Moje, tvoje děti

4
5.10.24 15:41

MOJE TVOJE DETI

Ziji s pritelem ve společné domacnosti. Ja mam dve dcery 13 a 5 let on ma Dceru 16 ktera jezdí na víendy a syna 5 let kteryho mame jednou za 14 dni na vikend. A kdyz je u nas tak se deti klasicky pretahuji o hracky. Muj naroz je ze se deti maji delit o hracky a pujcovat si je. No a pritel prisel za dceru a rekl ji ze syn tu neni 14 dny takze ty hracky 14 dni nemuze pouzivat a tak by ji nemelo vadit i kdyby na tom, syn byl cele dva dny kdyz ona je muze mit pak zase 14 dni pro sebe a on si s nima v te dobe hrat nemuze. Podle me je to ale úplny nesmysl. Detem je 5 let.
TAKVÁS CHCI POPROSIT O VAS NAZOR???
AT SE NEDOHADUJEME A VIDIME I NAZOR OD JINYCH LIDI.
PREDEM DEKUJI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9700
5.10.24 15:50

Nechala bych děti, ať si to vyřídí mezi sebou. A pokud se nedohodnou, hračku seberu a budou mít utrum obě dvě. Nejsou to mimina, v tomhle bych jim soudce nedělala, bez ohledu na moje/tvoje/cizí dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10859
5.10.24 15:58
@smile_xxx píše: Více

Podle mne si chce hrat s hrackami, ktere bavi syna, kdyz tam syn prave je. A otec to bere, ze ma prece 2 tydny, kdyz tam syn neni, kdy si s nima muze hrat, tak at je na ten víkend necha synovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33480
5.10.24 16:02
@DENNNYYYY píše: Více

Nezlob se na mě, ale píšeš jak tatar. Děti si to můžou vyřešit spolu, a když ne, tak bych tu danou věc schovala a nazdar. Chlapovi bych řekla, že syna vidí jednou za 14dní, tak atˇse mu kouká věnovat a neřeší hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
445
5.10.24 16:10

Myslis, jako ze chce po 5 letem diteti pochopit, ze si nesmi hrat s hrackama??? To mi prijde divny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4383
5.10.24 16:55

Tak za 1. Že ty jsi psala ve spěchu? Píšeš jak tatar. A to jsem ještě milá. A za 2. Většina rodičů by to vyřešila takto: Přetahujete se o hračku? Tak vám ji seberu a máte utrum oba dva. Hotovo, vyřešeno. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10859
5.10.24 16:57
@Lu66 píše: Více

Tak sebrat hracku mi prijde nespravedlive vuci synovi. On neni doma nikdy sam, aby mel tu hracku pro sebe, narozdil od dcery.
Muze to vyustit v naschvály od dcery, ze bude chtít o vikendu kazdou hracku, o kterou syn projevi zajem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
5.10.24 17:03

Je jim pět, je naivní si myslet, že to dokážou vyřešit samy. Samy to řešej tak, že se rvou.:-D Podle mých zkušeností, musej zejména cítit, že my dva táhneme za jeden provaz a měříme fér oběma. V kategorii „ty to budeš mít 12 dní jen pro sebe, až on tu nebude“ pětileté dítě neuvažuje. Pro ně je podstatné to, co se děje teď a tady. My jsme dcerám (na začátku našeho vztahu jim bylo oběma taky pět) třeba i stopovali, jak dlouho která tu hračku bude mít nebo jak dlouho bude na trampolíně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
5.10.24 17:05
@Tarena píše: Více

Ano presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8302
5.10.24 17:06
@DENNNYYYY píše: Více

No v tom má pán pravdu, dceru neubude ne?? Navíc by mě zajímalo, co se může klukovi líbit na panenkách apod. Pokud se kluk k hráčkám chová dobře, neničí je, tak proč by mu je nemohla půjčit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4943
5.10.24 17:11
@Zeoli píše: Více

Co je to za hloupé klišé „co se může líbit klukovi na panenkách“? Nejsou holčičí a klučičí hračky, není důvod, proč by kluk nemohl vozit kočárek nebo si hrát s kuchyňkou. Resp. naopak, pokud rodiče jedou v tom, že hračky jsou podle pohlaví, tak se mu na panenkách může líbit právě to, že jsou neobvyklé a doma je nemá. Jako malá holka jsem měla nejradši návštěvy v domácnostech s autodráhou, kterou jsem doma neměla.:-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76352
5.10.24 17:16
@Zeoli píše: Více

no ale to je úplně naopak, dcera si chce hrát s klučičíma hračkama a otčím říká, že si s tím přece může hrát 12 dní, kdy tam kluk není,
a tvoje děti si hrály jen s hračkama svého pohlaví? moje dcera má autíčka, sousedův chlapec dostal kuchyňku, protože si ji přál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8943
5.10.24 17:20

Holka má 16 let a chce hračky, které chce pětileté dítě?
Nemáš tam před šestkou špatně napsanou jedničku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí