Mop na úklid

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
14313
15.2.23 20:27

Mop na úklid

Dobrý večer. Chci se zeptat jaka je podle vás nejlepší sada na vytírání. Zda třeba kulatý mop s třásněmi nebo klasický plochy.Na trhu jich je hodně a nevím jaky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1402
15.2.23 20:49

https://www.mall.cz/…ution-system
Momentálně máme tenhle. Člověk doopravdy vytira čistou vodou.
Ale zase na vytirani rohů je lepší obdélníkový tvar, ale já teda před vytiranim hodně vysaju, co můžu dám pryč abych mohla vytrit co nejlépe. Ale jednou jsem měla ten s trasnemi a nebyl špatný. 🤣 Podle mě žádný není úplně nejhorší když nekoupiš úplně nějakou je*ku. Když jsem byla malá, tak máma vytirala kostetem a hadrem a vždycky bylo čisto. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.2.23 20:54

Celé roky nedám dopustit na houbový mop.

Moje vlasy padaj, kočky pouští chlupy, vysává se denně, vytírá jednou týdně…a na tenhle mop se to nalepí, opláchne a jede se dál. Stejně tak se na něj nalepí i drobky, prach… manžel ho miluje pro jednoduchost a funkčnost, takový smeták a mop v jednom. V nutnosti se dí použít i na koberec. Houba vydrží rok i dva.
Zkusila jsem u rodičů i jiný, ale obírat vlasy a prach z toho „textilu“ není nic pro mě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37114
15.2.23 21:02

Ja mám parní a ten je nejlepší :D žádné tahání kýblu s vodou, žádné saponaty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
15.2.23 21:09
@axlpol píše:
Celé roky nedám dopustit na houbový mop.

Moje vlasy padaj, kočky pouští chlupy, vysává se denně, vytírá jednou týdně…a na tenhle mop se to nalepí, opláchne a jede se dál. Stejně tak se na něj nalepí i drobky, prach… manžel ho miluje pro jednoduchost a funkčnost, takový smeták a mop v jednom. V nutnosti se dí použít i na koberec. Houba vydrží rok i dva.
Zkusila jsem u rodičů i jiný, ale obírat vlasy a prach z toho „textilu“ není nic pro mě. [/citace

také ze stejných důvodů používám houbový mop, jen trošku jiný, výhrady mám, zejména vždycky do roka praskne ta ždímací páčka. Potřebovala bych najít dobrý houbový mop, co ždímací mechanismus fakt vydrží aspon rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5837
15.2.23 21:13

@vetešnice ..... já měla vždycky ty modré, ale brzo odcházela ta houba nebo tyčka. Ten žlutý na fotu nám zatím nejlepší zkušenost a vždycky beru i dvě náhradní houby, takže mám dost dlouho klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
281
15.2.23 21:15
@axlpol píše:
@vetešnice ..... já měla vždycky ty modré, ale brzo odcházela ta houba nebo tyčka. Ten žlutý na fotu nám zatím nejlepší zkušenost a vždycky beru i dvě náhradní houby, takže mám dost dlouho klid.

Díky. Zkusím. Používám právě ty modré a tyč nebo páčka do roka pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6180
15.2.23 21:25

Já mám takový ten co má na sobě nádržku s vodou a na rukojeti páčku kterou tu vodu rozprašuju. Vždycky předtím pošlu robomop vysát a nahrubo vytřít a tímhle to dojedu, je boží že nemusim tahat kýbl. Navíc máme dřevěný podlahy a takhle se navlhčí tak akorát a nejsou zbytečně moc mokry. Je to Vileda Spray cosi kdesi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
15.2.23 22:17

Já mám už skoro 10 let Spontex expres system, ten starší typ. Jsem s ním moc spokojená…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
16.2.23 06:48
@axlpol píše:
Celé roky nedám dopustit na houbový mop.Moje vlasy padaj, kočky pouští chlupy, vysává se denně, vytírá jednou týdně…a na tenhle mop se to nalepí, opláchne a jede se dál. Stejně tak se na něj nalepí i drobky, prach… manžel ho miluje pro jednoduchost a funkčnost, takový smeták a mop v jednom. V nutnosti se dí použít i na koberec. Houba vydrží rok i dva.
Zkusila jsem u rodičů i jiný, ale obírat vlasy a prach z toho „textilu“ není nic pro mě.

Ten vidím poprvé :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák