Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
k tomu doktorovi - myslim, ze to „nedoporucuji“ myslel jakoze aktivne nedoporucuje, ne ze by primo doporucoval nekupovat.
mam babysense, zatim tuk tuk bez poplachu
spi vam dite v kocarku? me 2,5 hodiny denne bez monitoru - nadsena nejsem, ale budit ho prenasenim taky nechci
Pudlo,mě děti v kočárku spaly..Když byl Adámek mimi,bydleli jsme ještě na vesnici.Jako úplné mimi,tak do 4 měsíců,jsem šla vždy v době spánku na procházku.On stejně déle jak hodinu v kuse nespal.Potom později jsem ho nechala spát pod oknem přivázaného v kočárku.Dělala jsem ale vždy něco v té místnosti,pod kterým oknem spal.Přivázaného,aby mi neutekl.Spával v kočárku až skoro do roku a půl.Je letní mimi a vyhovovalo nám to..
Emička je zimní miminko.Už jsme bydleli ve městě.Dvůr sice máme,ale jsme ve druhém patře bez výtahu.Tam bych dítě nenechala spát ani s videochůvičkou.Jako novorozenec si dlouhých procházek neužila.Prostě jsem ji po procházce spící přenesla a jako novorozence ji to fakt nevzbudilo.Nevzbudilo ji to tak do 3 měsíců..Později začala mít pravidelnější režim spánku,tak jsme tomu přizpůsobovali i procházky..
Celkově můžu říct,že i když jsem ze SIDS měla vždy velký strach - daleko větší,než z dušení a dávení
,u Emči už jsem nebyla tak úzkostlivá jako u Adámka.Nebála jsem se ji nechat chvilku samotnou.Možná to bylo ale tím,že dvě děti,více povinností,kompromisy.Člověk už nad tím nemůže tak přemýšlet.
Za sebe rozhodně koupit.
Cítím se s ním jistější, malýmu ho zapínáme pořád a to má skoro 17 měsíců. S manžou říkáme, že ho snad bude mít až do puberty. Určitě to nejsou vyhozený peníze ![]()
ahoj já jsem ho nejdřív nechtěla,ale v porodnici nám ho doktorka doporučovala, nakonec jsme ho koupili,jsem ráda,jsem klidnější, když jdeme spát, mám větší pocit jistoty,že je malá hlídaná a kdyby nedej bože něco tak to začne řvát a vzbudí nás to,já spím dost tvrdě tak jsem ráda,že ho máme ![]()
Taky říkám 100% ano. Máme s monitorem zkušenosti z nemocnice a je to dobrá věcička. Pro druhé dítko si ho určitě pořídím.