Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky,potřebuju poradit,jsem 8 dní po ovulaci a před chvílí jsem na WC zjistila,že špiním.Břicho mě dnes nebolí,jen v neděli a taky včera mě chvílema pobolívalo(píchalo) na levé,ale hlavně na pravé straně podbřišku.Hormonální antikoncepci neberu už víc jak 2 roky a jiné hormony rovněž neužívám.Myslíte,že bych měla zavolat na gyndu,abych něco nezanedbala?? Ještě podotýkám,že se snažíme od začátku tohoto roku o mimi.děkuji za příspěvky.L.
Muze to byt nidacni spineni, ale to je dost vzacne - ale urcite neni zadny duvod k panice, spousta holek spini v ruznych fazich cyklu. Resila bych to, az kdyby se to opakovalo v nekolika cyklech.
Já mívám taky špinění cca +-7-5 dnů před menstruací. Já bych taky počkala, jestli se to bude opakovat… Právě na to jsem začala brát tento měsíc Femigard, tak jsem zvědavá, jak bude účinkovat.
A nebo to máš to nidační špinění, což by bylo fajn, ne ?!
Leuško,
pokud Tě břicho nebolí a problémy jiné nemáš… tak vyčkej…
Ono se to opravdu občas může stát a nic to nemusí znamenat…
Já to taky sem tam mám a nikdy jsem z toho žádné problémy neměla a nemám… Může se to taky stát třeba po styku… už se mi to taky stalo, ale vyčetla jsem, že je to normální…- pokud to teda netrvá nějak dlouho!!!
Tak ať Ti nic není a vše dopadne OK!!! ![]()
Ahoj, mně píchalo na jedné straně v podbřišku tři dny po ovu, ale hodně. Čtyři dny před MS jsem začala slabě špinit, což se mně ještě nestalo a za pár dní jsem měla na testíku //
Takže klidně to může být nidační špinění, tak přeju hodně štěstí ![]()
Že by hnízdění? Tak šup testík - hodně citlivej a po ránu . A v noci nečůrat:
Ahoj, já jsem taky špinila cca týden před menstruací. když se to opakovalo několik cyklů po sobě, zašla jsem k doktorovi a ten mi na to dal proveru na úpravu cyklu. řešila bych to jen, kdyby se to opakovalo ve více cyklech, může to být jen nějaká chvilková nerovnost nebo třeba uhnízďování vajíčka.
Přeji brzo //
Holky,moc vám děkuju za příspěvky,špinění bylo jen včera ten jeden den,dnes už ne.Mám pocit,že mi nastupujou klasický predmenstruační příznaky(jsem nervozní,pobolívají mě záda…),takže to asi to nidační špinění nebude,i když bych si to moc přála,abych otěhotněla.pa.L.
Tak ještě neztrácej naději .třeba to klapne a // budou. Já též spinila první tři měsíce a pak se to uklidnilo. Taky jsem otěhotněla až po dvou letech. ![]()