Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Mám monitor nanny a zrovna dneska jsem měla poplach(malá má 14 dní).Než spustí ten děsný kravál,tak chvíli pípá a protože mám postýlku vedle postele,včas jsem to vypla.Malá jak se to ozvalo zalapala po dechu,takže myslím,že fakt nedýchala a ten zvuk ji probral.U syna se mi to taky několikrát stalo.Moje doporučení je-NEVYPÍNAT!!!.Myslím,že ta jistota stojí i za občasný planý poplach…
mě docela ty nanny přijdou dost drahý,na to že tu druhou desku musí člověk dokupovat........tak nevím a co ty ostatní mate některá zkušenosti i s jiným?
Mam taky Angelcare, poplach byl jen jednou a to hned jak jsme se vratili z porodnice. Zapojili jsme blbouni obe ty desky,mala jak byla mala,tak na te jedne desce nelezela a tim se to spustilo.
No ja jsem se dívala že třeba u toho angelcaru ac 3OO jsou 2 desky,dají se oddělit a použít každa jinde?
a použit každou jinde jednu třeba do postýlky a druhou do kolíbky jen přenašet přijmač.......
Priznam se ze to si nejsem jista, myslim,ze se pouzivaji obe desky zapojene do sebe ,kdyz je to mimco uz vetsi…hlavne,ze to mame doma a vim o tom prd ![]()
ahoj, chtěla jsem se poradit koupili byste monitor i z druhé ruky??
Vrtul píše:
Ahoj. Já mám Babysense z druhé ruky od známých a je o.k. Bavila jsem se o tom nedávno s technikem od Jablotronu (Nanny), on je taky prodává a reklamace neměl. Říkala jsem mu, že jsem četla, že spoustě lidí použitý moc nefunguje a on si myslí, že je to tím, že první děcko ho mělo moc dlouho, až se stavělo v postýlce a hopsalo na něm. To prý tu desku poškodí.
Pipi 00 píše:Vrtul píše:Ahoj. Já mám Babysense z druhé ruky od známých a je o.k. Bavila jsem se o tom nedávno s technikem od Jablotronu (Nanny), on je taky prodává a reklamace neměl. Říkala jsem mu, že jsem četla, že spoustě lidí použitý moc nefunguje a on si myslí, že je to tím, že první děcko ho mělo moc dlouho, až se stavělo v postýlce a hopsalo na něm. To prý tu desku poškodí.
Ahoj, díky moc za radu, to je docela dobrý vědět, akorát když to bude přes net tak to asi těžko nějak posoudím… jde vůbec toto nějak odzkoušet abych věděla jestli je vůbec funkční?
No to právě asi odzkoušet nejde. Jedině zkusit koupit od kámošky nebo známé? Nebo nezkouší je třeba přímo nějaký výrobce?
My máme monitor dechu,malej mi spí od 2.měsíce věku sám v postýlce v pokojíčku a tento monitor mám z druhé ruky,ale od kámošky..
,z netu bych se bála objednat.Chůvičky nemáme,ikdyž máme dvoupatrový byt.Myslím si,že se využijí jen v opravdu velkém baráku…!!!
my dum mame,ale chuvičky taky nejspiš nebudem kupovat,když je to bude malí tak budeš stím,a pak až to bude větší tak se musí člověk rozmyslet jak daleko bude chodit,já max do zahrady pověsit prádlo,tak si otevřu na chvilkuokno a je to,a když budem na dvoře tak viužiju wifi internet ,webku a notebook…ale to nebude tak často…přijdou mi to zbytečně utracený peníze,ale monitor kupovat budu,pro svuj klid ,on se da koupit za 1300 i uplně novej… ![]()