Moje nevěra v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7148
21.7.11 13:33
Ywett píše:
Anonymní píše: …Zakladatelko, klídek, tady se zbytečně moralizuje a tady opravdu podporu nečekej.
Kdybys psala o klášteře, tak tě ukamenujou, když napíšeš, že šu.áš první ligu, tak tě ukamenujou :lol:
Prostě se vymykáš standartu a to je hold špatné.
Holky, ukamenujte si mě, ale souhlasím. Často jakýkoliv nestandartní názor je tady špatný a všechny bysme se nad tím měly zamyslet!!!

Souhlasím a proto jsme napsala deníček
„Mít svůj názor“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8413
21.7.11 13:40

Tak ke kilům… u prvního těhu jsem šla rodit o 5 kilo lehčí naž na počátku těhu, po porodu jsem pak měla o 11kg méně oproti počátku těhu. Nááádhera :mrgreen: (Výchozí váha byla ovšem porážková) No a u druhého těhu jsem skoro 20kilo nabrala :pocitac:

K nevěře: osobně bych v těhu do toho nešla, přijde mi to takové trochu úchylné (prostě v tom svým těle nejsem sama)… ale mimo to…nevěru neodsuzuju, chutě jsou sviňa. Zvlášť, když partner nemá potřebu třeba i 3 měsíce. :zed:

Příspěvek upraven 21.07.11 v 16:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
21.7.11 13:41
Anonymní píše: často jako anonymní nepíši, ale vzhledem k následujícímu obsahu teď psáti budu …

Zakladatelko, klídek, tady se zbytečně moralizuje a tady opravdu podporu nečekej.
Kdybys psala o klášteře, tak tě ukamenujou, když napíšeš, že šu.áš první ligu, tak tě ukamenujou :lol:

NO jinak já k té nevěře neměla daleko a myslím, že mít v době těhu stabilní vztah, tak ani bříško neřeším. Než jsem otěhotněla rozjel se mi bokem dost divoký a nebezpečný vztah. Nedošli jsme úplně do konce, ale i tak, když na to po dvou letech vzpomenu, tak se mi zrychlý tep a vlhnou kalhotky :mrgreen:

Neříkám, že to nebylo špatné co si udělala. Bylo to špatné,nevěra je vždy zlá.

naprosto souhlasím, nikdo není dokonalý, ale dost lidí si na to hraje…no jo no, na klávesnici se dá naťukat vše, co chcete, ale do svědomí by si měly některé opravdu sáhnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
995
21.7.11 13:41
MegK píše:
Ywett píše:
Anonymní píše: …Zakladatelko, klídek, tady se zbytečně moralizuje a tady opravdu podporu nečekej.
Holky, ukamenujte si mě, ale souhlasím. Často jakýkoliv nestandartní názor je tady špatný a všechny bysme se nad tím měly zamyslet!!!
„Mít svůj názor“

Souhlas s vámi.
Ono sem ale chodí jen určité procento lidí. Nejspíše 99% mamin se tu prostě v ničem nevymyká, že.
A když sem pak přijde někdo z těch, co sem obvykle nezabrousí, tak je hned špatnej a nenormální a vymýšlí si.
I když on(a)si třeba fakt vymýšlí, co mi víme :-D
Aspoň není v takovém hnuusném počasí nuda. :mrgreen:
Ale pokud si nevymýšlí, tak mě jí je už pomalu líto. Ale jak už někdo řekl, každý svého štěstí strůjce.
Já si taky myslela, jak jsem si kdysi podělala život a nakonec jsem zjistila, že všechno zlé je k něčemu dobré :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5256
21.7.11 13:49

Damy, ja nemam slov. :think: jedine co me jeste napada je, ze jesteze s nim nemohla otehotnet. to jsou pak dalsi - blbe nasledky nevery.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
21.7.11 14:02
terdule píše:
zakladatelko,užívej,dokud to jde,po porodu na úlety nebudeš mít čas,nebo budeš muset volat pravidelně opraváře praček :mrgreen:

volat nemůže, ona na něj přece nemá číslo :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
691
21.7.11 14:04
MegK píše:
K.ometka1 píše:
85Kristýnka píše:
Katrinka píše:
K.ometka1 píše:
Asi jsem to též špatně pochopila.
Chtěla tu najít názory, podobné zkušenosti…Takže ty názory asi nejsou, že se vám chce :poblion: , protože evidentně podobné zkušenosti nemáme, tak tu nemáme ani co dělat.
To zakladatelku asi fakt nezajímá :-D
Spíš chce vědět, jak to řešili ostatní. Jenže k tomu se tu nikdo nepřizná, protože na emimino chodí jen ti svatí :mrgreen: A hlavně proto, že nikdo, kromě zakladatelky by to v životě neudělal, že, dámy :mrgreen: Asi je fakt první na světě :mrgreen:
K.ometko, nejsi náhodou zakladatelka? :mrgreen:
Zrovna to samé jsem chtěla napsat i já!! :mrgreen:
Čekala jsem, že to někdo napíše, ale opravdu nejsem :-D
Nevím, jak je na tom zakladatelka, je-li to pravda, tak asi bídně, ale já mám jen už od včera rejpavou náladu. To víte, hormony.
Já co jsem sem napsala, tak je pravda. Takže nejsem osmý měsíc, nepřibrala jsem 4 kila a nebyla jsem nevěrná v těhotenství :-D
Já nezakládám diskuze pro pobavení. Já většinou zakládám diskuze, kde řeším blbiny - viz jak říct rodičům, kde že budou prarodiče :-D A většinou se zúčastňuji solidních diskuzí, i když občas mi to ujede. Tak mi to dopřejte, jsem ještě mladá. :mrgreen:Ale ani mě nepřevapuje, že se na to ptáte. Naštěstí za chvilku letím k doktorovi a pak k příteli. (manžela nemám), takže už vám dám pokoj :-)
Mě připadá že je Kometka jedna s mála kdo se zakladatelky zastal a vy se do ní pustíte jestlo to tu nezaložila :lol: Ženy jáj , některé z vás mají opravdu bujnou fantazii :mrgreen:

nebo se hodně nudí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
21.7.11 14:11
Anonymní píše:
Tak to je vyloženě morálně (a snad i fyzicky) hnusné. Bylo by mi ze mě na blití, ta představa že souložím s cizím chlapem těsně před porodem :poblion: :poblion: :poblion: A co ten chlap, panebože, souložit s těhotnou ve třetím trimestru a ještě 3× za sebou, brrrr.
Dobrá nymfomanie je možná porucha ale alespoň v těhotenství by jste se mohla držet :zed: :zed:
Sex s manželem 2× týdně v 8 měsíci je těžký nadstandart!!

Asi tak s tím sexem.Já jsem vzhledem k naší (mé i přítelově)pracovní vytíženosti ráda,když to stihneme 1× týdně-jsem večer totálně vyštavená,ještě že máme volný víkendy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
21.7.11 14:46

Zakladatelko být tebou tak na to jen vzomínám a tajně…co si budem naláhavat nevěra je a bude častá u chlapů v těhu je to normální zatímco ženská v těhu nemůže zahnout?Měřmě ženský jedním metrem!:)
Naní to nic za co bys na sebe měla být pyšná,chlapa máš vola když tohle říká .
Pokud chceš být s manželem tak to prostě přejdi,máš rozbouřené hormony a jelikož ti tohle chybí tak ted při každé vzpomínce jsi jak sluníčko co chce ještě vid? :mrgreen: Hele znám to i když za úplně jiných okolností a v jiném vztahu,řeknu ti ale jedno pokud na to budeš pořád myslet tak ti manželství půjde do kopru protože budeš myšlenkama u toho druhého.Sama víš že je ženatý má děti…ber to prostě jako skončenou epizodu :wink:
BTW:nebyla jsem svatoušek ale teda nevěra v těhu tak na to bych neměla teda ani já :lol: ale nesoudím :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27009
21.7.11 14:48
K.ometka1 píše:
MegK píše:
Ywett píše:
„Mít svůj názor“
Souhlas s vámi.
Ono sem ale chodí jen určité procento lidí. Nejspíše 99% mamin se tu prostě v ničem nevymyká, že.
A když sem pak přijde někdo z těch, co sem obvykle nezabrousí, tak je hned špatnej a nenormální a vymýšlí si.
I když on(a)si třeba fakt vymýšlí, co mi víme :-D
Aspoň není v takovém hnuusném počasí nuda. :mrgreen:
Ale pokud si nevymýšlí, tak mě jí je už pomalu líto. Ale jak už někdo řekl, každý svého štěstí strůjce.
Já si taky myslela, jak jsem si kdysi podělala život a nakonec jsem zjistila, že všechno zlé je k něčemu dobré :mrgreen:

ještě že mě tu nikdo nezná až tak dobře vych se tu vymykala asi v dost věcech :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
21.7.11 14:57

Ahoj zakladatelko,tady nekteree DÁMY,zase moralizuji,ja ti jen reknu jedno..vubec bych nemela zadne vycitky,ani bych naopak kamarada uz nevyhledavala..tak sis poradne zašu..la. a pobvila ses a tim to hasne,ja kdyz byla tehu myslela jsem na sex porad,byla jsem tak nadrzena,ze jsem v kazdem chlapovi videla potencialniho gigola,me na tom nic uchylneho teda neprijde..normalne bud o.k. :pankac:

• Citovat
  • Upravit
46867
21.7.11 15:14
Anonymní píše:
Ahojky, píšu anonymně, protože je to docela intimní téma. :oops: Teď začínám osmý měsíc těhotenství a dopustila jsem se nevěry. :-? Vždycky jsem měla moc ráda sex a taky jsem ho mívala dostatek. :-D Jenže manžel se mnou v těhotenství teď nechce spát.Prej je to divný, když ví, že „ve mně někdo je“, že se bojí, aby mi něco neudělal a kdesi cosi. Takže máme sex tak 1×, maximálně 2× týdně, což mi moc nestačí. :think: Navíc na mně chlap furt něco vidí-malý prsa, velkej zadek, tlustý stehna, bachor…Přitom jsem za těhotenství přibrala jen 4 kila a chlap sám má panděro jak svině. :-D Už mě to všechno sejří! :cert: Minulej tejden u nás byl můj dobrej známej spravovat pračku.Vždycky jsme si byli docela blízcí, jeden druhýho jsem přitahovali, dost jsme se škádlili, prostě mezi námi byla taková ta chemie. :wink: Po spravování jsme důvěrně kecali, oba jsem si přiznali, že po sobě už dlouho toužíme, a pak jsme se na sebe prostě „vrhli“. :nevim: Bylo to něco úplně jinýho než s manželem.Říkal, že mám krásný pevný prsa, akorát do ruky, pořádnej zadek, že je mě za co chytnout, oplácaný stehna ani bříško s malým mu vůbec nevadilo. Bylo to úžasný!Stihli jsme to ještě dvakrát zopakovat, pak musel odjet. :cry: Od tý doby jsem nepoužitelná.Pořád na to musím myslet, kdykoli na to vzpomenu, tak se mi dole rozleje ten slastný pocit a v nitru duše volám po pokračování!Nejde o žádnou lásku, to ne, pořád miluju manžela a chci být s ním, už kvůli našemu dítěti, ale tohohle prostě nedokážu jen tak vyhnat z hlavy. :nevim: Naštěstí na něj nemám číslo, protože jinak bych asi neodolala a něco mu napsala a pak by byl akorát průser, protože on je taky ženatý a má děti.:-( Doufám, že mě to brzo přejde, a až ho na ulici potkám, že se dokážu ovládnout.Ale nejradši bych ty chvíle vrátila a znovu se vznášela blahem. :wink: Prosím, jestli máte nějaké podobné zkušenosti nebo někdo jinej ve vašem okolí, podělte se o ně se mnou, ať v tom nejsem sama! :wink:

Kousla jsi do zakazaneho ovoce, to vzdy chutna nejlepe. Kdyby jsi stale neveru opakovala ( s tim stejnym muzem), taky by se ti zajedlo, protoze by i sex s nim se stal stereotypem :nevim: . Promluv si s manzou o tuzbach, zahrajte si nejake role, treba s emu to bude i vic libit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
21.7.11 15:16
Banny.J píše:
terdule píše:
zakladatelko,užívej,dokud to jde,po porodu na úlety nebudeš mít čas,nebo budeš muset volat pravidelně opraváře praček :mrgreen:
volat nemůže, ona na něj přece nemá číslo :-P

třeba ho má manžel :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
639
21.7.11 15:37
Crystal87 píše:
Zakladatelko být tebou tak na to jen vzomínám a tajně…co si budem naláhavat nevěra je a bude častá u chlapů v těhu je to normální zatímco ženská v těhu nemůže zahnout?Měřmě ženský jedním metrem!:)
Naní to nic za co bys na sebe měla být pyšná,chlapa máš vola když tohle říká .
Pokud chceš být s manželem tak to prostě přejdi,máš rozbouřené hormony a jelikož ti tohle chybí tak ted při každé vzpomínce jsi jak sluníčko co chce ještě vid? :mrgreen: Hele znám to i když za úplně jiných okolností a v jiném vztahu,řeknu ti ale jedno pokud na to budeš pořád myslet tak ti manželství půjde do kopru protože budeš myšlenkama u toho druhého.Sama víš že je ženatý má děti…ber to prostě jako skončenou epizodu :wink:
BTW:nebyla jsem svatoušek ale teda nevěra v těhu tak na to bych neměla teda ani já :lol: ale nesoudím :wink:

tak si tady pročítam celou tuhle diskuzi a konečně jsme našla názor stejný jako mám ja :palec: :palec: .. taky bych zakladatelku hned neodsuzovala.
Jsou chlapy který zahnou těhotný ženský a nevyčítají si nic a ještě řeknou že je to vlasně její vina když s ním nechce spát… tak tady je to naopak… Nevěra je zlá já bych to teda asi nezvládla a partnerovi řekla, ale to už je na každé jakou máme povahu…
Já bych teda nezvládla partnera ani podvest ale tím zakladatelku hned neodsuzuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3089
21.7.11 15:48

Na tom co tu zakladatelka píše nevidim nic absurdního. Já svého manžela miluju, ale také patří k těm mužum co má strach aby miminku neublížil. A jelikož jsem neustále i v 7 měsíci pořád nadržená jako stepní koza, tak to tedy řeším sama :twisted: …s nevěrou bych se asi moc dobře nesmířila, a zvlášť v těhotenství :think: Ale zakladatelku neodsuzuju, kdyby mi manžel řikal věci že sem třeba tlustá a tak, tak by mi to srdce nervalo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí