, spí s nimi v posteli..

A když přijede ten její, tak spí všichni v posteli? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
12.9.20 13:11
@Anonymní píše:
Připomíná mi to situaci s mými rodiči. Vůbec to není takový extrém (nemají doma psy atd). Ale všude věci, prach, nepořádně vysáto, neumytá koupelna (nebo aspoň ne pořádně)… Taky to asi bylo vždy, ale zhoršuje se to. Oba mají náročné zaměstnání, málo času, máma je dlouhodobě na AD, díky čemuž jí asi nezbývá energie. Jenže paní na uklid by v životě nechtěla, nechce aby to někdo viděl, někdo jí ty „cennosti“ přebíral. Mám malé děti a s oběma očima zavřenýma ala „posilovani imunity“ k nim chodíme. Naši jsou 50+, a s maličkými dětmi nemám kapacitu jim tam uklízet já, ještě když s nimi bydlí dva moji sourozenci v domě :nevim: ale až budou starší, budu jim to muset vnutit. Tchýně je oproti tomu maniak na úklid se spoustou volného času, tak mám strach až to děti začnou vnímat a třeba i nějak hodnotit, protože ten rozdíl v domácnostech je propastný… Ach jo… :roll:
Člověka to musí strašně mrzet, všichni si přejeme, aby naši rodiče žili hezky a příjemně.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.20 13:12
@Russet píše:
A když přijede ten její, tak spí všichni v posteli? 8o

On tam bydlí a ano, spí všichni v jedný posteli :)

• Citovat
  • Upravit
Alriga
12.9.20 13:15

Pes v domě vždycky znamená chlupy a víc nepořádku. Máme hladkosrtstou fenu, ceseme každý den, kazdy tyden peru deku a pelech, denně luxovani, ale stejně tu chlupy máme! :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1167
12.9.20 13:19
@Alriga píše:
Pes v domě vždycky znamená chlupy a víc nepořádku. Máme hladkosrtstou fenu, ceseme každý den, kazdy tyden peru deku a pelech, denně luxovani, ale stejně tu chlupy máme! :nevim:

Tak chlupy jsou v tomhle pripade asi to nejmensi. Jak jdou v dome chlupaci, je jasne, ze chlupy budou. Tohle za spinu nebo bordel nepovazuju… Teda pokud to nejsou chuchvalce jak melouny nekde v rohu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
12.9.20 13:19
@Anonymní píše:
On tam bydlí a ano, spí všichni v jedný posteli :)

Tak to si asi moc nezasouloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 13:25
@Alriga píše:
Pes v domě vždycky znamená chlupy a víc nepořádku. Máme hladkosrtstou fenu, ceseme každý den, kazdy tyden peru deku a pelech, denně luxovani, ale stejně tu chlupy máme! :nevim:

Chlupy jsou malá věc.,,Kde je chlup, tam je chuť", žertoval přítel, když je měl v jídle. Když na něho na gauči skočila blecha, smích ho přešel. :?

• Citovat
  • Upravit
Alriga
12.9.20 13:28
@Anonymní píše:
Chlupy jsou malá věc.,,Kde je chlup, tam je chuť", žertoval přítel, když je měl v jídle. Když na něho na gauči skočila blecha, smích ho přešel. :?

A kruci.. Na blechy by ale měly fungovat antiparazitní obojky, tablety, kapky… To bych tam teda s miminkem nešla. Jedí e, že by to byly" blechy psí, ty přece na člověka… "

• Citovat
  • Upravit
22566
12.9.20 13:31
@Anonymní píše:
Chlupy jsou malá věc.,,Kde je chlup, tam je chuť", žertoval přítel, když je měl v jídle. Když na něho na gauči skočila blecha, smích ho přešel. :?
Čím dál lepší. Mámu už nezměníš, začni se připravovat na to, jak dítěti vysvětlíš, proč k babičce nesmí. Nepustila bych ho tam. A buď ráda za přítele, že nevzal roha.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1167
12.9.20 13:51

Zakladatelko, zkus to resit striktneji, proste pokud nebude cisto, nebudes jezdit… Prijde mi, ze jsi moc mirna a hodna, ze to treba mamince ani nedochazi, ze je to pro vas opravduq

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 13:52
@Kockazvysocan píše: Čím dál lepší. Mámu už nezměníš, začni se připravovat na to, jak dítěti vysvětlíš, proč k babičce nesmí. Nepustila bych ho tam. A buď ráda za přítele, že nevzal roha.

Pořád tak nějak doufám, že miminem se to změní a půjde do sebe..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová