Monitory a první poradna u Apolináře?

68
9.12.13 17:09

Monitory a první poradna u Apolináře?

Kdo byl poslední dobou na první těhu poradně u Apolináře? Jak to tam těďka chodí? Jsem objednaná na příští týden (budu 38tt) a zmátlo mě, že mě objednali rovnou do poradny a na monitory vůbec. Když jsem tam byla vloni, tak jsem poprvé šla na monitory a pak do poradny. Jsou monitory pořád dole nebo to tam už funguje jinak? Díky moc za všechny rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
9.12.13 17:17

Jdes na monitor a pak nahoru do poradny
Monitory jsou dole a v 1 patre poradna ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
9.12.13 17:18

@macik33 Při první poradně se aktuálně (no dítku je rok) nechodí, jdeš rovnou do poradny a pak tě teprve na další týden pošlou na monitor. Já je nestihla ani jednou (ne že by mě to vadilo), malá vylezla ten den ráno, co jsem měla jít na druhou poradnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.12.13 17:19

Úplně první poradna je bez monitorů, na ty se chodí až od té další. Při první jen zkontrolujou papíry, že se nic nezměnilo (adresa, nemocnost atd), zkontrolují moč, vyšetří tě doktor a poví ti co a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
9.12.13 17:19

Ahoj je to tak správně chodím do poradny taky a taky mě objednali nejdříve do na tu první návštěvu bez monitoru(taky jsem se divila jestli to tak opravdu je) takže první návštěva rovnou do poradny a ty další budeš nejdříve chodit na monitor v čas který si zvolíš jsou tam od 7:00 a pak do poradny. Monitory jsou pořád dole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
9.12.13 17:25

@j.a.n.i1 já za dvě těhotenství jednou jedny monitory stihla, heč :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
9.12.13 17:35

Aha, díky moc za rady. Já z toho byla trošku překvapená, že se to změnilo oproti loňsku a nebyla si jistá, jestli jsem se nepřeslechla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
9.12.13 17:50

@Etcetera78 Aha, tak už to chápu, já kvótu za obě těhotenství vyčerpala tím prvním, to jsem týden „přenášela“ a ještě vždy mimčo spalo, tak jsem na slovo monitor byla značně alergická :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
9.12.13 18:15

Ja rodila loni a prvni poradnu jsem mela taky bez monitoru, na ten jsem mela jit o tyden pozdeji, ale nedoslo na nej, druhy den me meli zpatky s porodem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.5.15 12:18

Ahojky, nikde se nemůžu dočíst jak to chodí, zítra jsem 38+3 a jdu na první monitor na který jsem se objednala na 9:30 přes webdiář (vím že jsou monitory dole) po monitoru mám jít nahoru do poradny, kde mi udělají vyšetření? nebo jak to funguje? :nevim: :think: díky moc za odpověď (jinak první návštěvu poradny už mám za sebou, kde mi zkontrolovali papíry)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13428
31.5.15 12:27

@havlis nejdřív se chodí na monitor a potom nahoru kdr na vyšetření ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2732
31.5.15 13:03

@havlis presne tak. Nejdriv jdes dolu na monitor, tam ti zkontroluji moc, zmeri tlak a natoci monitor. Pak jdes nahoru, odevzdas prukazku se zaznamem z KTG a cekas, az te zavolaji na prohlidku :-)
Pokud bys mela jit jen na monitor bez kontroly, tak ti moc a tlak kontrolovat nebudou, jen po monitoru stejne musis nahoru do poradny, aby ti zaznam zkontroloval doktor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.5.15 17:49

@Palomita děkuju moc, nebyla jsem si jistá jestli po monitorech mě čeká v poradně vyšetření nebo ne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1231
31.5.15 17:54

@havlis přes webdiář? měla dali po registraci papír co mám mít splněno a objednat se ve 35tt telefonem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
233
31.5.15 17:58

@Raddkka jojo to mě taky ve 35 týdnu sem se objednala na 37 týden do poradny, kde mi dali na vyplnění papíry a pak jsem se musela přes webdiář objednat na monitory ted v 38 týdnu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková