Moje máma je čuně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Alriga
12.9.20 11:27
@Anonymní píše:
Práci zvládá, neřekla bych, že je líná, naopak o víkendech si občas ráda chodí přivydělat na brigádu. Přítele má už osm let, je moc hodnej, ale občas mu taky dojdou nervy a všechen bordel vychází na zahradu. Spíš to toleruje, nebo hodí poznámku,,ale nene, mamka zametla".. přátele taky má, jezdí s nimi na výlety.

A nešlo by třeba něco přes ty kamarádky? A mamka si uvědomuje, že má binec a že se zanedbává? Ona jí to totiž vnoučata brzy bez obalu řeknou. 🤔

• Citovat
  • Upravit
53190
12.9.20 11:28

Zaridila bych ji minimalne 1× tydne pani na uklid, nejprve teda agenturu na debordelizaci a hloubkovy uklid a pak nekoho, kdo dojde alespon 1× tydne poklidit, vyprat atd. Nicmene je to hnus, je mi vas lito..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
12.9.20 11:34
@unuděná píše:
Zaridila bych ji minimalne 1× tydne pani na uklid, nejprve teda agenturu na debordelizaci a hloubkovy uklid a pak nekoho, kdo dojde alespon 1× tydne poklidit, vyprat atd. Nicmene je to hnus, je mi vas lito..

Treba o to pani ani nestoji.Je to zrejme jeji zivotni postoj.Proc by ji mel chodit nekdo prat, vzdyt je to mlada zenska, ktera chodi do prace a na brigady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 11:38
@Alriga píše:
A nešlo by třeba něco přes ty kamarádky? A mamka si uvědomuje, že má binec a že se zanedbává? Ona jí to totiž vnoučata brzy bez obalu řeknou. 🤔

Já mamčiny kamarádky neznám, jezdím ji navštěvovat cca jednou za tři měsíce, to nějak přežijeme.. jinak ji zveme my k nám. Binec si uvědomuje, ona umyje nádobí, převleče peřiny, uklidí jídelní stůl, i vytře.. jenže tu mokrou hadru na smetáku odloží do kouta a nechá ji tam plesnivět klidně až do naší další návštěvy. Nebo obaluje řízky, tu mouku s vajíčkem utře do látkové utěrky a nechá ji zmuchlanou tak, nebo s ní jde utřít nádobí :zed:

• Citovat
  • Upravit
53518
@Anonymní píše:
Práci zvládá, neřekla bych, že je líná, naopak o víkendech si občas ráda chodí přivydělat na brigádu. Přítele má už osm let, je moc hodnej, ale občas mu taky dojdou nervy a všechen bordel vychází na zahradu. Spíš to toleruje, nebo hodí poznámku,,ale nene, mamka zametla".. přátele taky má, jezdí s nimi na výlety.

To je prase. A ten přítel musí být taky bordelář, jinak by to nesnesl. Pokud ona problém nevidí, těžko ji změníš. Ruce si na tom odděláte a za týden to tam bude znovu. Já bych tam návštěvu netahala a rozhodně tam ani nespala. Bála bych se, jaké brebery si dotáhnu domů. A scházela se s ní jen mimo dům. Ani bych ji nechtěla u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3265
@Anonymní píše:
Zdravím, mám problém s mámou. Předem bych chtěla říct, že ji moc miluju, je hrozně hodná a máme moc pěkný vztah. Problém je v tom, že k ní nemůžu jezdit na návštěvu, prostě už nemůžu… a to kvůli jejímu neuvěřitelnému bordelu a špíně.
U nich v baráku se chodí v botech, vaří na lince, na které sedí kočky, servíruje na špinavých talířech a příborů, vlasy, chlupy všude.. její pes značkuje, a to úplně všechno, neuklidí to, prý to nemá cenu. Nechá prádlo v pračce třeba dva dny, tak si ani nemůžu půjčit ručník, protože je z něj cítit plíseň. V koupelně plíseň.. Naposledy jsem ji navštívila s přítelem, hrozně jsem se za ni styděla, protože nám ustlala v pokoji, když jsme odhrnuli prostěradlo, byli tam mrtví brouci. Spí v posteli se zvířatama, která celý den běhají po zahradě, všechno má špinavé. Moc to tam smrdí čůránkama, mamka se ani nemyje a nečistí si zuby.
Jsem z ní neskutečně smutná, ráda bych ji viděla častěji, ale nejde to.. čekáme miminko a já mám hrůzu z toho, že by ho měla hlídat 8o
Zkoušely jsme ji se sestrou x krát vysvětlovat, že takhle to nejde, barák jsme jí několikrát vypucovali, ale ona asi k životu tu špínu potřebuje. Co mám dělat? :,(

Tak tady nevypisuj na epipi a mámě zajeď s úklidem pomoct nebo ji ukliď. Řekla jsi jí, že se tam štítíš?
Jezdim sama uklízet babičce 85 let, samostatná, ale bolí ji nohy. Nechápu jak někdo může své členy rodiny nechat žít v takovém bordelu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
12.9.20 11:41

Chápu asi, co myslíš. Prostě jí chybí takové ty automatické návyky. Možná to zkusit víc probrat s jejím partnerem, vysvětlit mu, že o ni máte strach a že k ní nebudete moci přivést vnoučata. Třeba i ten pravidelný profi úklid by pomohl.

• Citovat
  • Upravit
22566
12.9.20 11:41
@jannina1 píše:
Treba o to pani ani nestoji.Je to zrejme jeji zivotni postoj.Proc by ji mel chodit nekdo prat, vzdyt je to mlada zenska, ktera chodi do prace a na brigady…

Přesně tak. Já psala o pečovatelce, ale to jsem myslela, že madam bude 70+. V tomhle případě pomůže asi jen přerušení styku a až si bude stěžovat, tak na férovku rict „sorry, k tobě nepůjdeme, nechci tam ani já a před XY se za tebe stydím. Dítě ti nepůjčím. K nám můžeš přijít kdykoliv, ale čistá, upravená.“ Madam se nejspíš urazí, ale jiné východisko nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
12.9.20 11:42
@jannina1 píše:

Podle toho, co pise zakladatelka, by o to stala, ale sama to delat nechce nebo to zkratka nevnima :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Alriga
12.9.20 11:43
@Rachel_cz píše:
Tak tady nevypisuj na epipi a mámě zajeď s úklidem pomoct nebo ji ukliď. Řekla jsi jí, že se tam štítíš?
Jezdim sama uklízet babičce 85 let, samostatná, ale bolí ji nohy. Nechápu jak někdo může své členy rodiny nechat žít v takovém bordelu.

Zakladatelka tu jednak psala, že se sestrou mamince pomáhají, že to ale nemá výsledek. A navíc její matka není stará nemohoucí paní, tady jde spíš o návyky.

Příspěvek upraven 12.09.20 v 11:44

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.9.20 11:43
@unuděná píše:
Zaridila bych ji minimalne 1× tydne pani na uklid, nejprve teda agenturu na debordelizaci a hloubkovy uklid a pak nekoho, kdo dojde alespon 1× tydne poklidit, vyprat atd. Nicmene je to hnus, je mi vas lito..

Už jsem jí to navrhla, že pokud domácnost nestíhá, tak paní na úklid nestojí zas tak moc.. prý to nemá smysl, že je tam stejně hned bordel..

• Citovat
  • Upravit
9918
12.9.20 11:44

Muzu se zeptat jak je na tom maminka, co se tyka inteligence?
Jake ma vzdelani?
Jako mne to pripada jako nejaka psychicka porucha a nebo nejake silne adhd, ci neco podobneho.

Příspěvek upraven 12.09.20 v 11:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9128
12.9.20 11:45
@Rachel_cz píše:

Té matce není ještě ani 50, není to nemouhoucí babička. Uklízet za práceschopnou v podstatě mladou ženskou, to bych nedělala, jako proč? Už jí uklidila, ale k ničemu to nevedlo a nebylo by to k ničemu ani v budoucnu.
Spíš bych jí domluvila psychologa, protože úplně normální se ani nemejt v tomhle věku není :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.9.20 11:46
@Rachel_cz píše:

Ani nemáš ponětí, kolikrát jsme tam se sestrou pucovaly celý barák.

• Citovat
  • Upravit
53190
12.9.20 11:47
@Anonymní píše:
Už jsem jí to navrhla, že pokud domácnost nestíhá, tak paní na úklid nestojí zas tak moc.. prý to nemá smysl, že je tam stejně hned bordel..

Tak jasne, provozni bordel si tam udela behem hodiny, ale aspon bude mit ciste postele, zachod, koupelnu, nebude tam zkratka ta stoleta spina a plisen. V provoznim bordelu se stitit nemusis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová