Možná otrava domácí chemií

Napsat příspěvek
Velikost písma:
35964
20.8.23 14:23
@Ťarbík01 píše:
Pro tvé uklidnění. Na toxikologickou linku jsem volala několikrát. A jelikož jich tam není moc (na TL), tak vím o jaké paní mluvíš.
A můžu tě uklidnit. Ta paní s přízvukem je velice dobrá a chytrá. :palec:
Takže buď v klidu. Má fakt přehled a pálí ji to.
Ještě je tam takový starší pán a ten je taky dobrý. Kdyby náhodou. S odpovedi se tedy nemaze, ale dobrý je. :mrgreen:
Pak tam jsou další paní a ty jsou taky fajn.
Jedno období jsem tam volala víc než bych chtěla.

Co doma děláte, že tam znáš skoro všechny? Já nikdy neměla potřebu se o to ani zajímat, že taková linka existuje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42521
20.8.23 14:24
@pikola píše:
Co doma děláte, že tam znáš skoro všechny? Já nikdy neměla potřebu se o to ani zajímat, že taková linka existuje 8o

Já volala 1. A jednou lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14695
20.8.23 14:27
@pikola píše:
Co doma děláte, že tam znáš skoro všechny? Já nikdy neměla potřebu se o to ani zajímat, že taková linka existuje 8o

Já tam volala jednou, když mi syn vycucnul celou náplň z geloveho pera :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35964
20.8.23 14:29

@Havlova @Semtex to chápu, stane se, ale proč tam člověk volá několikrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.8.23 14:30

Tak jsem tady chtěl být anonymní a už nejsem. :D
Ona ta úzkost člověka nutí reagovat iracionálně a to je hold u mě vidět.
Tohle se stalo ve čtvrtek a stále hledám něco, co by mě uklidnilo, abych na to nemusel myslet. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42521
20.8.23 14:34
@pikola píše:

Nevím, asi blbá shoda náhod?
Právě jsem zjistila, že šéfem kliniky, pod kterou tox. centrum spadá je Rus nebo Ukrajinec. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42521
20.8.23 14:36
@Daniel17 píše:
Tohle se stalo ve čtvrtek a stále hledám něco, co by mě uklidnilo, abych na to nemusel myslet. :?

Jsou děti, co to i ocucají v tom záchodě. A přežijí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
20.8.23 14:36
@Daniel17 píše:
Tohle se stalo ve čtvrtek a stále hledám něco, co by mě uklidnilo, abych na to nemusel myslet. :?

A existuje vubec neco, co te uspokoji a nebudes dal patrat? Ja bych totiz rekla, ze si vzdycky najdes duvod, proc to nestaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
20.8.23 14:40

DM přidává i to věcí do myčky hořkou látku a při špatném umytí je to cítit. Takže pokud jdi necítila hořkou příchuť, tak věřím, že je to OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
20.8.23 14:43

@pikola mám dvojčata co vymyslí kde co. :nevim: Takže jsme volali když syn lízal panty u dveří a ty jsou namazany nějakým kolomazem, pak u známých na zahradě otrhal Vistárii, pak ještě jednu kytku (nevím název), pak v lese ohmatal síť proti kůrovci, pak sousedi natírali plot vyjetým olejem a děti se na to přilepily a to je snad všem :think: :mrgreen:
Jako ono se člověk otočí na jedno dvojče a druhé už má něco v puse. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
20.8.23 15:00

Prostě každé dítě je jiné a některé jsou takové, že ocucaji kde co. Takže jsem přijela ke známým a vyndala jedno dvojče, šla vyndat druhé a mezitím první otrhalo Vistárii. Která je jedovatá. Šla jsem u známých na WC, poprosila o hlídání dvojčat. Přijdu ti zpět a syn tam trhá nějakou jedovatou pokojovku a kámoška si hrála s dcerou. :nevim:
Pak lízání těch pantů byla taky rychlovka.
Síť na kůrovce v lese byla roztrhaná a rozlitana v okolí a děti to sbíraly. Já nevěděla že to je síť proti kůrovci. Až po chvíli jsem to zjistila. Byla tam hromada, přes ni síť s nápisem nesahat a kus size byla roztrhaná a rozlitana :nevim:
Prostě já to holt přitahuji ty blbé náhody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
20.8.23 15:03

@pikola @Havlova @Semtex jsem vás zapomněla označit.
Proč jsem volala vícekrát, je vysvětlení viz příspěvek předtím. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11560
20.8.23 15:22
@pikola píše:

No, když dítě zjistí, že ta gelovka je docela dobrá… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34322
20.8.23 15:23
@Ťarbík01 píše:
@pikola @Havlova @Semtex jsem vás zapomněla označit.
Proč jsem volala vícekrát, je vysvětlení viz příspěvek předtím. :mrgreen:

Tobe uz ten seznam meli rovnou poslat mailem :mrgreen: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
20.8.23 15:32
@Anonymní píše:

Na Toxikologickém středisku mi bylo sděleno, že přípravek byl naředěný a na talíři toho jistě nemohlo moc zůstat, ale i tak mě to neuklidnilo a ještě má důvěra nebyla k odpovědi taková, protože mi odpovídala paní, kde jsem registroval ukrajinsky přízvuk.

Hele možná tě to překvapí ale Ukrajina není země 3. světa. Mají tam dobré lékaře. No v vzhledem k tomu že je u nich válka je pochopitelné že utekli a teď pracují jak mohou. Ta paní má zcela určitě potřebou kvalifikaci :roll: Ne, fakt nejsou ukrajinky jenom uklizečky.
Kde se takový hloupý názory berou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný