Možný Přivýdělek z domova

Zuzik94
28.2.24 12:26

Možný Přivýdělek z domova

Ahoj holky. Bohužel jsem se ocitla v těžké životní situaci a momentálně tak tak vycházím s penězi… Do toho mám teď ještě nemocenskou, takže paráda :pocitac: Proto mě napadlo, že bych si mohla najít nějakou brigádu/Přivýdělek z domova. Na netu jich je hafo, ale já hledám nějaké, které máte odzkoušené, že opravdu jsou seriózní firmy a seriózní práce.
Blbé komentáře si prosím nechte ;)
Děkuji moc za každou radu :srdce: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76458
28.2.24 12:40
@Zuzik94 píše:
Ahoj holky. Bohužel jsem se ocitla v těžké životní situaci a momentálně tak tak vycházím s penězi… Do toho mám teď ještě nemocenskou, takže paráda :pocitac: Proto mě napadlo, že bych si mohla najít nějakou brigádu/Přivýdělek z domova. Na netu jich je hafo, ale já hledám nějaké, které máte odzkoušené, že opravdu jsou seriózní firmy a seriózní práce.
Děkuji moc za každou radu :srdce: :kytka:

už je tu stejných dotazů hafo, žádná práce z domova ti nepřinese bohatství, buď je to úplný podvod nebo neskutečně málo peněz za neskutečně hodně času,
jedině, jestli máš dar řeči, tak se nějak živit přes mobil - navolávání lidí, dotazníkové akce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35732
28.2.24 12:42
@Zuzik94 píše:
Děkuji moc za každou radu :srdce: :kytka:

No a co umíš?
Nějaký lepení, kompletace apod jsou samozřejmě vše podovdy.
O práci z domu taky je už XXX diskuzi tak se tam zkus podívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat