Moje, tvoje děti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2902
6.10.24 16:27

Tak hlavně mi přijde uhozené říkat dětem s jakou hračkou si mohou a nemohou hrát a kdy. Jsou to sourozenci, i když nevlastní a v pěti letech už by si měli umět hračky půjčovat a ne je dělit striktně na moje - tvoje. Přece tam kluk nemá jednu jedinou hračku, aby jí nemohl půjčit. A čím víc to budete řešit a přikládat tomu větší význam než to skutečně má, tím víc se budou hádat. Však je nechte, oni se nakonec dohodnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21441
6.10.24 16:51

U nas jsou vsechny hracky spolecne. Nejake vyhradni vlastnictvi padne do tydne po narozeninach. :lol:
Kdyz se perou, tak jim kaucuji. :nevim: Zadna „prednost“ u nas neexistuje. Pripomina mi to kolegu, ten furt chce mit nejakou „prednost“ v necem. Asi taky byvale rozmazlene vikendove dite :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4950
6.10.24 17:52
@Buba mara píše: Více

No, ale ty děti jsou spolu čtyři dny v měsíci. Tam se fakt nedá čekat, že to budou zvládat stejně jako sourozenci, co jsou spolu denně. Intervence ze strany rodičů je nutná, pokud to nemají být vždycky dva dny řevu a rvaček. Oni se to postupně naučej, ale v začátcích holt potřebujou usměrnit a pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí