Možný Přivýdělek z domova
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zuzik94
Napsat příspěvek
Reakce:
Velikost písma:
28.2.24 12:40
@Zuzik94 píše:
Ahoj holky. Bohužel jsem se ocitla v těžké životní situaci a momentálně tak tak vycházím s penězi… Do toho mám teď ještě nemocenskou, takže parádaProto mě napadlo, že bych si mohla najít nějakou brigádu/Přivýdělek z domova. Na netu jich je hafo, ale já hledám nějaké, které máte odzkoušené, že opravdu jsou seriózní firmy a seriózní práce.
Blbé komentáře si prosím nechte
Děkuji moc za každou radu![]()
už je tu stejných dotazů hafo, žádná práce z domova ti nepřinese bohatství, buď je to úplný podvod nebo neskutečně málo peněz za neskutečně hodně času,
jedině, jestli máš dar řeči, tak se nějak živit přes mobil - navolávání lidí, dotazníkové akce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
28.2.24 12:42
@Zuzik94 píše:
Ahoj holky. Bohužel jsem se ocitla v těžké životní situaci a momentálně tak tak vycházím s penězi… Do toho mám teď ještě nemocenskou, takže parádaProto mě napadlo, že bych si mohla najít nějakou brigádu/Přivýdělek z domova. Na netu jich je hafo, ale já hledám nějaké, které máte odzkoušené, že opravdu jsou seriózní firmy a seriózní práce.
Děkuji moc za každou radu![]()
No a co umíš?
Nějaký lepení, kompletace apod jsou samozřejmě vše podovdy.
O práci z domu taky je už XXX diskuzi tak se tam zkus podívat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky. Bohužel jsem se ocitla v těžké životní situaci a momentálně tak tak vycházím s penězi… Do toho mám teď ještě nemocenskou, takže paráda
Proto mě napadlo, že bych si mohla najít nějakou brigádu/Přivýdělek z domova. Na netu jich je hafo, ale já hledám nějaké, které máte odzkoušené, že opravdu jsou seriózní firmy a seriózní práce.

Děkuji moc za každou radu