Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Majka12 píše:
Taky máme Nanny a teda budu jí používat co nejdéle.
Malá už začala po postýlce docela cestovat tak za chvíli vytáhneme i druhou desku.
Terykt v kočárku asi moc dobře fungovat nebude - monitor funguje na principu pohybové čidla, tudiž když s kočárkem pojedeš blikat bude pořád ať se děje co se děje.
aha nevadí tak když dám malou do kočárku spát tak aspon tak ji využiju v tom kočárku.. ale díky za radu ![]()
terykt píše:Majka12 píše:aha nevadí tak když dám malou do kočárku spát tak aspon tak ji využiju v tom kočárku.. ale díky za radu
Malá už začala po postýlce docela cestovat tak za chvíli vytáhneme i druhou desku.
Terykt v kočárku asi moc dobře fungovat nebude - monitor funguje na principu pohybové čidla, tudiž když s kočárkem pojedeš blikat bude pořád ať se děje co se děje.
terykt píše:Majka12 píše:aha nevadí tak když dám malou do kočárku spát tak aspon tak ji využiju v tom kočárku.. ale díky za radu
to bys ale musela mít ten kočárek doma,má na to totiž vliv i třeba jen vítr venku,píšou to přímo v návodu,že do kočárku to není vhodný…
Existuje monitor dechu i do kočárku http://www.e-maminka.cz/…a-halo-2253/
my máme monitor dechu s chůvičkama Angel care a jsme velmi spokojeni. Slyšela jsem, že monitory dechu Nanny velice často mají falešné poplachy…
muffinka89 píše:
Existuje monitor dechu i do kočárku http://www.e-maminka.cz/…a-halo-2253/
ano tenhle monitor je i do kocarku ale je na stejnym principu jako nanny takze bude fungovat i za jizdy..jen ej mobilni v tom ze kdyz nekam jedes na noc tak nemusis tahat desky s sebou..
Chci se zeptat nevíte který s monitoru má dvě desky ale odnímatelné a dala se používat občas jen jedna.A u baterií,který je nemá určený výrobcem.Anebo je lepší přenosný monitor dechu.Ještě bych se chtěla zeptat na monitor tomy,máteho některá,nemá moc malou desku? ![]()
Mám Nanny s dvěma deskami.
Ze začátku jsem používala jenom jednu, teď už máme zapojené obě dvě. Malá v postylce hodně cestuje.
Baterky tam mám koupené ani nevím jaké, ale určitě to nejsou originálni co tam byly původně.
Tomy neznám takže neporadím.
Nanny dělá poplach pokud ho máš špatně umístěný musí být na rovné podložce pod matrací né na roštu.My jsme tedy planý poplach měli až,když syn začal cestovat v noci v postýlc tak jsem přikoupila další desku a poplach žádný.
My máme Angel care a jsem maaaximálně spokojená. Je to kombinace chůvičky a monitoru dechu. Nikdy mi nezapískal a to je malé 13 měsíců, takže fakt cestuje. Deska je ale maximálně citlivá..Můžu jen doporučit.
bebu píše:…ten angelcare se dá koupit i bez chuvičky že,a má dvě podložky,od sebe odnímatelne každou použitelnou někde jinde?
My máme Angel care a jsem maaaximálně spokojená. Je to kombinace chůvičky a monitoru dechu. Nikdy mi nezapískal a to je malé 13 měsíců, takže fakt cestuje. Deska je ale maximálně citlivá..Můžu jen doporučit.
Nene, je to pouze spolu. Je to 1 deska, 1 vysílačka u dítěte a druhá u rodiče. Ta u dítěte slouží jako chůvička a zároveň je do ní zapojená deska na dech. To se dá ale na té rodičovské nastavit, že nechceš monitovat dech a můžeš ji používat bez desky jen jako chůvičku. A ještě to snímá teplotu u dítěte v pokoji ![]()