Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ahojte, prosim,.nemate niekto skusenost? Vzala som si uz pouzite mounjaro na dovolenku. Prenaslai sme v aute - klima a chladiaci box, na dovo normalne v izbe a cestou spat asi 6 hodin v aute. Mohlo sa znehodnotit?
Dobrý večer, chci se zeptat jak se pohybují ceny? Uvažuji o tom ale nikde jsem nic moc nenašla. Moc děkuji
@Michaelah95 zalezi jaka sila. 2,5 mg na 4 tydny necelych 5000 v dr. max
Dobry den me zkusenosti s mounjaro skvele, prvni tydny po 1,5kg pak jsem hubla po 1kg nekolik tydnu a ted pravidelne 0,5kg za tyden ale uz jsem vpodstate na vaze na kterou jsem se chtela dostat.
Zacala jsem s davkou 2.5mg a ted jsem na 7.5mg
Koupila jsem baleni 3× 10mg jenze se bojim ze nevyuziji vsecky pera kdyby nekdo chtel usetrit a nekupovat hned 3 pera jak je u nas k dostani mohu nabidnout.
![]()
@Katka298 a jaký rozdíl je pak cenová relace o proto 2,5mg? My právě s manželem přemýšlíme nad tím tak aby jsme věděli do čeho jdeme jak finančně tak i zkušenostmi jiných ![]()
Zdravím všechny, včera jsem četl článek že Trump tlačí na Mounjuro ať se v Evropě prodává o 136 procent dražší, tak to bude dobrá pálka.
@Raďa1961 píše: Více
zatím se počítá, že to bude v Británii.
Zdravím všechny, kdo by prodával injekční pero z důvodu že už končí tak rád odkoupim.
*** Prodej léků na předpis je v ČR nelegální. Prosím zajděte si ke svému lékaři.
*edit admin- smazaná poptávka
Přírodní antidepresiva - https://restilen.cz Po dvou měsících užívání psychické napětí skutečně opadlo.
Zdravím. muzu skladovat v lednici mounjaro injekci 10mg 3 mesice? chci si dávky rozdelit na 12tydnu…už jsem ho bral a 6tydnu v pohodě..ale 3mesice? možná trochu klesne účinnost látky?
@Tomas653 v pohodě, když to bude pořád v lednici tak je to ok ![]()
@Markéta80
Děkuji..dám vědět po tom zda to vše vydrželo po dobu 3mesicu..
Zdravím, jdu si pro radu, teď mě čeká 2. dávka a chtěla jsem se poradit, musím zase u toho pera povytáhnout tu zadní část a přetočit na tu první čárku a pak zamáčknout aby se to vrátilo zpět na 0 nebo to se děla jen u prvni aplikace? Snad jsem to napsala srozumitelně ![]()