Moje nevěra v těhotenství

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
21.7.11 11:58

Moje nevěra v těhotenství

Ahojky, píšu anonymně, protože je to docela intimní téma. :oops: Teď začínám osmý měsíc těhotenství a dopustila jsem se nevěry. :-? Vždycky jsem měla moc ráda sex a taky jsem ho mívala dostatek. :-D Jenže manžel se mnou v těhotenství teď nechce spát.Prej je to divný, když ví, že „ve mně někdo je“, že se bojí, aby mi něco neudělal a kdesi cosi. Takže máme sex tak 1×, maximálně 2× týdně, což mi moc nestačí. :think: Navíc na mně chlap furt něco vidí-malý prsa, velkej zadek, tlustý stehna, bachor…Přitom jsem za těhotenství přibrala jen 4 kila a chlap sám má panděro jak svině. :-D Už mě to všechno sejří! :cert: Minulej tejden u nás byl můj dobrej známej spravovat pračku.Vždycky jsme si byli docela blízcí, jeden druhýho jsem přitahovali, dost jsme se škádlili, prostě mezi námi byla taková ta chemie. :wink: Po spravování jsme důvěrně kecali, oba jsem si přiznali, že po sobě už dlouho toužíme, a pak jsme se na sebe prostě „vrhli“. :nevim: Bylo to něco úplně jinýho než s manželem.Říkal, že mám krásný pevný prsa, akorát do ruky, pořádnej zadek, že je mě za co chytnout, oplácaný stehna ani bříško s malým mu vůbec nevadilo. Bylo to úžasný!Stihli jsme to ještě dvakrát zopakovat, pak musel odjet. :cry: Od tý doby jsem nepoužitelná.Pořád na to musím myslet, kdykoli na to vzpomenu, tak se mi dole rozleje ten slastný pocit a v nitru duše volám po pokračování!Nejde o žádnou lásku, to ne, pořád miluju manžela a chci být s ním, už kvůli našemu dítěti, ale tohohle prostě nedokážu jen tak vyhnat z hlavy. :nevim: Naštěstí na něj nemám číslo, protože jinak bych asi neodolala a něco mu napsala a pak by byl akorát průser, protože on je taky ženatý a má děti.:-( Doufám, že mě to brzo přejde, a až ho na ulici potkám, že se dokážu ovládnout.Ale nejradši bych ty chvíle vrátila a znovu se vznášela blahem. :wink: Prosím, jestli máte nějaké podobné zkušenosti nebo někdo jinej ve vašem okolí, podělte se o ně se mnou, ať v tom nejsem sama! :wink:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
21.7.11 12:01

Tak si myslím že to navázaný na včerejší diskuze…drogy v těhu atd…
a jestli ne, budu se držet a nereagovat :lol: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
21.7.11 12:07
Anonymní píše:
Teď začínám osmý měsíc těhotenství .............
Přitom jsem za těhotenství přibrala jen 4 kila..............

To jde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.7.11 12:08
Dice píše:
Tak si myslím že to navázaný na včerejší diskuze…drogy v těhu atd…
a jestli ne, budu se držet a nereagovat :lol: :-D

Můžeš mi poslat odkaz na tu včerejší diskusi, nemůžu najít, to víš, zvědavá ženská :mrgreen:

Jinak na zakladatelčino reagovat nebudu, ani nechci, radši :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
21.7.11 12:13

tak to je asi vtip ne? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
21.7.11 12:13
radúna píše:
Anonymní píše:
Teď začínám osmý měsíc těhotenství .............
Přitom jsem za těhotenství přibrala jen 4 kila..............
To jde?

Jasně, že to jde. Já jsem 6. měsíc a mám mínus 4kg. Ve čtvrtém jsem měla -6kg. Takže asi taky nepřiberu 30kg. A snad ani 15 :-D Prostě asi skončím na pár kilech plus.

Ale nemyslím si, že autorku zajímá rozebírání její váhy :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.7.11 12:15

Tak to je vyloženě morálně (a snad i fyzicky) hnusné. Bylo by mi ze mě na blití, ta představa že souložím s cizím chlapem těsně před porodem :poblion: :poblion: :poblion: A co ten chlap, panebože, souložit s těhotnou ve třetím trimestru a ještě 3× za sebou, brrrr.
Dobrá nymfomanie je možná porucha ale alespoň v těhotenství by jste se mohla držet :zed: :zed:
Sex s manželem 2× týdně v 8 měsíci je těžký nadstandart!!

• Citovat
  • Upravit
5077
21.7.11 12:17

No nechci se zakladatelky ani nikoho jiného dotknou, ale jde to, když už před těhu je ta váha vyšší.
A včerejší diskuzi myslím smazali hned po pár příspěvcích. Už tu jednou byla a docela se to zvrhlo. Očividně se zakládající drogy užívající maminka nudí, teda spíš puberťáci. Venku prší a prší.

Jinak zakladatelko, co na to říct?! myslím, že tohle hned tak někdo nezažil a nezažije.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
K.ometka1 píše:Ale nemyslím si, že autorku zajímá rozebírání její váhy :-D

:-D :-D :-D
To asi ne, jen jsem se zeptala..... :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Nebo je zakázáno ptát se zakladatelů na něco? 8-o 8-o
Tak to se tedy móóc omlouvám, kaju se za svou zvědavost… :mrgreen: :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
780

Jezkovi oci co to zas? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
21.7.11 12:19

Přesně tak..autorka tu nechce probírat kila (by the way - ano jde to přibrat takhle malo)
zakladatelko..mno jestli ti manzel rika ze jsi tlusta a mas maly prsa..tak je to vůl s prominutim.. A to ze sis uzila? mno - nebudu te odsuzovat. stane se. hormony a pritazlivost vzali za sve.. Ted tomu dej jen cas a zapomenes.. Vic asi delat nemuzes ze :wink: a uvidis jaky bude vas vztah po sestinedeli.. treba se vas sexualni vztah s manzelem zas zlepsi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
21.7.11 12:21

Co kdyby ji admini odtajnili? :think: Šlo by to? Vypadá to jako vymyšlená pítchovina, ale třeba je to fakt pravda :poblion:

• Citovat
  • Upravit
3400
21.7.11 12:24

Tak v tom já ti tedy neporadím. Jen můžu říct, že já ze své zkušenosti, pokud jsem měla vztah a podvedla jsem, tak to byl začátek konce, protože pokud jsem byla ve fázi, že jsem koukala po jiných a už to dotáhla až takto do konce, tak už jsem to pak nerozchodila. Zjistila jsem, že pokud nefunguje sex, tak jde pak do kytek všechno.

Ve chvílích kdy už to je „neúnosné“ si to raději udělám sama sobě „jak královně“ :-) , ale nepodvedu. A co to doma řešit společně jinýma technikama než samotným aktem, když se manžel bojí…

No a k tomu, že to je v těhu je asi jedno. Nevěra jako nevěra. A zvláště, když víte, že to z obou stran nikam nevede, tak to prostě přejdi a neřeš. Buď v tomto chlap. Prostě príma sex a jedeme dál a zapomeň nebo tě to semele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
21.7.11 12:25

Pravé téma pro okurkovou sezónu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.7.11 12:25
Anonymní píše:
Tak to je vyloženě morálně (a snad i fyzicky) hnusné. Bylo by mi ze mě na blití, ta představa že souložím s cizím chlapem těsně před porodem :poblion: :poblion: :poblion: A co ten chlap, panebože, souložit s těhotnou ve třetím trimestru a ještě 3× za sebou, brrrr.
Dobrá nymfomanie je možná porucha ale alespoň v těhotenství by jste se mohla držet :zed: :zed:
Sex s manželem 2× týdně v 8 měsíci je těžký nadstandart!!

Tak jako není to standartní situace, ale co třeba poblázněné hormony? Některé ženy nepotřebují v těhotenství sex skoro vůbec, něteré zase víc. To je normální.
Pravdou je, že v osmém měsíci e to docela drsné.
Ale pokud se to stalo a není to vtip, tak teď už s tím nic nenaděláte.
Měla jste to udělat předem, ale zkuste to udělat i teď. Promluvte si s manželem o tom, proč sex odmítá, vysvětlete mu, že miminku neublíží a že to prostě potřebujete.
Můj partner se bál z počátku těhotenství, tak jsme dali řeč a je to v pohodě. Tělesné změny mu naštěstí nijak nevadí, i když nás to trochu omezuje. :-) Naopak se mu líbí, že mám krásně pevná prsa a že mi pořád stojí bradavky :mrgreen: :oops:
Pokud má manžel problém s vaším vzhledem, bojím se, jak to bude po porodu. To už se mu nemusíte líbit vůbec..ochablé břicho, zadek velký zůstane..otázkou je, jestli je to ten pravý, když vás nemá rád takovou, jaká jste.
Každopádně nevěra je věc, za kterou byste se měla stydět. Zas na druhou stranu potká většinu párů a v dnešní době je to bohužel tak nějak normální :-( I já s ní mám zkušenosti…

Jinak jsou chlapi, kterým se těhotné ženy líbí, takže mu to vadit nemuselo :-)

Tak jsem zvědavá, ja moc jsem píchla do vosího hnízda :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí