Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj jsem tady nová,ale měla bych takový dotaz,s přítelem se snažíme už druhý měsíc,spíme spolu ob den nebo každý den,me jsem měla v dubnu 23,me mám pravidelnou,ovu taky,ale mám takový krémový bíly výtok a pnou se mi bradavky a občas mě píchá v pochvě,je možné,že by to byly příznaky těhotenství,byla bych moc ráda,kééžby,
Dneska jsem začala slabě špinit,uplně slaboučko, že by se mimi zavrtávalo? ![]()
Ahoj, zkus testík.........držim palce ať máš //.......a pak dej vědět ![]()
Denisa
Trochu mimo tema…sestrus,nejsi to ty?????Myslim ze jooo......Ja tu nejsem prihlasena,ale uz mi tu mockrat pomohly:)))
cauky neprihlasena segra iluska
jo určitě dám vědět,jsem zvědavá,moc bychom si to přáli,
Na testování je ještě brzy,ale moc dobře mi teda není,ale možná to dělá psychika,testík si udělám až za 4 dny a uvidíme,co tam bude,teplota je kolem 36.8, tak zatím a dám pak vědět ![]()
Ahoj tak jsem si dneska dělala testík,a vyšla mi tam druhá čárečka,ale slaboučká,nevím,jestli tomu mám věřit,zkusím si udělat další test a uvidím,nechci se radovat předčasně, ![]()
patulinečka píše:
Ahoj tak jsem si dneska dělala testík,a vyšla mi tam druhá čárečka,ale slaboučká,nevím,jestli tomu mám věřit,zkusím si udělat další test a uvidím,nechci se radovat předčasně,
tak to moc gratuluji
dej sem fotečku ![]()
Jé paráda. Držím palečky, aby při dalším testíku byla už vidět pořádná dálnice ![]()
A gratuluju
![]()
Jé tak to móóóc gratuluji, čárka určitě ztloustne…
a ta fotečka by byla fajn..... ![]()