Monitor dechu přenosný Snuza smart Pico

672
14.3.19 10:25

Koupila bych desky dve. Prenosny Snuza jsem koupila, protoze maly spal se mnou v posteli a porad vibroval, ikdyz dite dychalo normalne. Staci totiz, aby nedolehal uplne na brisko, coz se v prubehu noci stane a hned zacne vibrovat. Takze ja s nim nemam dobre zkusenosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
239
14.3.19 14:37

Za me je to zbytecnost. Ja si ho koupila najivne do kocarku a na delsi cesty autem…nejak mi nedoslo, ze tento monitor monitoruje pohyb, jakmile se dite hybe je podle nej vse ok (kocar a auto hybe s ditetem) . Kdyz ho pripnes na plinu na bricho a dite se pretoci, tak ho to musi strasne tlacit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
16.3.19 12:39

Já s tim byla spokojená moc, připla jsem, nakrmila, zapla přes mobil a občas chodila mrknout, jakou má teplotu, či kdy spí lehce nebo tvrdě, nikdy nenastal žádný falešný alarm nebo tak. Skladný, brali jsme ho i na cesty. Spokojenost skončila v momentě, kdy s sebou začal víc házet, v ten moment, kdy se plínka oddálí od těla, tak alarm spustí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.5.19 10:54

Holky, prosím o radu. Snuzu budeme muset koupit místo Nanny, protože máme koupený i Hojdavak a tam deska dát nejde. Ale nikde jsem nenašla informaci o tom, jestli a v jakých vrstvách se na ten monitorovací klip může dát oblečení, všude jsou ty mimča nahé jen s plínou. Omlouvám se možná za hloupý dotaz, ale raději se před koupí chci ujistit, co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí