Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den dámy
Mám na vás dotaz
. Před dvouma týdnama jsem měla pohl. styk. Jelikož ale jsme s přítelem moc mladí a na miminko máme spoustu času, tak provádíme styk přerušovaně + se chráním pomocí HA, kterou beru pravidelně (beru ji už něco přes rok). Teď k věci.
Omluvte mě za mé vyjádření, ale chci aby jste mě dobře pochopily.
V týdnu, kdy proběhl pohlavní styk (bez ejakulace do mě) jsem měla asi 2× měkčí a rozkouskovanou stolici
. Co jsem četla, tak HA ovlivní PRŮJEM, který se objeví po 4 hodinách od užití hormonální antiko. To ale není můj případ, jelikož já HA beru +- v 18:35 a na wc jsem byla až druhý den odpoledne. Jde mi o to jestli se mohl narušit účinnek HA, když to nebyl průjem, jakože bych běhala na záchod každých 5 minut
, ale že jsem měla tu lehce měkčí stolici takhle 2× v tom týdnu ![]()
Bohužel mi to došlo takhle zpětně…mám být v klidu nebo si radši udělat těhu test?? ![]()
Ježiš to už s tebou není možné, už mě to začíná pěkně s*at. Přestaň mít sex, uděláš tím laskavost sobě i nám.
@evolta píše:
Dobrý den dámy
Mám na vás dotaz. Před dvouma týdnama jsem měla pohl. styk. Jelikož ale jsme s přítelem moc mladí a na miminko máme spoustu času, tak provádíme styk přerušovaně + se chráním pomocí HA, kterou beru pravidelně (beru ji už něco přes rok). Teď k věci.
Omluvte mě za mé vyjádření, ale chci aby jste mě dobře pochopily.
V týdnu, kdy proběhl pohlavní styk (bez ejakulace do mě) jsem měla asi 2× měkčí a rozkouskovanou stolici. Co jsem četla, tak HA ovlivní PRŮJEM, který se objeví po 4 hodinách od užití hormonální antiko. To ale není můj případ, jelikož já HA beru +- v 18:35 a na wc jsem byla až druhý den odpoledne. Jde mi o to jestli se mohl narušit účinnek HA, když to nebyl průjem, jakože bych běhala na záchod každých 5 minut
, ale že jsem měla tu lehce měkčí stolici takhle 2× v tom týdnu
Bohužel mi to došlo takhle zpětně…mám být v klidu nebo si radši udělat těhu test??
Průjem jsi neměla.
@evolta píše:
@Alyss1 takže mohu být tedy v klidu a hodit to za hlavu
Ne. Pokud jsi tak dospělá a máš sex, musíš přijmout i fakt, že ŽÁDNÁ antikoncepce není stoprocentní a můžeš otěhotnět. Neotěhotníš jen v případě, že nebudeš mít sex.
@Russet to vím, že žádná antikoncepce není 100%
Když si nejsem opravdu jistá tak ještě použijeme gumu. Jde mi jen o to, jestli by mohl být účinek HA v mém případě snížen. ![]()
@Asiina píše:
Ježiš to už s tebou není možné, už mě to začíná pěkně s*at. Přestaň mít sex, uděláš tím laskavost sobě i nám.
Taky je ti to povedome?
Ta holka je fakt ma.or. Pardon, za urazku, ale kolikrat to jeste budeme cist? Prosim, at uz to dostane, nebo z toho zcvoknem ![]()
@Capricorn61 píše:
Taky je ti to povedome?Ta holka je fakt ma.or. Pardon, za urazku, ale kolikrat to jeste budeme cist? Prosim, at uz to dostane, nebo z toho zcvoknem
Hlavně jak si myslí, že je strašně inkognito, když to dá jeden den anonymně, druhý pod nějakým nickem a třetí pod jiným. NOTAK 😃
@Capricorn61 píše:
Taky je ti to povedome?Ta holka je fakt ma.or. Pardon, za urazku, ale kolikrat to jeste budeme cist? Prosim, at uz to dostane, nebo z toho zcvoknem
To je k ničemu… Za pár dní ji to skončí, zase na to hupsnou s trojitou ochranou… A stejně se zase jak na potvoru stane něco, z čeho stoprocentně otěhotni!!
![]()
Jinak zakladatelko… Já měla kolikrát u HA sra.ku, že mi to šlo pomalu i vrchem… Prerusovanou soulož jsme nikdy neměli a v životě nikdy se mi nehoda nestala.
@Asiina píše:
Hlavně jak si myslí, že je strašně inkognito, když to dá jeden den anonymně, druhý pod nějakým nickem a třetí pod jiným. NOTAK 😃
Že??
ja jsem tady teda registrovana chvíli… Ale diskuze čtu už velmi dlouho a… Na základě téhle slečny jsem se prostě MUSELA registrovat
mě to nedalo…
@Barevné klubíčko píše:
To je k ničemu… Za pár dní ji to skončí, zase na to hupsnou s trojitou ochranou… A stejně se zase jak na potvoru stane něco, z čeho stoprocentně otěhotni!!![]()
Jinak zakladatelko… Já měla kolikrát u HA sra.ku, že mi to šlo pomalu i vrchem… Prerusovanou soulož jsme nikdy neměli a v životě nikdy se mi nehoda nestala.
To je taky pravda
Proto budeme opet muset udelat nejakou sbirku. Nejspis na nejakou knihu, jen nevim, ktera by dovedla byt tak blbuvzdorna a dovedla by popsat jak dojde k poceti, jak funguje antikoncepce, jaka je moznost otehotneni pri kombinaci dvou a vice druhu antikoncepce a nasledne by musela obsahovat kapitolu „nehody“, kde by byly podobne situace a odpovedi, zda muze ci nemuze byt tehotna.
Popr by stacilo mozna pranicko „gratuluji k miminku“, pac tento clovek nas bude presvecovat, ze je o, oo1% sance otehotnet je realna a urcite zrovna 0na zakladatelka bude mit to stesti ![]()
@Capricorn61 píše:
To je taky pravdaProto budeme opet muset udelat nejakou sbirku. Nejspis na nejakou knihu, jen nevim, ktera by dovedla byt tak blbuvzdorna a dovedla by popsat jak dojde k poceti, jak funguje antikoncepce, jaka je moznost otehotneni pri kombinaci dvou a vice druhu antikoncepce a nasledne by musela obsahovat kapitolu „nehody“, kde by byly podobne situace a odpovedi, zda muze ci nemuze byt tehotna.
Popr by stacilo mozna pranicko „gratuluji k miminku“, pac tento clovek nas bude presvecovat, ze je o, oo1% sance otehotnet je realna a urcite zrovna 0na zakladatelka bude mit to stesti
Nápad dobrý, ale nemá to cenu
slečna si stejně dohleda na internetu nějaký příběh, kdy někdo otěhotněl přes prášky, přes kondom… Obě víme, že pravda je vždy jiná
a zrovna takových příběhů se slečna chytí a bude nás tu stále přesvědčovat, že opravdu, je to možné! Nějaké příběhy o neplodnosti a o tom, jak je těžké otěhotnět, to jde mimo ni…
@Barevné klubíčko píše:
Nápad dobrý, ale nemá to cenuslečna si stejně dohleda na internetu nějaký příběh, kdy někdo otěhotněl přes prášky, přes kondom… Obě víme, že pravda je vždy jiná
a zrovna takových příběhů se slečna chytí a bude nás tu stále přesvědčovat, že opravdu, je to možné! Nějaké příběhy o neplodnosti a o tom, jak je těžké otěhotnět, to jde mimo ni…
To je fakt.
I kdyz ona bude schopna ty pribehy i vymyslet. Neco ji napiseme a ona - moje kamaradka ma sestrenici a ta ma segru, a ta segra ma kamaradku, ktera ma tetu a ta teta ma neter a ta neter ma sestrenici, ktera otehotnela tim, ze se ji v noci zdalo, ze polkla sperma. ![]()
To prostě nepochopíš. Prášky, kondom, přerušovaná soulož. Většina žen neotěhotní při použití jen jedné z těchto metod. Ona používá všechny najednou a stejně jsou tady čtyři diskuse do týdne. U té poslední fantasmagorie (jestli se dá otěhotnět ze slin) už ji i adminka žádala, ať si aspoň jede jednu diskusi a nezakládá furt nové pod novými profily. Tak začala psát slovensky
Jako já měla trpělivost, je mladá, ale co už jiného, než si z toho dělat srandu, když slečna asi nebude nejostřejší pastelka
A nejsem vyloženě ezo založení, ale už mě i napadlo, aby si tímhle vyšilováním nezadělala na pěkný blok a až jednou otěhotnění bude žádoucí…