Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Krční páteř, vysoký/nízký tlak, krystalky. To může být cokoliv.
Měla jsem to z ucha. Problém v rovnováze, tzv. BPPV, zkus si o tom něco najít ale i tak bych navštívila neurologa.
@Velo píše:
Jestli jsi to zase ty Heduš…
Je to ona. Komu jinýmu to způsobuje stres ![]()
@Anonymní píše:
Je to ona. Komu jinýmu to způsobuje stres
Vůbec nevim, kdo je Heduš, ale zmínila stres, protože jsem před pár dny zažila rozchod a najednou se to objevilo🙂
Dojdej výsledky krevních rozborů, rengren páteře, posouzení od fyzioterapeuta a zprávu od neurologa a pak ti internet řekne co ti je.
Ale stejně se trefí hůř, než když to budeš řešit tam, kde se zdravotní obtíže řeší efektivně a pomocí lege arts metod založených na důkazech.
Tedy zajdi k dokotorvi. Primárně chceš zkontrolovat tlak, cukry a podobný věci, pak krční páteř a neuro a pak se uvidí.
To polhové vertigo je nejpravděpodobnější varianta, ale internet ti to ani nediagnostikuje, ani nevyléčí.
@Anonymní píše:
Vůbec nevim, kdo je Heduš, ale zmínila stres, protože jsem před pár dny zažila rozchod a najednou se to objevilo🙂
Heduš je tady místní hypochondr, který neustále zakláda diskuze kvůli nějakýmu bebíčku, který má a odmítá brát AD. Často se tady ptala právě na motáni hlavy ![]()
Štítnou žlázu máš v bohodě? Nějaké problémy se srdcem?
Začala bych tou krční páteří. Mně pomůže nahřát krk, uvolnit, procvičit. To zvládneš sama doma. Když to nepomůže, pak holt neurolog.
Měla jsem šílené stavy, vleže se se mnou houpal celý pokoj, bylo mi z toho na zvracení. I na neurologii jsem byla a tam na mně nic neshledala paní doktorka. Takže jsem pak absolvovala fyzioterapii, tohle bych nerada zažila znovu.
Ahoj,
měla bych takový dotaz. Obvykle se mi motá hlava pár dní před menstruací, teď mám ale 2 týdny po menstruaci a motá se mi hlava, když ležím.
Nevíte, z čeho by to mohlo být? Mohlo by to být třeba ze stresu?