Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
bufinda píše:
Jsou chlapy který zahnou těhotný ženský a nevyčítají si nic a ještě řeknou že je to vlasně její vina když s ním nechce spát… tak tady je to naopak… Nevěra je zlá já bych to teda asi nezvládla a partnerovi řekla, ale to už je na každé jakou máme povahu…
Já bych teda nezvládla partnera ani podvest ale tím zakladatelku hned neodsuzuji…
Tak já teda odsuzuju i toho chlapa, který to v těhotenství své partnerky udělá.
Fakt zírám nad tím, že jsou tady samé světice
. Zakladatelka se pravděpodobně chtěla vypsat, dostat to ze sebe, a všichni se tady do ní pouštíte, jako by udělala největší hřích. Ty blijící smajlíky byste si mohly odpustit.
Neříkám, že zakladatelka udělala správnou věc, ale nebudu jí odsuzovat za to, že má rozházené hormony. Upřímně, mně kdyby manžel v těhotenství říkal, že jsem tlustá, tak ho kopnu do řiti a půjdu jinam… Jsou chlapi, kterým se těhotné ženské líbí.
Nechápu, proč zakladatelku odsuzujete. Chlap může a ženská ne? Znám spousty chlapů, kteří odbíhají od těhotných manželek za milenkami, tak proč by jednou nemohla ženská? To musí být hned ta nejhorší?
Nezastávám se zakladatelky, ale ani ji nebudu odsuzovat. Udělala něco, co ji teďka asi žere, ale tím, že se tady na ní vrhnete, jí určitě nepomůžete…
A co se týče toho, že na dotyčného nemá telefonní číslo? A co je na tom? Také mám shodou okolností kamaráda, na kterého nemám kontakt. Zavolala jsem do servisu na opravu myčky, paní na telefonu mi řekla, že mi pošlou nějakého volného servisáka, a přijel právě ten dotyčný kamarád…
Svět je maličkej a náhody existují,… Nehledala bych na tom žádné mouchy…
Já si spíš myslím že šlo o jednu další provokativní diskuzi…klasicky se zakladatelka už neozve.
Nepřijde mě to jako moralizování, myslím si že většina ženských by to neudělala a chlap co vleze těhotnou ženskou v osmym měsíci, která není jeho tak ten mě opravdu přijde jako hodně velkej magor.
Dice píše:
Já si spíš myslím že šlo o jednu další provokativní diskuzi…klasicky se zakladatelka už neozve.
Nepřijde mě to jako moralizování, myslím si že většina ženských by to neudělala a chlap co vleze těhotnou ženskou v osmym měsíci, která není jeho tak ten mě opravdu přijde jako hodně velkej magor.
proč magor?
přece těhu nění nakažlivá nemoc…jako je to trochu silné kafe…zvlášt pokud i on je ženatý ale zas na otm že podvedla manžela jako těhule na tom fakt nic nevidím
kdyby to byl chlap tak se bdue omlouvta ona je těhotná nechce a co já a další bla bla bla a nebudete to takové halo jako když podvede těhule že ten její jí nedopřává dostatek.Jak sjem psala měřme jedním metrem holky.A rozhodně nevěřím tomu že tu každá je světice co nepodvedla ![]()
Crystal87 píše:
A rozhodně nevěřím tomu že tu každá je světice co nepodvedla
Crystal, ač s tebou v jistých diskuzích hodně sympatizuji, tak to jako teď „podle sebe soudím tebe?“.
Já sice zakladatelku neodsoudila, ani nad ní neblila, diskuze se zúčastnila, světice nejsem, ale manžela jsem nepodvedla. Ani před manželem žádného svého kluka…
Postavení a význam tvé věty je trošku nešťastné a nedivila bych se, kdyby se tu na tebe ostatní sesypaly jako vosy…
Teda kdybych věděla, jak tu svým příspěvkem všechny pobouřím, tak ho sem fakt nedávám.
Včera jsem přispívala poprvý, takže jsem nevěděla, jak to tu funguje a co jsem všechno můžu napsat.A hlavně mě překvapilo množství reakcí, to jsem fakt nečekala!
Myslela jsem, že tu dnes najdu tak dvě tři a tim to skončí, ale sedm stránek??Valim oči!
Všem moc děkuju za reakce, za pozitivní i za ty negativní (s těma jsem samozřejmě počítala).Napsala jsem to sem z jedinýho důvodu-potřebovala jsem se s tim někomu svěřit, nechtěla jsem to v sobě dusit. A jelikož bydlim na vesnici, tak tady to neni jaksi možný, hned by se to rozkřiklo. Ani nejlepší kamarádce jsem se s tim pokleskem nesvěřila, protože jsem se styděla.
Vím, že jsem udělala děsnou kravinu a teď mám výčitky svědomí, ale stane se.Rozhodně jsem se nechtěla „pochlubit“ nebo se ukázat „jako hvězda“, jak tady některé psaly!! Co by na tom bylo k chlubení?? Chtěla jsem se anonymně svěřit, vypovídat se a možná někoho povzbudit, jestli do něčeho podobnýho taky zahučel. Vim, že to neni moc pravděpodobný, ale člověk nikdy neví.
S tou váhou-už před otěhotněním jsem byla trošku „oplácaná“, takže na mně těhotenství dlouho nebylo znát. Teď začínám 8. měsíc, ale všichni mě tipujou tak na 5., 6. maximálně!
Jinak na toho známýho fakt číslo nemám a jsem ráda.
radúna píše:Crystal87 píše:Crystal, ač s tebou v jistých diskuzích hodně sympatizuji, tak to jako teď „podle sebe soudím tebe?“.
A rozhodně nevěřím tomu že tu každá je světice co nepodvedla
Já sice zakladatelku neodsoudila, ani nad ní neblila, diskuze se zúčastnila, světice nejsem, ale manžela jsem nepodvedla. Ani před manželem žádného svého kluka…
Postavení a význam tvé věty je trošku nešťastné a nedivila bych se, kdyby se tu na tebe ostatní sesypaly jako vosy…
podle sebe nesoudím jiné
jen je tu vážně moc moralizování…copak kolem vás není nevěry nad hlavu?
já nevěru vidím bohužel dost často u známých kamarádek…a přiznám se že víc jí vidím poslední dobou u žen než u mužů…nevidím v tom nic špatného pokud se netýká mě a manžela
jako udělat tohle můj chlap tak letí bez pardonu
ale nemyslím že i když to není čím byhc se já na místě zakladatelky někde chlubila(nikdy nevíte kde kdo špehuje) tak to zas až tak neodsuzuji…mjů kdyby mi v těhu řekl a to jsemu obou 20 kg nabrala že jsem tlustá tak by teda viděl ![]()
Ono když se to vezme kdyby měla zakladatelka chlapa co jí tohle říkat nebude a probere s ní její potřebu sexu tka se to stát nemuselo ![]()
radú fakt v některých sympatizuješ jo no to jsi mě potěšila
![]()
ja teda nikdy nepodvedla, protoze jsem spokojena
ale co tady se spustilo to neverim
holky, pripadate mi jak ten zensky spolek z filmu Ctnost nade vse ![]()
Ja zakladatelku neobdivuji, ale nektery reakce jsou fakt prehnany,
Crystal, skoro ve všech. Kde tě potkávám, tak máš hodně podobné názory jako já
.
A nevěra třeba - tam to vidím podobně jako ty. Pokud ji provede někdo jiný - cizí a netýká se to přímo mně, tak je mi to vlastně jedno. I když se mi to nelíbí, nic s tím neudělám. Zahýbat si lidi budou pořád.
Jde spíš o to, jak se s tímhle úkazem lidi smíří…A je fakt, že zde se projevilo víc puritánek.
radúna píše:
Crystal, skoro ve všech. Kde tě potkávám, tak máš hodně podobné názory jako já.
A nevěra třeba - tam to vidím podobně jako ty. Pokud ji provede někdo jiný - cizí a netýká se to přímo mně, tak je mi to vlastně jedno. I když se mi to nelíbí, nic s tím neudělám. Zahýbat si lidi budou pořád.
Jde spíš o to, jak se s tímhle úkazem lidi smíří…A je fakt, že zde se projevilo víc puritánek.
fakt jo se divímž e někdo takový našel ![]()
jako jo no kdyby se nevěra týkala mě tak asi budu puritánka kdyby mi někdo šáhnul na manžela ale že se mě to netýká tak to zas tak černě nevidím
protože mě to srdce netrhá
spíš mě zarazilo jak se tu hned do ní všichni pustili jako by to bylo nesutečného co se jen tak nevidí ![]()
Ale ono to fakt může spoustě holek přijít neskutečný a nepředstavitelný a napíšou první dojem. Třeba já ho takovej ze zakladatelky mám, nevěru nesnáším a odsuzuju a nikdy jsem nic takovýho neudělala, bylo by mě blbě ze mě samotné. A spousta holek tady na emimi jsou se svým prvním a ty názory pak jsou jakože puritánský…já se s tím ztotožnuju, kéž by jich bylo víc takových…
Dice, chápu. Ale tím, že se tady budou puritánky rozčilovat a blít na zakladatelkou, tak tím svět a nevěrníky nezměníte. Chápeš?
Dice píše:
Ale ono to fakt může spoustě holek přijít neskutečný a nepředstavitelný a napíšou první dojem. Třeba já ho takovej ze zakladatelky mám, nevěru nesnáším a odsuzuju a nikdy jsem nic takovýho neudělala, bylo by mě blbě ze mě samotné. A spousta holek tady na emimi jsou se svým prvním a ty názory pak jsou jakože puritánský…já se s tím ztotožnuju, kéž by jich bylo víc takových…
Jako jasně já to beru ale zas nemůžou čekat že každý bude puritán jako ony ne?Ty co jsou se svým prvním mají můj obdiv teda
![]()
Dík
jsem to i já ![]()
Já to chápu že se tím nic nezmění ale hold někdy reaguješ moc rychle a prostě ti to nedá a napíšeš to…o tom to je…
Na druhé straně každej ať si děla co chce že ![]()