Morov reflex ?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
34
12.11.04 14:52

Morov reflex ?

prosim vas o radu…
Drobcek ma 2,5mes. a dost trha rucickami - na moj vkus je to prilis. Az tak, źe ho to prebudza. Kym sa uplne zmestil do zavinovacky, nebol problem. Ale od dovrsenia 1 mes. ho cez den zavinovackou netrapime. Len na noc ho tam doslova napchame, aby sa trosku vyspal aj on aj my (resp. ja :) ) A cez den ma problem sam bez zavinovacky alebo bezo mna (drzim mu rucky) zaspinkat. Najlepsie na prse…
To trhanie ruckami vraj je normalne, Morov reflex a ze vymizne okolo 3. mes. Mne to vsak neda…
Mate s tym niekto skusenosti ? Co robit ? Len cakat ? Dufam, ze sa dr. nemyli a ze to nie je nieco vazne.
srdecna vdak
 Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
202
12.11.04 15:00

Ahoj Sonjo,
já jsem měla se synem stejný problém, když byl malinký, furt rozhazoval rukama, budilo ho to, stávalo se mu to i u kojení. Taky jsem se ptala doktorky a taky mi řekla, že je to normální. Balila jsem ho do rychlozavinovačky a pak do deky, když byl větší. Nepamatuju si, kdy to přestal dělat, ale mám pocit, že to dělal do 4. měsíce. Takže se neboj, ono to přestane.

Jana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
12.11.04 15:18

Janka, velmi Ti dakujem, ani nevies, ako som sa upokojila :))
 Sona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
534
12.11.04 21:16

Ahoj. Nás to trápilo také. Eliška přestala až těsně před třetím měsícem. Ale dodnes (3,5) to udělá, když se hodně lekne. My jsme ji zavinovali do tetra osušky (něco jako velká bavlněná plínka), aby jí nebylo horko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6429
13.11.04 13:18

Ahoj,

je to normální, malá nám to dělala taky, dokonce neusnula, dokud mohla neklidně rukama hýbat, krásně se odmala uklidnila, když byla „utažená“ v Tetra pleně.. Pak nám nařídili široké balení kvůli kyčlím a najednou to nešlo, takže se děsně budila právě díky ručkám.. Tak jsme to vymysleli i tak, že se jí jen ty ručky lehce stáhly, od pasu dolů volno kvůli kyčlím a byla v pohodě. Když chtěla, tak se z toho lehkého úvazu kdykoliv dostala, ale v noci s ručkama trhla jen maličko a nevzbudilo ji to. Časem, když byla ráno vždy vyvázaná a v pohodě, jsme přestali, sama tak sdělila, že ručky ji už nebudí a radši je má nahoře položené u hlavy :-)

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky