Moje nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10048
21.7.11 12:55

Tak samozřejmě že pokud je partner debil co sve tehotne zene rekne ze ma velkej zadek to je epizoda sama pro sebe- ale tehotna zenska v 8 mesici si to doma rozda s nekym jinym- no to je hnus a nepochopim to nikdy v zivote.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3011
21.7.11 12:56
Mišmiš píše:
Me je teda uplne jedno co kdo s kym dela. Kazdy sveho stesti strujcem. Nejde mi ale na rozum to, že se někdo cizí vrhá vášnivě na paní měsíc před porodem. Ten chlap je uchyl.

To už mě taky napadlo, že je „úchyl“ :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
21.7.11 12:58

zakladatelko,užívej,dokud to jde,po porodu na úlety nebudeš mít čas,nebo budeš muset volat pravidelně opraváře praček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148

Zdravím zakladatelku a hlavně ženy co sem píšou :),
pochopila jsem to tak že zakladatelka chce vědět jestli někdo v těhu prožil něco podobného.
Nepřipadá mi že by se něčím chlubila.
nebo asi čtu něco jiného než některé tady :nevim: :think:

Můj názor je:
Většina co sem píše tu psát ani nemá,
protože nenapsali nic co by zakladatelce pomohlo.
A skoro nikdo nechápe její pocity…“

Krom Jita.tutik,která jak píše něco podpbného prožila (teda krom nevěry).

K.ometka1 dnes v 12:40 pěkně jsi to napsala :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8937
K.ometka1 píše:
radúna píše:
Anonymní píše:
Teď začínám osmý měsíc těhotenství .............
Přitom jsem za těhotenství přibrala jen 4 kila..............
To jde?

Jasně, že to jde. Já jsem 6. měsíc a mám mínus 4kg. Ve čtvrtém jsem měla -6kg. Takže asi taky nepřiberu 30kg. A snad ani 15 :-D Prostě asi skončím na pár kilech plus.

Ale nemyslím si, že autorku zajímá rozebírání její váhy :-D

Jde to, já mám 14 dní do porodu a mám mínus 4 kg. První trim jsem dost zvracela, zhubla 4 kg, potom to šlo nahoru, co měsíc, to kilo a v 6. měsíci mi zjistili těhu cukrovku, nasadili dietu a 3 kg šli zase dolů a teď už si asi měsíc váhu držím. A jelikož mám nadváhu, tak jak můj dr. tak na Dia mě za to jen chválí, miminko roste dobře.

Jinak zakladatelce bohužel neporadím, já nemám na nevěru povahu, nedokážu si to vůbec představit. Ale držím pěsti, ať se to brzy nějak vyřeší a vyženeš to z hlavy. Třeba až se miminko narodí, tak na to zapomeneš. A souhlasím, jak tu někdo psal, že by ti manžel neměl říkal, že máš malá prsa a velký zadek, … já ho velký mám a manžel by mi to nikdy neřekl, má mě rád jaká jsem.

Příspěvek upraven 21.07.11 v 13:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
21.7.11 13:01
Mišmiš píše:
Me je teda uplne jedno co kdo s kym dela. Kazdy sveho stesti strujcem. Nejde mi ale na rozum to, že se někdo cizí vrhá vášnivě na paní měsíc před porodem. Ten chlap je uchyl.

Mě na tom příběhu zaráží dvě věci. Toto a to, že ona nemá jeho číslo. Kontaktoval ho tedy manžel, aby jim opravil tu pračku? To by bylo pěkné, poslat svou ženu do náručí milence…

Já ji hned neodsuzuju, každý svého štěstí strůjcem, i když se mi to taky vůbec nezdá. Osobně jsem v těhu moc neměla na sex pomyšlení a v osmém měsíci tuplem. Byla jsem ráda, že lezu (+23kg :roll: )

Ona ale psala, že přibrala jen 4kg, takže to je asi něco jiného. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
21.7.11 13:02
K.ometka1 píše:
85Kristýnka píše:
Katrinka píše:
K.ometka1 píše:
Asi jsem to též špatně pochopila.
Chtěla tu najít názory, podobné zkušenosti…Takže ty názory asi nejsou, že se vám chce :poblion: , protože evidentně podobné zkušenosti nemáme, tak tu nemáme ani co dělat.
To zakladatelku asi fakt nezajímá :-D
Spíš chce vědět, jak to řešili ostatní. Jenže k tomu se tu nikdo nepřizná, protože na emimino chodí jen ti svatí :mrgreen: A hlavně proto, že nikdo, kromě zakladatelky by to v životě neudělal, že, dámy :mrgreen: Asi je fakt první na světě :mrgreen:
K.ometko, nejsi náhodou zakladatelka? :mrgreen:
Zrovna to samé jsem chtěla napsat i já!! :mrgreen:
Čekala jsem, že to někdo napíše, ale opravdu nejsem :-D
Nevím, jak je na tom zakladatelka, je-li to pravda, tak asi bídně, ale já mám jen už od včera rejpavou náladu. To víte, hormony.
Já co jsem sem napsala, tak je pravda. Takže nejsem osmý měsíc, nepřibrala jsem 4 kila a nebyla jsem nevěrná v těhotenství :-D
Já nezakládám diskuze pro pobavení. Já většinou zakládám diskuze, kde řeším blbiny - viz jak říct rodičům, kde že budou prarodiče :-D A většinou se zúčastňuji solidních diskuzí, i když občas mi to ujede. Tak mi to dopřejte, jsem ještě mladá. :mrgreen:Ale ani mě nepřevapuje, že se na to ptáte. Naštěstí za chvilku letím k doktorovi a pak k příteli. (manžela nemám), takže už vám dám pokoj :-)

Mě připadá že je Kometka jedna s mála kdo se zakladatelky zastal a vy se do ní pustíte jestlo to tu nezaložila :lol: Ženy jáj , některé z vás mají opravdu bujnou fantazii :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1242
21.7.11 13:02

zakladatelko:Dalo by se říct že tě zcela chápu,i když já bych svého muže nikdy nepodvedla,kolikrát mám taky choutky vlést třeba na bývalého přítele :oops:
a v těhotenství mé hormony uměli taky své.
Ve svém okolí mám ted dvě kamarádky z toho jedna svýho chlapa podvádí se zdejším dělníkem co nám spravuje balkony,furt ho vyhledává,ale přitom si nechce ničit rodinu.a ta druhá nad tím furt uvažuje,že by manžela podvedla,nebo se i rozvedla :roll:
Na tvým místě bych po příteli asi pořádně vyjela a třeba by k nějakému tomu bouřlivému SEXU mohlo dojít a když to bude dobrý věř že na blízkého kamaráda zapomeneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.7.11 13:06
K.ometka1 píše:
Já ji hned neodsuzuju, každý svého štěstí strůjcem, i když se mi to taky vůbec nezdá. Osobně jsem v těhu moc neměla na sex pomyšlení a v osmém měsíci tuplem. Byla jsem ráda, že lezu (+23kg :roll: )
Ona ale psala, že přibrala jen 4kg, takže to je asi něco jiného. :nevim:

Jasně, já to pochopila! Chtěla jsem tím prostě říct, že jsem v těhu všeobecně neměla moc chuť a v osmém měsíci obzvlášť.
Vím, že MĚ se na to nikdo neptal, jen jsem vyjádřila své pocity a názor. To můžu, ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
21.7.11 13:08
radúna píše:
Anonymní píše:
Teď začínám osmý měsíc těhotenství .............
Přitom jsem za těhotenství přibrala jen 4 kila..............
To jde?

Raduu, jde, já za celé těhu přibrala jen 7 kg a malý se narodil 40 + 5 ...... ;-) SOusedka přibrala za těhu jen 1 kg, je sice silnější, tak si asi mimi vzalo dost z ní ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6453
21.7.11 13:09

Kometko. Jo to s tim cislem je taky divny. Jako nebyt zaklafatelka ve tretim trimestru tak se nad tim nepozastavim. Vyroky ze bych blila apod mi prijdou mimo a zbytecne urazlive. Me proste jen prijde divny ten chlap tam. Pani je v pohode. Chtela sex mela sex jen ji trapi asi svedomi ale ten opravar co se vrhne na pani pred porodem je fakt divnej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7148
21.7.11 13:11
Mišmiš píše:
Kometko. Jo to s tim cislem je taky divny. Jako nebyt zaklafatelka ve tretim trimestru tak se nad tim nepozastavim. Vyroky ze bych blila apod mi prijdou mimo a zbytecne urazlive. Me proste jen prijde divny ten chlap tam. Pani je v pohode. Chtela sex mela sex jen ji trapi asi svedomi ale ten opravar co se vrhne na pani pred porodem je fakt divnej.

Holky,
a co když on ani nevěděl že je těhotná???
Přece přibrala jen 4kg.
Takže vidět to asi moc nebude,ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
21.7.11 13:12
MegK píše:
Mišmiš píše:
Holky,
a co když on ani nevěděl že je těhotná???
Přece přibrala jen 4kg.
Takže vidět to asi moc nebude,ne?

Ale tak bříško asi má, ne? V osmém měsíci musí mít aspoň nějaký…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ivana1000
Anonymní píše: ..nezapomeňte naučit této netoleranci i vase deticky..at je svet lepsi a lepsi.. at se uci odsuzovat homosexuáli, lidi jine pleti, to ze se nekdo obleka podle sveho je preci taky hnus..atd atd… Sakra lidi proberte se uz. vam do zivota taky nikdo nekeca co a jak delat blbe.. :pocitac:

Milá dámo a co je podle Vás tolenrance? Někteří se zakladatelkou soucítí, jiní ne. Každý máme svůj názor. Ale jen Vy se tady do některých dost nevybíravým způsobem navážíte… Včem tedy spočívá Vaše tolerance?

• Citovat
  • Upravit
1242
Mišmiš píše:

vždyt tam přeci psala že to byli kamarádi a už delší dobu je k sobě něco přitahovalo…nebo tak nějak to bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí