Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nejspíš máš někde utlačený ulnární nerv. Nejčastěji to bývá v oblasti vedle lokte v takovém kanálku (to místo kterému se říká brňavka - když se tam bouchneš tak to dost bolí a brní). Jestli to zhoršuje návlek, tak je možné že je ten nerv stlačený někde na předloktí. Tak jedině pořídit trochu větší návlek. Jako pomocnou léčbu můžeš zkusit aescin 3× denně a Milgamma N 3× denně.
Dobrý den máte někdo zkušenosti s operaci lokte ulnarniho nervu děkuji
Dobrý den máte někdo zkušenosti s operaci lokte ulnarniho nervu děkuji
Operace nemám zkušenost ale chci se zeptat na ortézu co se dá na pojišťovnu od neurologa nechat předepsat. Mate jí nekdo?
Já si na noc dělala takovou provizorní omotaný ručník a zalepený průhlednou náplasti aby loket byl rovně. Pomohlo to ale pak mi začlo být strašné horko ![]()
Potřebovala bych poradit
) a pochopila jsem že je to útlak nějakého nervu na loktu.
už víc jak týden mi brní malíček a prsteníček levé ruky. Vlastně nebrní, mravenčí. Nonstop. Ty prsty jsou takové jiné na dotek a nemám v té ruce takovou citlivost jako normálně. Trochu jsem googlila (pardon, vždy to dělám
V pondělí jdu na chirurgii kvůli druhé ruce. Můžu jim tam říct i o tomhle nebo to není věc na chirurgii? Jinak bych zamířila k obvodní, ale když už na té chirurgii budu. Ale nevím, třeba to je na neurologii? A budu muset k té obvodní
Ale k věci. Na té ruce kde mi mravenčí ty prsty nosím 24/7 kompresní návlek kvůli transplantované kůži po popáleninách. No ale ten návlek (mám ho od lokte po prsty) mi to mravenčení a trpnutí v té ruce zhoršuje a to dost. A já teď nevím co dělat. Když návlek nebudu mít tak mi jizvy dělají neplechu a bolí a mám to nosit opravdu 24/7. Ale já se bojím že tím zase zhoršuju ten útlak nějakých těch nervů
A teď babo raď co mám dělat do pondělka