Možné snížení HA a přerušovaná soulož

3
13.12.21 15:38

Řidší stolice a přerušovaná soulož

Dobrý den dámy
Mám na vás dotaz :D. Před dvouma týdnama jsem měla pohl. styk. Jelikož ale jsme s přítelem moc mladí a na miminko máme spoustu času, tak provádíme styk přerušovaně + se chráním pomocí HA, kterou beru pravidelně (beru ji už něco přes rok). Teď k věci.
Omluvte mě za mé vyjádření, ale chci aby jste mě dobře pochopily.
V týdnu, kdy proběhl pohlavní styk (bez ejakulace do mě) jsem měla asi 2× měkčí a rozkouskovanou stolici :?. Co jsem četla, tak HA ovlivní PRŮJEM, který se objeví po 4 hodinách od užití hormonální antiko. To ale není můj případ, jelikož já HA beru +- v 18:35 a na wc jsem byla až druhý den odpoledne. Jde mi o to jestli se mohl narušit účinnek HA, když to nebyl průjem, jakože bych běhala na záchod každých 5 minut :lol:, ale že jsem měla tu lehce měkčí stolici takhle 2× v tom týdnu :(
Bohužel mi to došlo takhle zpětně…mám být v klidu nebo si radši udělat těhu test?? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
13.12.21 15:40

Ne to fakt ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.12.21 15:46

@Alyss1 takže mohu být tedy v klidu a hodit to za hlavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
13.12.21 16:04

Ježiš to už s tebou není možné, už mě to začíná pěkně s*at. Přestaň mít sex, uděláš tím laskavost sobě i nám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.12.21 17:00
@evolta píše:
Dobrý den dámy
Mám na vás dotaz :D. Před dvouma týdnama jsem měla pohl. styk. Jelikož ale jsme s přítelem moc mladí a na miminko máme spoustu času, tak provádíme styk přerušovaně + se chráním pomocí HA, kterou beru pravidelně (beru ji už něco přes rok). Teď k věci.
Omluvte mě za mé vyjádření, ale chci aby jste mě dobře pochopily.
V týdnu, kdy proběhl pohlavní styk (bez ejakulace do mě) jsem měla asi 2× měkčí a rozkouskovanou stolici :?. Co jsem četla, tak HA ovlivní PRŮJEM, který se objeví po 4 hodinách od užití hormonální antiko. To ale není můj případ, jelikož já HA beru +- v 18:35 a na wc jsem byla až druhý den odpoledne. Jde mi o to jestli se mohl narušit účinnek HA, když to nebyl průjem, jakože bych běhala na záchod každých 5 minut :lol:, ale že jsem měla tu lehce měkčí stolici takhle 2× v tom týdnu :(
Bohužel mi to došlo takhle zpětně…mám být v klidu nebo si radši udělat těhu test?? :oops:

Průjem jsi neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
13.12.21 17:02
@evolta píše:
@Alyss1 takže mohu být tedy v klidu a hodit to za hlavu

Ne. Pokud jsi tak dospělá a máš sex, musíš přijmout i fakt, že ŽÁDNÁ antikoncepce není stoprocentní a můžeš otěhotnět. Neotěhotníš jen v případě, že nebudeš mít sex.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
13.12.21 17:20

@Russet to vím, že žádná antikoncepce není 100% :) Když si nejsem opravdu jistá tak ještě použijeme gumu. Jde mi jen o to, jestli by mohl být účinek HA v mém případě snížen. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
13.12.21 18:59
@Asiina píše:
Ježiš to už s tebou není možné, už mě to začíná pěkně s*at. Přestaň mít sex, uděláš tím laskavost sobě i nám.

Taky je ti to povedome? :mrgreen: Ta holka je fakt ma.or. Pardon, za urazku, ale kolikrat to jeste budeme cist? Prosim, at uz to dostane, nebo z toho zcvoknem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1554
13.12.21 22:42
@Capricorn61 píše:
Taky je ti to povedome? :mrgreen: Ta holka je fakt ma.or. Pardon, za urazku, ale kolikrat to jeste budeme cist? Prosim, at uz to dostane, nebo z toho zcvoknem :mrgreen:

Hlavně jak si myslí, že je strašně inkognito, když to dá jeden den anonymně, druhý pod nějakým nickem a třetí pod jiným. NOTAK 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.21 05:18
@Capricorn61 píše:
Taky je ti to povedome? :mrgreen: Ta holka je fakt ma.or. Pardon, za urazku, ale kolikrat to jeste budeme cist? Prosim, at uz to dostane, nebo z toho zcvoknem :mrgreen:

To je k ničemu… Za pár dní ji to skončí, zase na to hupsnou s trojitou ochranou… A stejně se zase jak na potvoru stane něco, z čeho stoprocentně otěhotni!! :mrgreen: :mrgreen:

Jinak zakladatelko… Já měla kolikrát u HA sra.ku, že mi to šlo pomalu i vrchem… Prerusovanou soulož jsme nikdy neměli a v životě nikdy se mi nehoda nestala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.21 05:21
@Asiina píše:
Hlavně jak si myslí, že je strašně inkognito, když to dá jeden den anonymně, druhý pod nějakým nickem a třetí pod jiným. NOTAK 😃

Že?? :lol: :lol: ja jsem tady teda registrovana chvíli… Ale diskuze čtu už velmi dlouho a… Na základě téhle slečny jsem se prostě MUSELA registrovat :lol: :lol: :lol: mě to nedalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
14.12.21 07:37
@Barevné klubíčko píše:
To je k ničemu… Za pár dní ji to skončí, zase na to hupsnou s trojitou ochranou… A stejně se zase jak na potvoru stane něco, z čeho stoprocentně otěhotni!! :mrgreen: :mrgreen:Jinak zakladatelko… Já měla kolikrát u HA sra.ku, že mi to šlo pomalu i vrchem… Prerusovanou soulož jsme nikdy neměli a v životě nikdy se mi nehoda nestala.

To je taky pravda :mrgreen: Proto budeme opet muset udelat nejakou sbirku. Nejspis na nejakou knihu, jen nevim, ktera by dovedla byt tak blbuvzdorna a dovedla by popsat jak dojde k poceti, jak funguje antikoncepce, jaka je moznost otehotneni pri kombinaci dvou a vice druhu antikoncepce a nasledne by musela obsahovat kapitolu „nehody“, kde by byly podobne situace a odpovedi, zda muze ci nemuze byt tehotna. :mrgreen: Popr by stacilo mozna pranicko „gratuluji k miminku“, pac tento clovek nas bude presvecovat, ze je o, oo1% sance otehotnet je realna a urcite zrovna 0na zakladatelka bude mit to stesti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.12.21 07:55
@Capricorn61 píše:
To je taky pravda :mrgreen: Proto budeme opet muset udelat nejakou sbirku. Nejspis na nejakou knihu, jen nevim, ktera by dovedla byt tak blbuvzdorna a dovedla by popsat jak dojde k poceti, jak funguje antikoncepce, jaka je moznost otehotneni pri kombinaci dvou a vice druhu antikoncepce a nasledne by musela obsahovat kapitolu „nehody“, kde by byly podobne situace a odpovedi, zda muze ci nemuze byt tehotna. :mrgreen: Popr by stacilo mozna pranicko „gratuluji k miminku“, pac tento clovek nas bude presvecovat, ze je o, oo1% sance otehotnet je realna a urcite zrovna 0na zakladatelka bude mit to stesti :mrgreen:

Nápad dobrý, ale nemá to cenu :D slečna si stejně dohleda na internetu nějaký příběh, kdy někdo otěhotněl přes prášky, přes kondom… Obě víme, že pravda je vždy jiná :roll: a zrovna takových příběhů se slečna chytí a bude nás tu stále přesvědčovat, že opravdu, je to možné! Nějaké příběhy o neplodnosti a o tom, jak je těžké otěhotnět, to jde mimo ni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2577
14.12.21 07:59
@Barevné klubíčko píše:
Nápad dobrý, ale nemá to cenu :D slečna si stejně dohleda na internetu nějaký příběh, kdy někdo otěhotněl přes prášky, přes kondom… Obě víme, že pravda je vždy jiná :roll: a zrovna takových příběhů se slečna chytí a bude nás tu stále přesvědčovat, že opravdu, je to možné! Nějaké příběhy o neplodnosti a o tom, jak je těžké otěhotnět, to jde mimo ni…

To je fakt. :lol: I kdyz ona bude schopna ty pribehy i vymyslet. Neco ji napiseme a ona - moje kamaradka ma sestrenici a ta ma segru, a ta segra ma kamaradku, ktera ma tetu a ta teta ma neter a ta neter ma sestrenici, ktera otehotnela tim, ze se ji v noci zdalo, ze polkla sperma. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14665
14.12.21 08:06

To prostě nepochopíš. Prášky, kondom, přerušovaná soulož. Většina žen neotěhotní při použití jen jedné z těchto metod. Ona používá všechny najednou a stejně jsou tady čtyři diskuse do týdne. U té poslední fantasmagorie (jestli se dá otěhotnět ze slin) už ji i adminka žádala, ať si aspoň jede jednu diskusi a nezakládá furt nové pod novými profily. Tak začala psát slovensky :D Jako já měla trpělivost, je mladá, ale co už jiného, než si z toho dělat srandu, když slečna asi nebude nejostřejší pastelka :nevim: A nejsem vyloženě ezo založení, ale už mě i napadlo, aby si tímhle vyšilováním nezadělala na pěkný blok a až jednou otěhotnění bude žádoucí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí