Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Dobrý den všem, už dlouhodobě trpím na motani hlavy..furt sem si říkala s čeho to muže bejt atd.. nakonec sem si koupila hořčík ten mi fakt pomohl až neuvěřitelný proste
a nakonec sem ho vysadila což asi nebylo moc dobrej nápad.. dnes ráno sem šla ven a bylo mi nějak zle nebyla sem ve své kůži..pak sem přišla domu a fakt úplně to přestalo, a před chvíli sem šla do obchodu a zas úplně motani hlavy no proste něco nepříjemného, myslíte ze mám zas začít brát hořčík nebo to muže být i s toho tepla
Oboje. Pokud ti hořčík pomohl a bez něj je to zase špatné, tak ho prostě ber, ne. V čem je problém.
Buď ráda že to máš jen hořčíkem. Já si zažila něco podobného po dobu 8 měsícu, jen to byla horší diagnóza, než jen dostatek hořčíku.
Prosím anonym
@medvidka já se jen ptám sice ano hořčík mi pomohl ale mě se motala hlava kdysi i doma proste všude teď jen proste venku ![]()
V diskuzích na emiminu jedna paní povídala to a druhá ono, tyjo lidi.
Co takhle zkusit svého obvodního lééééékaře??? To je dneska ale možností, nemusím tam hned jít osobně, můžu tam zavolat nebo napsat email, cokoliv.
Lékař ti poradí nebo ti vezme krev, doporučí ti vitamíny nebo léky, ale bude to lékař, který tě zná a ne cizí lidi na netu ty kráso ![]()
@Niki820 píše: Více
Tak asi prostě už ho nemáš takový nedostatek jako dřív ale prostě ho ještě nemáš úplně tolik, kolik bys potřebovala
@ZinaJudita1 divej já už byla dávno na testech nebojte se
bohužel našly jen nedostatek železa, ale zelezo beru, jen se proste ptám jestli to nemůže být s toho tepla nic víc ![]()
A jak to my máme vědět? Jo, může to být teplo, dehydratace, psychika, hořčík, krční páteř a ještě několik desítek dalších příčin…
Od čeho existují lékaři? Jdi k lékaři, když máš vleklé problémy, které se opakují.
@Kelsey psala sem byla sem už dávno u doktora pokud umíte cist
No, tak dávno je to dost k prdu, když máš obtíže teď, že.
A jinak ona číst umí, určitě lépe, než ty používat mozek.
Ano, včera mi bylo úplně stejně, myslela jsem, že se vybulim a motáky měl i manžel, který normálně na tohle netrpí. Vcera bylo fest dusno. A rady typu ať jdeš k lékaři jsou fajn, ale já mám teď pár měsíců obdobné problémy s motáním, únavou a slabosti a doktorka mi vůbec nepomohla, jen udělal krev a ta byla ok a tím to pro ni zvadlo. Leč problémy mám pořád a když jsem za ní byla opakovaně, tak si mě jen vždy poslechne a nic. Protoze jsem byla i s vlastní iniciativy na neuro, tam vše ok, tak pro ni je to uzavřené. A já už to též neřeším, jak sebou někde prasknu, tak mě aspoň odvezou a budou konečně něco řešit
@Anonymní píše: Více
Tak já mám motani hlavy až tento rok obtíže ale já to mužů mít i s očích podle mého protože já od malá mám nosit brýle no ne od malá ale od 10-11 let nosila sem je 3 cca roky a pak už přestala a měla sem dost vysoký dioptrie takže podle mého to mužů mít i a toho, také sem byla na krvi a vše oka krom železa který ale beru, ale jasné muže to být i z tepla
ale pokud vam dělala testy atd tak třeba začít brát hořčík mě sice v tele nechybí, ale i tak dost mi pomohl ![]()
Hořcik beru už léta páně, dokonce ten lepší, který by měl mít nejlepší vstřebatelnost a povzbuzující účinek a nic
Já beru tolik vitamínů
A brýle mám teď nově asi měsíc, ale nijak silné, na jednom oku-0,5 a druhé oko -1.A zjistili mi i syndrom suchého oka.Tak kapu jak divá umělé slzy. A všimla jsem si, že jakmile je kolem té 18h, problémy mizí. Nechapu, proč to takto s večerem odchází. Vzdycky mi je celý den blbě s 18h se to lepší ![]()