MS cyklus

1826
4.5.09 12:01

MS cyklus

Ahojte,

rada by som sa vas opytala,ci mi neviete niektora poradit ,co sa to deje s mojou MS. Uz druhy mesiac po skonceni MS mam 2 dni tmavozlty vytok/ prepacte za popis/,bez zapachu ,bez svrbenia,ci bolesti. Po 2 dnoch skonci a na to asi po 2-3 dnoch slabulinko jasno cervenou krvou 1 den krvacam. OVU mam 18-19 den cyklu aj bielkovity hlien/MS mavam po 32 dnoch /.....a pred MS spinim tak 4-5 dni…hormony mam OK, neberiem antikoncepciu…bola som u gyn,robila mi vysetrenie aj kultivaciu,vysledky budu o 2 tyzdne…

Ak by nahodou to slabe krvacanie bolo OVU a ja zle poznam svoje telo,tak to znamena,ze po tom krvacani sa uvolnuje vajicko,alebo s tym krvacanim?
Dakujem
 Ivana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43035
4.5.09 12:14

Krvaceni pri ovu je z toho, jak praskne folikul, tedy vajicko se uvolni na zacatku krvaceni, nebo trosku driv (protoze tomu krvaceni trva, nez dotece az dolu) - ale to neni moc caste a zvlast kdyz vis, kdy ovu mas - dvakrat ovu lidi prej v jednom cyklu nemaji. nevim, cim to je, tipla bych si, ze to je spineni - me taky pri ms kvaceni kolisa, kolikrat myslim, ze uz bude konec a zase se to vrati .....
mozny by stalo za to udelat UZ, jestli treba nemas nejakej polyp, nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
4.5.09 13:23

Dakujem ti za odpoved,dufam,ze mas pravdu s tym krvacanim a nie je to nejaky problem! Ak by sa Dr. priamo na hladanie polypu nezamerala,aj tak by ho tam pri utz videla? Bola som na preventivke a robila mi utz a vravela,ze je vsetko vporiadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
4.5.09 13:38

Jo, to by videla - leda by byl nejakej uplne miniaturni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
4.5.09 13:39

Pudloslava: dakujem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1826
11.5.09 08:38

Len pre ukoncenie: vysledky su negativne,len pacient je na figu:o( Podla Dr. by vsetko malo fungovat ako ma…nevie,preco spinim…atd.
Ahojte!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
31.5.09 13:49

ahoj holky, obnovuju tuto diskuzi a mam dotaz ohledne cyklu, resp. sleduju a hlidam ovu, ale ted v tom mam nejaky bordel a chtela bych se poradit. Tento mesic jsem BT sice merila, ale kdyz uz mi to nekolikaty den ukazalo stejnou a velmi velmi nizkou teplotu, doslo mi, ze mi asi dochazi baterka. Zitra bude prvni mereni s novou:)

takze:
1-4DC krvaceni
5-6DC hnede spiněni
7DC sucho, tvrdo, zavreno
8DC zacina slabe ruzove spineni, tvrdo, zavreno, nechrn. sex
9DC otevreno, polomekko, ruzovo (bilek-ne sperma)
10DC otevreno, mekko, ruzovo (mix bilek - krem)
11DC otevreno, mekko, hnedo (-II-)
12DC polootevreno, polotvrdo, hnedo (-II-)
13DC zavreno, tvrdo, krvavo
14DC zavreno, tvrdo, hnedo - krvavo, uz min
15DC zavreno, tvrdo, mix kremovo-bilkovo, pichnuti a pak odchod cervenych zilek
16DC otevreno, oteklo, mix..normalne krem, z cipku vychazi hodne rosol s primesi krve
17DC zavreno, oteklo, spis tvrdo..hlen to same, hodne rosolu
18DC zavreno, to same a ruzovo

Ovu testy 17 a 18DC negativni. Dle predchozich cyklu bych rekla, ze ovu byla v dobe hnedeho vytoku, i jsem citila klasickou krec, ale nejvic rosolu, tj. asi plodneho hlenu mam ted 17-18DC, i kdyz je tuzsi nez muj klasicky plodny hlen (ten byva vic vodnaty). Mam trochu obavy, jestli nemam nejake cysty nebo zanet, tak nejak spinim (ruzne) uz desaty den a bilek v ruzne podobe je taky od te doby. Je mozne mit dve ovulace?? Nemate s tim nekdo zkusenost? Jo a jeste me zajimalo ty ovu testy, je to hodne spolehlive? Jako kdybych pozorovani ovu omezila jen na testy a nikde se nehrabala, tak ze je opravdu jistota, ze je ovu v ty nejvice carkovane dny a ne jindy.

Jinak tehu asi nebudu, nevim, jestli by spermie prezily od 8DC vecer do treba 13DC. My se snazime tak napul - metoda plodne neplodne dny, behem plodnych prerusovane, jinak neprerusovane.

dekuji za nazory:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.5.09 15:39

Ahoj monkey,
asi ti moc neporadim, protože v čípku se vůbec nevyznám, ale myslím, že dvě ovulace mít nemůžeš. Ale můžu ti říct, že jsem ze svých cyklů někdy taky jelen. Měřím teplotu a sleduju hlen a třeba min. měsíc se mi tyhle dva příznaky ovu úplně rozcházely. Hlen jsem měla 14, 15, 16 DC a do toho i hrozná bolest vaječníku, ale teplota mi stoupla až 20 DC, ale to už jsem zas byla úplně bez toho hlenu. To aby se v tom prase vyznalo.

A s tím rosolovitým hlenem zkušenost nemám, ale někde jsem tu četla, že na jeho strukturu můžou mít vliv léky, strava a kdovíco ještě. Tak ať ti to dopadne, jak si přeješ. Denisa

• Citovat
  • Upravit
107
31.5.09 16:25

Denis, s tou BT jsem zas ja nekde cetla, ze muze stoupnout opozdene a postupne a ne hned tesne po ovulaci:)

ja asi budu mit nejaky zanet, spineni dnes je chvilema ruzove, chvilema mirnounce nahnedle nebo pak ten rosol s jasne cervenyma zilkama (pardon za tak detailny popis :roll: ) a bolesti, ale to mam uz tak od 10DC.. jim porad to same, piju porad to same, akorat jsem trochu vic ve stresu - mam zkouskove

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
1.6.09 11:06

Tak když už je to špinění delší dobu a ještě k tomu bolesti, tak to chce doktora. Ať to neni nic vážnějšího

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.6.09 14:12

tady monkey, jsem na jinem pocitaci

tak hlasim dnes rano 20DC velmi velmi slabou druhou carku po zaschnuti na mamatestu, nemusim to nijak naklanet, ma stejnou siri jako kontrolni, akorat je tak moc moc slaba, ze jeste nerozeznam barvu, tak nevim, jestli je to stin nebo ne. Ja jsem to rano okomentola tak, ze je to nejvic falesne pozitivni mamatest, co jsem zatim mela. Prijde mi to brzo na carecky. Od vcera PMS priznaky - citlive bradavky. S tim spinenim porad tak nejak stejne, chvili uplne sucho, pak najednou ridky tahly vytok, pak chvili „rosol“, barva od pruhledne pres bilou az obcas i ruzova. Ale nic nesvedi, nepali, nesmrdi. Bricho boli a zada boli. Jeste pockam, co se z toho vyvrbi a kdyztak po MS naklusu k DR.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
2.6.09 16:44

Ahoj monkey, chtěla bych ti potichounku pogratulovat :) , ale nerada bych to zakřikla. Kdy by jsi to teda měla dostat? Než půjdeš k dr., tak si dělej obden testíky a když bude čárka sílit, tak to vypadá nadějně. Denisa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.6.09 09:22

Deniso, ja jsem na ty testy takovy skeptik, mivam stinky temer na vsech po zaschnuti, ale musi se to tak ruzne naklanet a „nasvicovat“.. krom best2, na nem je druha hned bez naklaneni, proto ho ani nekupuju… takze dokud tam je misto carky nejaka takova vybledla chudinka, tak tomu moc neverim :wink:

Ja bych byla rada, bohuzel nejsem si jista, ze i pritel, prijde mi, ze sice neprotestoval proti tomu zpusobu „polochraneni“, ale vubec mu nedochazi, ze to taky nemusi vyjit.

blue_monkey

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.6.09 13:04

Monkey, co používáš za testy? Já už jsem si jich udělala taky hromadu a nikdy mi žádnej ani nestínoval, ani ten best2. To je zvláštní. No každopádně přeju, ať to dopadne dobře a popř. ať má radost i přítel :) Denisa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.6.09 16:53

Pouzivam mamatesty, ty prouzky, maji je v lekarne pres ulici:) to mas ale naopak dobre, ze ti nic nestinuje! Hlavne ze to udela stinek, kdyz ma:) a jak dlouho se snazite??

jinak jsem naznacila priteli, ze je tu i moznost, ze jsem tehotna a on me predbezne poslal na potrat a ze svuj nazor nezmeni at se deje co se deje… tak mi to cekani rozhodne neulehcil, spis naopak

Vcera jsem slabe spinila krvi - 20DC, ale jen kdyz jsem hmatla dovnitr, ven to nevytekalo - ridky hlen s hojnyma zilkama. Vecer to bylo ruzove. Cipek otekly, ale uzavreny, kluzky. Takze spineni od 8DC stale trva, ale je jine. Trapi me i bolesti hlavy, rano jsem si brala uz panadol, neslo to vydrzet (jinak na to netrpim ani pri chripkach). Po cely den uz asi 4 dny bolesti zad a bricha - takove silne namozeni uvnitr, pred spanim je to horsi, ze nevim, jak si lehnout. Je to vsechno uplne jinak a jsem si jista, ze se tam dole neco deje, akorat nevim co a nechci plasit. Dnes jsem 21DC, ms by mela prijit 29DC. Na objednani k dr. stejne musim cekat do pondelka - je tam jen PO-ST. Takze kdyby se to zhorsilo, budu muset nekam na ambulanci. Dneska jsem si dobehla do lekarny pro ascorutin, co jsem bravala vzdy okolo ovu na spineni, a tak to snad trochu ustane, ale stale ruzova.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex