Morbus Crohn

Napsat příspěvek
Velikost písma:
459
3.2.14 11:33

@Pavlix To já taky hlavně obličej, ze začátku ale pak i všude jinde :( No snad se to časem spraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
3.2.14 11:43

@Pajvala Budu ti držet palce, abys mohla ty nejhorší prášky vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.2.14 13:36

Steroidy jsou hrozný svinstvo :-( Přibrala jsem asi 6 kg vody a byla jsem taková celá nafouklá včetně obličeje. Přišlo mi, že vypadám jak křeček :-D V tom období jsem radši zakázala lidem v okolí mě fotit :-D A ještě mě bolely hrozně klouby a pořád jsem měla hrozný hlad. Po vysazení jsem splaskla asi tak za tři měsíce, chodila jsem cvičit a ještě na lymfomasáže, udělala se mi celulitida :-/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 13:37

@Pavlix Díky je to na dobré cestě :)
Ještě sem se chtěla zeptat jestli jste některá dělala něco před tím než jste se rozhodly že se budete snažit o mimi. Já nevím vitamíny, cvičení něco abyste byly co nejvíc ve formě a tak. Přemýšlím jestli bych neměla dělat něco už teď.
Taky nemáte zkušenosti se zeleným ječmenem a chrolelou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
3.2.14 13:39

@Pajvala Já beru Mamavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 13:43

@kittynka89 celulitidi sem měla i dřív, nejsu zrovna modelka, spíš mě teď trápí ty strie co mě naskákaly jak sem přibrala. No taky nikam moc mezi lidi nelezu, každej tak blbě čumí. Mé okolí o tom moc neví že su nemocná, jen nejbližší. Na lymfo bych taky chtěla chodit, už sem na nich kdysy byla a je to fain ale až to vysadím úplně. No a cvičit bych taky měla, sedím furt u PC tak se pak můžu divit že. Když sem natekla tak mi přítel řekl že je to už konečně vidět že jsem nemocná :lol: Haha je to vtipálek :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 13:44
@Pavlix píše:
@Pajvala Já beru Mamavit.

A to je nějaký doplněk stravy před plánovaným početím jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
3.2.14 13:56

@Pajvala Jo jo a bere se i v 1. trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 14:01

Jak dlouho dopředu před snažení by se to mělo brát, asi několik měsíců že? A jinak jsi neskoušela nic, kamoška cvičila nějakou tu metodu a bylynkové čaje. Taky sem si říkala že bych měla zapracovat na fizičce, su jak bláto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
3.2.14 14:03

Před mimoděložním jsem to brala měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 14:07

OK tak až budu moct tak se poradím v lékárně, snad mě něco doporučí :) Ještě nezkoušely jste nějaká homeopatika na toho Crohna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
3.2.14 14:08

Ne nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
354
3.2.14 14:12

Taky jsem brala mamavit a kyselinu listovou a pak Calibrum. Přeci jen musíme docpat ty vitamíny:-) Jinak si nesmíte říkat, že jste nemocný :! Psychika a pohoda je opravdu důležitá a spíš si říkejte, že jste zdravé :-) Opravdu to funguje :-) Možná taky pomohla změna partnera :-D Byla jsem v jednom ne moc spokojeném vztahu a pak potkala mého současného muže života a hned se mi výsledky obrátily :dance: Ale k ničemu vás nenavádím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
459
3.2.14 17:24

@kittynka89 No tak nespokojeným vztahem mé výsledky určitě poznamenené nejsou :) Mám fain chlapa i když mě občas štve ale je to miláček :srdce:
Spíš máš pravdu že asi všechno moc řeším, su asi knedlík a měla bych myslet na jiné věci, na práci a tak ale furt v hlavě něco řeším coby kdyby :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27662
3.2.14 18:01

Tak já brala kyselinu listovou asi tak cca půl roku než jsme se začali snažit a na homeopatika bych se zeptala nejdřív doktora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí