MS cyklus

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymni
3.6.09 18:07

Monkey, tak to je mi líto, že v přítelovi nemáš oporu. Co by jsi dělala, kdyby se z toho vyklubalo těhotenství? No ty bolesti zad a bříška mívám taky někdy třeba týden před MS a je to PMS, ale nešpiním u toho. Kdyby ta bolest neustávala a stále jsi měla to růžové špinění, tak pro klid duše skákni na tu ambulanci. Víc pro to asi momentálně udělat nemůžeš. A zkoušela jsi dneska test? Jinak my se snažíme skoro rok a ty TT taky používám mamatesty. Denisa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
3.6.09 18:44

Deniso, ja mivam PMS bolesti az tesne pred MS, vzdycky poznam, ze tak do dvou dnu dorazi. Spineni vzdy max 3 dny okolo ovu - vzdy 15DC cipek tvrdy, uzavreny a uz nespinim. Ted jsem si prave myslela, ze se ovu zpozdila, nebo je znovu, ale teplota vysoka, ovu testy negativni. Test jsem zkousela, ale jiny nez mamatest - jsem mimo domov a tady je lekarna jinak vybavena - a bylo to z odpoledni a zredene moci a nic, jak jinak:) Zitra mam cestovni den, tak to rano nestihnu otestovat - jedu brzo a nemam test, az kdyztak zas vecer, nebo v patek rano. Jinak co bych delala, kdyby to vyslo? Na potrat bych nesla. Rikam si, ze tohle je daleko lepsi varianta, nez kdyby se ted nejak „premohl“ a treba za 2 roky ho to prestalo bavit a odesel uz od opravdove rodiny. Rodice by mi urcite pomohli, vim, ze by byli nadseni. Mrzi me spis ten jeho pristup, ale treba to chce jen hooooodne casu..

Budu drzet palecky, aby se vam brzo povedlo ty // najit!!! Kolikaty DC jsi ted? :wink:

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.6.09 09:32

Monkey, tak dej pak vědět, jak ti to testování dopadlo, taky budu držet palce. A jestli se můžu zeptat - kolik je tvému příteli? Jestli se na mimčo necítí kvůli věku nebo děti nechce vůbec? Znám v okolí několik případů svých známích, kdy byl chlap z neplánovaného mimi taky zaskočenej, ale teď ho miluje nade vše. Jak říkáš, třeba to chce jenom čas. Jinak já jsem teď 14 DC, ale na ovu to zatim nevypadá, mívám delší cykly. Měj se Denisa

• Citovat
  • Upravit
107
4.6.09 14:32

Ahoj Denis, tak jsem zkousela testik, ale odpoledne a takovy jiny zas - z levnetesty.cz, a nic moc, ten muj klasicky stinecek. Mam tech testu vic - stejne jsem zkousela testovat tajne kazdy mesic a skryte doufala, takze zitra rano to zkusim. Ted tu vyhledavam nejake ambulance, mam totiz furt bolesti a zacinam mit docela obavy, jestli to neni spis zanet delohy nebo tak neco.

Jinak pritelovi je cerstvych 30 a rodinu jednou chce, ale zrejme si neni jisty, ze se mnou a ted. Ja to chapu, taky si nedokazu predstavit, ze bych se za nim ted prestehovala na druhou stranu republiky a zila s nim.

zatim se mej;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
5.6.09 09:54

Ahoj Monkey, tak testovala jsi dneska? Jsem zvědavá :) Denisa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
5.6.09 15:20

ahojky, netestovala, nejak jsem na to rano nemela naladu - rikala jsem si, ze stejne tam bud bude stinek a nebudu mit jasno, nebo tam nebude nic a taktez. Necham to na nedeli, nebo pondeli. Ani jsem nesla na tu ambulanci, pockam si na pondeli na svou Dr., hned ji tam zavolam a objednam se. Bricho stale boli, zada taky. Je to bud tlak nebo chvilkova krec, co vystreli do stehen. Zada boli dole - v urovni podbrisku - jakoby tesne pod tou panevni kosti. Vytok pres ten ascorutin uz nemam zabarveny, okolo cipku je ale porad tahly hlen, jinak hodne hodne hutny a lepivy. Ted jsem 23DC, ms by mela prijit ve CT nebo PA.

• Citovat
  • Upravit
107
14.6.09 07:47

ahoj, tak zasilam info, jak to pokracuje - ms ve zpozdeni, teplota stale nahore, test jsem nezkousela, pockam jeste par dni, jestli se to nerozbehne a pak budu testovat, ale spis to vidim, ze ovulace byla pozdeji a tak se o par dni soupla i ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.09 15:27

ahoj monkey, tak dej pak vědět, co na to gyndr. A už přešlo to špinění? Snad to nebyl nějakej zánět. Denisa

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
14.6.09 15:39

Jo ještě jsem chtěla napsat, že nějak vůbec nevim, kdy vlastně mám ovulaci - bolest vaječníků ve čtvrtek a pátek plus do toho plodný hlen, ale teplota se mi zvedla až v pondělí. Takže to příští cyklus zkusim s ovu testama, páč jsem z toho jelen. Jaký používáš ty? Denisa

• Citovat
  • Upravit
107
14.6.09 15:43

ahoj Denis, používám takové po třech proužcích comfort, stojí to lehce přes 100, ale co jsem dřív zkoušela, tak i rapiclear kazetu a LH28. Ta kazeta mi neukazovala nic, LH28 naopak pořád něco. Chce to ozkoušet. A měřila jsi teď BT?

Já jsem nakonec u dr nebyla, špinění po ascorutinu úplně přešlo, bolesti mám zas až teď, ale to si zas říkám, že to brzo dostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
14.6.09 16:43

Měřila jsem BT a od toho pondělka je zvýšená, tak byla asi v neděli. Ale je mi to divný s tim hlenem a bolestí vaječníku, pač v neděli už jsem neměla skoro žádný hlen a nic už mě nebolelo. No musim to vyzkoušet s těma testama, aby věděla, jak to tedy mám. Denisa

• Citovat
  • Upravit
107
14.6.09 16:58

já bych brala jako nejdůležitější BT a pak bych si to ověřila těma testíkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat