Jiný teploměr

Caty
29.4.09 06:35

Jiný teploměr

Přeju všem krásné ránko. Holky, mám na Vás prosbičku. Měřim si BT a po OVU mi kočka rozbila teploměr, tak musim měřit jiným. Jenže ten jiný teploměr mi naměřil teplotu o 4desetiny stupně nižší než starý teploměr předešlý den. Nevím, jestli se na to vyfláknout a měřit až další cyklus, ale to se mi nechce, nebo nějak zkusit odhadnout ještě podle jiného teploměru o kolik může měřit nižší teplotu a tu přičíst. Nemáte někdo s něčím takovým podobnou zkušenost? Prosíííííííím. Starým těploměrem byly teploty po ovu vždy okolo 37 až 37,2 a tím novým 36,7 až 36,9 a nevím co s tím.Rozdíl je celkem dost.Děkuju moc za radu, budu ráda, když mi někdo poradíte co s tím. Jinak ještě jiný teploměr mi měřil dokonce o O,6desetin méně, ale tím neměřím.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
29.4.09 12:35

Taky se mi rozbil teploměr, ale ten druhý měřil stejně (měřím rtuťovým, digitální není tak přesný). Když už jsi tak dlouho po ovu, tak to neva, že teplota trochu klesne, to se může stát. Blbý by bylo, kdyby jsi chtěla ovu zachytit a změřilo by ti to míň. Být tebou měřím dál stejným teploměrem, taky ti třeba teplota mohla opravdu takhle klesnout, uvidíš zítra :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
29.4.09 12:39

No mně se nikdy právě nestalo, že by mi teplota klesla po ovu najednou o čtyři desetiny a pak se držela pod 37.A děkuju moc za radu, snad to vážně nevadí, když je to už po ovu no. Ale netušila jsem, že můžou být mezi teploměry takové rozdíly. Ikdyž jsem zkoušela měřit dvěma najednou, každý nameřil pokaždé jinak.

• Citovat
  • Upravit
947
12.6.09 16:25

Ahoj Caty, me se stalo minulý měsíc úplně to samé. Koupila jsem nový teploměr a teplota byla najednou nižší. Tento další cyklus je už normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí