Planý poplach monitoru dechu - stalo se vám?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3347
16.2.12 21:23
abby píše:
my dum mame,ale chuvičky taky nejspiš nebudem kupovat,když je to bude malí tak budeš stím,a pak až to bude větší tak se musí člověk rozmyslet jak daleko bude chodit,já max do zahrady pověsit prádlo,tak si otevřu na chvilkuokno a je to,a když budem na dvoře tak viužiju wifi internet ,webku a notebook…ale to nebude tak často…přijdou mi to zbytečně utracený peníze,ale monitor kupovat budu,pro svuj klid ,on se da koupit za 1300 i uplně novej… :)

mohla bys mi prosím poslat odkaz?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.12 21:28

ten odkaz mi tam nejde vložit,zadej si RájMaminek.cz,majou ho tam mezi chuvičkama,jeto značka Tomy,už se tu někde o něm i psalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
16.2.12 21:29

a na heureca maš hodnocení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
16.2.12 21:33

Ahoj,já bych se taky bála si koupit monitor dechu z druhé ruky.Já taky přemýšlela,jestli ho koupit nebo ne.Ale sestra v porodnici mi říkala,že se na to musí dělat každé 2 roky atesty.Nakonec jsem si ho na půl roku půjčila z porodnice a měla ho v postýlce chvilku,protože malá nám nechtěla v postýlce vůbec spinkat,tak jsme si jí vzali do postele.Dneska už v postýlce spinká,ale monitor už nepoužívám,vracet ho budu až v polovině dubna.Je pravda,že člověk s monitorem je o něco klidnější a taky jsem několikrát poslouchala,jestli malá v noci dýchá.Před pár dny se mi začala v postýlce točit a kopat nožkama,takže každou chvilku odkrytá a cestuje po postýlce,že snad by to ani nemělo cenu jí monitor dávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1539
19.2.12 07:43

Ahojky maminky,ja mam monitor z druhe ruky nanny a muzu rict ze jsem s nim spokojena. Nemam s nim zadny problem a monitor slape jak hodinky… Akorat ho za chvilku musim dat pryc nebo se mi uz mala vrti jak vrtula a to ma teprv 2 mesice tak mi to sem tam falesne zapipa.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dxxd
28.12.12 18:33

Dobry den, chtela jsem se zeptat jaky je nejlepsi monitor dechu.Chci zakoupit a nemuzu se stale rozhodnout diky za odpoved :roll:

• Citovat
  • Upravit
742
28.12.12 21:39

My máme BabySence II a jsem s ním 100% spokojená. Ze začátku jsme měli Nanny a pár planých poplachů bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mal
3821
29.12.12 10:36

My máme Nanny a zatím žádný planý poplach, malému je 7 týdnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
29.12.12 11:09

Ahoj…
Moje rada: pouzivat, pouzivat, pouzivat a v zadnem pripade nevypinat!!!
O prvniho syna jsem prisla pred dvanacti lety (syndrom nahleho umrti), ale jeste si zive pamamtuji, co mi rekla detska lekarka: kdybych s nim zatrasla, tak by urcite zacal znovu dychat… :,( Ale copak ja v te dobe znala neco jako monitor dechu? Dokonce jsem nikdy predtim o tom syndromu neslysela.
Radsi at monitor „vysiluje“, nez aby se nektere z maminek stalo to, co mi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1329
29.12.12 17:01

Salamouna, to je strašný.. Já mám 5ti týdeníky miminko a taky se bojím. Nikde jsem nenašla, jestli ty monitory zachrání 100% život.. Uklidňuju se tím, že se mimčo dá kdyžtak rozdýchat.. Bez monitoru by nemělo šanci. Naštěstí neznám nikoho, kdo by používal monitor a mimčo by to nezachránilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
10.9.14 20:40

Monitor dechu

Zdravím všechny maminky,
můžete mi poradit jaký monitor dechu pro miminko je nejlepší? já mám zkušenosti jen s Nanny.
a neprodává někdo levně???
děkuji moc za názory. :) :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí