Planý poplach monitoru dechu - stalo se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4999
9.1.12 17:53
Majka12 píše:
Taky máme Nanny a teda budu jí používat co nejdéle. :oops:
Malá už začala po postýlce docela cestovat tak za chvíli vytáhneme i druhou desku.
Terykt v kočárku asi moc dobře fungovat nebude - monitor funguje na principu pohybové čidla, tudiž když s kočárkem pojedeš blikat bude pořád ať se děje co se děje.

aha nevadí tak když dám malou do kočárku spát tak aspon tak ji využiju v tom kočárku.. ale díky za radu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
9.1.12 17:55
jj když kočár bude stát tak je to ok :palec:
terykt píše:
Majka12 píše:
Malá už začala po postýlce docela cestovat tak za chvíli vytáhneme i druhou desku.
Terykt v kočárku asi moc dobře fungovat nebude - monitor funguje na principu pohybové čidla, tudiž když s kočárkem pojedeš blikat bude pořád ať se děje co se děje.
aha nevadí tak když dám malou do kočárku spát tak aspon tak ji využiju v tom kočárku.. ale díky za radu :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
9.1.12 21:50
terykt píše:
Majka12 píše:
aha nevadí tak když dám malou do kočárku spát tak aspon tak ji využiju v tom kočárku.. ale díky za radu :palec:

to bys ale musela mít ten kočárek doma,má na to totiž vliv i třeba jen vítr venku,píšou to přímo v návodu,že do kočárku to není vhodný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
10.1.12 05:33

Existuje monitor dechu i do kočárku http://www.e-maminka.cz/…a-halo-2253/

• Citovat
  • Upravit
344
10.1.12 10:20

my máme monitor dechu s chůvičkama Angel care a jsme velmi spokojeni. Slyšela jsem, že monitory dechu Nanny velice často mají falešné poplachy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
10.1.12 10:56
muffinka89 píše:
Existuje monitor dechu i do kočárku http://www.e-maminka.cz/…a-halo-2253/

ano tenhle monitor je i do kocarku ale je na stejnym principu jako nanny takze bude fungovat i za jizdy..jen ej mobilni v tom ze kdyz nekam jedes na noc tak nemusis tahat desky s sebou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
4.2.12 21:46

Chci se zeptat nevíte který s monitoru má dvě desky ale odnímatelné a dala se používat občas jen jedna.A u baterií,který je nemá určený výrobcem.Anebo je lepší přenosný monitor dechu.Ještě bych se chtěla zeptat na monitor tomy,máteho některá,nemá moc malou desku? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
4.2.12 22:26

Mám Nanny s dvěma deskami.
Ze začátku jsem používala jenom jednu, teď už máme zapojené obě dvě. Malá v postylce hodně cestuje.
Baterky tam mám koupené ani nevím jaké, ale určitě to nejsou originálni co tam byly původně.
Tomy neznám takže neporadím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
5.2.12 13:19

O nanny jsem slyšela že dělá moc planých poplachu......... :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5206
5.2.12 13:56

Mám jí 5 měsícu a nebyl ani jeden :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
5.2.12 22:05

Nanny dělá poplach pokud ho máš špatně umístěný musí být na rovné podložce pod matrací né na roštu.My jsme tedy planý poplach měli až,když syn začal cestovat v noci v postýlc tak jsem přikoupila další desku a poplach žádný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
5.2.12 22:13

My máme Angel care a jsem maaaximálně spokojená. Je to kombinace chůvičky a monitoru dechu. Nikdy mi nezapískal a to je malé 13 měsíců, takže fakt cestuje. Deska je ale maximálně citlivá..Můžu jen doporučit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
5.2.12 22:13

A co ostatní monitory,to mají všici nanny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
5.2.12 22:29
bebu píše:
My máme Angel care a jsem maaaximálně spokojená. Je to kombinace chůvičky a monitoru dechu. Nikdy mi nezapískal a to je malé 13 měsíců, takže fakt cestuje. Deska je ale maximálně citlivá..Můžu jen doporučit.
…ten angelcare se dá koupit i bez chuvičky že,a má dvě podložky,od sebe odnímatelne každou použitelnou někde jinde?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
424
6.2.12 08:03

Nene, je to pouze spolu. Je to 1 deska, 1 vysílačka u dítěte a druhá u rodiče. Ta u dítěte slouží jako chůvička a zároveň je do ní zapojená deska na dech. To se dá ale na té rodičovské nastavit, že nechceš monitovat dech a můžeš ji používat bez desky jen jako chůvičku. A ještě to snímá teplotu u dítěte v pokoji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí