Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kelsey1 píše: Více
ne, doma je zakladatelky 5letá dcera a jednou za 14 dní přijde chlapa 5letý kluk, když přijde, tak holčička si chce hrát s jeho hračkami, ale otec kluka jí to zakazuje, že si s těmi hračkami může hrát 12 dní, když tam kluk není
@Tarena píše: Více
ano, protože děti vždy zajímá hračka, s kterou si hraje zrovna jiné dítě i když tam ta hračka leží bez povšimnutí těch 12 dní
@stinga píše: Více
Tak ona píše celkem retardovaně. Ale co píše, přítel šel za dcerou. Jeho dcera má 16. Chci vidět téměř dospělou slečnu, která se bude dohadovat o hračky.
@DENNNYYYY A či jsou ty hračky? Pokud klukovo, tak by měl mít možnost si jednou za 14 dni pohrát se svyma hrackama bez přetahování. Jestli jde o hračky tvé dcery, tak hračky půjčovat, střídat, vymyslet dětem zábavu, aby se nemusely hádat.
@stinga píše: Více
Tak pokud jsou to opravdu pouze hračky toho kluka, které má u otce, tak bych asi taky spíš domlouvala holčičce, že teď si s nimi bude primárně hrát on, protože jsou jeho. Něco jako na pískovišti, kde taky nejdůležitější je právo majitele. My jsme to střídání řešili spíš u hraček, co byly společné (magická tabulka třeba nebo ta trampolína). Rozhodně ne u nějakého osobního oblíbeného plyšáka.
Já si myslím, že syn, který je jednou za 14 dnů s tatínkem, chce aspoň „něco " pro sebe, co je jenom jeho, když už muj tatínka někdo - ty a tvé děti - "ukradl“. Možná se syn necítí úplně bezpečně, dobře. Proto se snažil partner vysvětlit to tvé dcerce.
Nebo si to apoň myslím.
@Zeoli píše: Více
Tak neubyde ji nic, ale je to blbe podany. Zakladatelka je toho nazoru, ze se maji delit. To je v poradku. On ale chce, aby si syn jednou za tech 14 dni mohl vzit co chce, protoze nema moznost dalsich 14 dni si s tim hrat. To mi prijde vuci te male nefer, ona za tohle prece nemuze. A je asi fuk jestli jde o panenku, auto nebo cokoliv jineho.
Pristup tvojho priatela sa mi teda vobec nepaci. A co ze tam je 14 dni a 14 nie je? Tak sa nemal rozchadzat s exkou ![]()
Pokial sa tvojq dcera hra s niecim prva co on chce, tak sa treba dohodnut a po case dat hracku chlapcovi a nie ze jej ju vytrhne a da ju synovi a mala nech si trhne nohou.
Tvoj priatel nie je fer, inak rozdiely nerobi?
@Magic Unicorn píše: Více
kluk je tam jednou za 14 dní na víkend, ne 14 dní ano a 14 dní ne,
jako ano - napsala to hodně retar… divně, ale tak zas ty hlavní fakta z toho pochopit snad jdou ![]()
@stinga tak to ma doplietli tie dalsie vety kde pise 14ky ![]()
Aj tak sa mi ale ten pristup nepaci, ze sa s tym mala nemoze 2 dni hrat lebo je tu on. Maju sa vystriedat
A co kdyby pritel zvednul zadek a když má syna 4 dny v mesíci, tak se mu, ja nevim, věnoval?! ![]()
@Pidulka1991 píše: Více
Presne to jsem psala taky, at neresi hracky a radsi se mu venuje. Udela lip, nez resit blbosti.
@arinecka píše: Více
Ja nevim jak vy, ale my se diteti věnujeme i s hrackami. Stavime neco z lega, hrajeme si s vlacky a tak.