Morče a těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
24.8.13 16:28

Určitě se neboj. Já zase četla, že těhotná by neměla být v kontaktu s křečkem mladším 5 měsíců, kvůli nákaze jakési formy zánětu mozkových blan. Ale riziko nákazy je prý minimální. Křečci z chovů nebývají postiženi touto nemocí. No zatím to ale vyšlo vždy tak, že nám křeček pošel těsně předtím než jsem otěhotněla. Takže v každém těhotenství mám křečka mladšího 5 měsíců :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
24.8.13 16:34
@Peppa Pig píše:
Určitě se neboj. Já zase četla, že těhotná by neměla být v kontaktu s křečkem mladším 5 měsíců, kvůli nákaze jakési formy zánětu mozkových blan. Ale riziko nákazy je prý minimální. Křečci z chovů nebývají postiženi touto nemocí. No zatím to ale vyšlo vždy tak, že nám křeček pošel těsně předtím než jsem otěhotněla. Takže v každém těhotenství mám křečka mladšího 5 měsíců :)
:lol: tak to je pech :lol:
morčata to snad nemají :roll: Ale já jsem taky těhotná furt, to bych nesměla starším dětem nikdy nic pořídit. V jednom pošahaném článku v Mamince, nebo kde, dokonce doporučují omezit kontakt i se psy 8o Tak to by se čuba asi zvencla, nebo bych ji musela dát na pět let pryč
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
24.8.13 16:40
@Antonie Bolavá píše: :lol: tak to je pech :lol:
morčata to snad nemají :roll: Ale já jsem taky těhotná furt, to bych nesměla starším dětem nikdy nic pořídit. V jednom pošahaném článku v Mamince, nebo kde, dokonce doporučují omezit kontakt i se psy 8o Tak to by se čuba asi zvencla, nebo bych ji musela dát na pět let pryč

Mám pocit, že podle časopisů by měla každá ženská žít raději ve vakuu! :roll: Co kdyby náhodou otěhotněla! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí