Padají mi vlasy, Biosil nepomáhá

71
22.10.12 14:12

moje vlasy

Je to tak měsíc co my začaly celkem hodne padat vlasy. už jsem z toho docela naštastná nevím co stím jim vitamíny Biosil plus ale prijde mi ze to nejak nepomáhá :( :( neznáte nejakou radu jak na to aby přestaly padat? díky za odpovědi. Já už opravdu nevím co stím :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
86
22.10.12 14:14

Ahoj, zkus B-komplex. Mě pomohl docela dost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15977
22.10.12 14:15

Jak je to dlouho, co jsi porodila? Kojíš?

Mně na podzim vždycky padají vlasy. Obzvlášť teď, když jsem porodila před čtvrt rokem a ještě k tomu kojím. Biosil taky beru, ale asi tělu chybí něco jiného, když nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
22.10.12 14:17

Na jaře a na podzim vlasy padají vždy více. Udává se, že je to více jak 100 vlasů denně, tak zajít na kožní jinak B-komplex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
22.10.12 14:18

@P-Petula Ahoj, mě už padají vlasy dva roky, docela ve velkým a začali se mi objevovat kouty. Byla jsem na kožním kvůli tomu, ale protože mám vlasů pořád dost, nijak výrazn to neřeší. Dostala jsem Metionin v silnější koncetraci a zmírnilo se to jen málo. Používám Biosil a kupuji si kapky Bioaquanol H a U. Kapu 2× denně po měsící je vidět výdledek. Vlasy rostou rychleji a i se omezí vypadávání. Ale můžeš mít příčinu i někde jinde, jestli je to fakt výrazný, tak si zajdi na vyšetření na krev :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8935
22.10.12 14:20

Na kožním mě primářka říkala, že doplňky stravy nejsou špatný, ale víc pomůže šampon a vlasová kůra, které vyživí vyloženě vlasovou cibulku a umí jí stáhnout tak, aby vlasy tolika nepadaly. Mám ozkoušený Anastym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
22.10.12 14:23

@P-Petula Mě teda na vlasy funguje Panthenol 40mg, jsou to oranžové tabletky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.10.12 14:23
@Elilen píše:
Jak je to dlouho, co jsi porodila? Kojíš?Mně na podzim vždycky padají vlasy. Obzvlášť teď, když jsem porodila před čtvrt rokem a ještě k tomu kojím. Biosil taky beru, ale asi tělu chybí něco jiného, když nepomáhá.

jsem 21 měsicu po porodu. kojila jsem jen 3 mesíce vubec nevim cim by to mohlo být jestli je to tím podzimem nevim asi bych si mela zajit na to kožni :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.10.12 14:26
@j.a.n.i1 píše:
@P-Petula Mě teda na vlasy funguje Panthenol 40mg, jsou to oranžové tabletky…

a po jake dobe to asi zacalo fungovat? poznala jste to hned? a jak jsou cenove dostupne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1102
22.10.12 14:29

@P-Petula Ahojky mě taky hrozně padali vlasy a pomohla mi se ostříhat a taky arganonový olej který mi koupil manžel k Vánocům. Není to zrovna levná záležitost ale je to super věc i na nehty a taky mi to dost pomohlo na atopický ekzém. Vždy předtím než si jdu umýt hlavu si to vetřu do suchých vlasů zabalím do teplého ručníku a nechám min. 20 minut až půl hodiny působit. A ještě se zeptám jakl vlasy nosíš- rozpuštěné nebo v culíku? Já je nosila téměř pořád svázané a to je hrozně zatěžovalo a to byl i důvod toho padání - to mi přímo řekla kožařka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
22.10.12 14:31

Jen se zeptám kolik ti je…zhruba co 7 let (+- rok) se totiž obnovují vlasy (napřed strašně hodně padají..ale po pár měsících se to zlepší a pak sou vlasy jen lepší a lepší)tak si zkus spočítat jestli ti to zrovna nějak nevychází…jinak ten B-komplex je na vlasy opravdu dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
22.10.12 14:32
@Ninouš píše:
@P-Petula Ahojky mě taky hrozně padali vlasy a pomohla mi se ostříhat a taky arganonový olej který mi koupil manžel k Vánocům. Není to zrovna levná záležitost ale je to super věc i na nehty a taky mi to dost pomohlo na atopický ekzém. Vždy předtím než si jdu umýt hlavu si to vetřu do suchých vlasů zabalím do teplého ručníku a nechám min. 20 minut až půl hodiny působit. A ještě se zeptám jakl vlasy nosíš- rozpuštěné nebo v culíku? Já je nosila téměř pořád svázané a to je hrozně zatěžovalo a to byl i důvod toho padání - to mi přímo řekla kožařka.

no to taky muže byt duvod mít svazane vlasy já nosím culik porad protoze me to hodne obtezuje to padani vlasu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Misuldy
22.10.12 15:01

Ono vypadávání vlasů může způsobovat třeba i hormonální antikoncepce, problém se štítnou žlázou… Já mám vlasy do pasu. Mě vlasy padají tak normálně, ale jak jsou mega dlouhé, tak jsou hodně vidět :oops:.

• Citovat
  • Upravit
1102
22.10.12 15:21

@P-Petula Jo mě to řekla přímo kožařka když jsem se s ní radila co a jak ohledně toho padání. Fakt mi pomohlo ostříhání se na mikádo (to jsem to musela nosit rozpuštěné) a neříkám že mi přestaly úplně padat ale dost se to tím zmírnilo. A co používám k tomu ten olej tak mám pocit že mi zhoustly :) zkus to je to dobré i na pleť má to v sobě samé super věci právem tomu říkají marocké zlato :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101575
22.10.12 15:45
@P-Petula píše:
a po jake dobe to asi zacalo fungovat? poznala jste to hned? a jak jsou cenove dostupne?

Tak během 14 dnů a dostupné to je, stojí to nějak do 100,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna