Mrtvá blízká osoba ale ve snu žije
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Lucy75 Jo, to máš pravdu. Ale zase mě teda nenapada, jake jiné weby mají.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahodacervena píše:
@Lucy75 Nevím, ale myslím že tohle rozebíráni zakladatelce nepomůže
Zdravím Lucy i Jahodu.
no zakladatelce to nepomůže, ale mohla by pomoct dalším kamarádům, kteří drogují (tedy možná, nevím přesně, já takové lidi neznám) - přesvědčováním, podporou…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahodacervena chodí hlavně na instáč… a kecají pod videi u youtuberek, tam teda diskuse jedou…tohle jde zcela mimo mne, ale vím to podle dcer…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zakladatelko, smutek pomůže zahnat jenom čas. O smrti znám jedno nádherné přísloví: Člověk umírá mnohokrát. Po prvé, když umře. A pak po každé, když umře někdo, v jehož srdci dále žil.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lucy75 píše:
@jahodacervena chodí hlavně na instáč… a kecají pod videi u youtuberek, tam teda diskuse jedou…tohle jde zcela mimo mne, ale vím to podle dcer…
Je to jediný místo kde mohu psát neznám jiný přístup abych se mohla vypovídat, na insta tohle rozhodne se nedá napsat ani pod videí youtuberek, že vám to řekli dcery neznamena že to každý má stejný, jsem smutná a zmatená na to aby jste psali ze je žertík, vtip nebo tak
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Je to jediný místo kde mohu psát neznám jiný přístup abych se mohla vypovídat, na insta tohle rozhodne se nedá napsat ani pod videí youtuberek, že vám to řekli dcery neznamena že to každý má stejný, jsem smutná a zmatená na to aby jste psali ze je žertík, vtip nebo tak
To si neber osobně. V poslední době zde vznikla móda založit diskusi o smyšleném problému. Někdy na to přijdou diskutující hned, někdy to hodnou chvíli trvá. Proto ten dotaz, zdali je to pravda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BeaL píše:
Zakladatelko, smutek pomůže zahnat jenom čas. O smrti znám jedno nádherné přísloví: Člověk umírá mnohokrát. Po prvé, když umře. A pak po každé, když umře někdo, v jehož srdci dále žil.
Dekuju
Je to moc hezky napsané až mi to dojalo
- Citovat
- Upravit
@BeaL Ja teda nevím, jak je to časté s těmi trolli, ale hledat to pod každým příspěvkem už mi přijde paranoidní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Je mi 18 zachvili mi bude 19
Smrt je pro mě děsivy téma a vždy bylo těžko se mi stym smiřije a jde dal
imho spis reagovala na ty drogy prohlaseni, ze to mel pod kontrolou.. v 16ti?? brat drogy a mit neco pod kontrolou je trosku fikce…
vim co s drogama i s blbou mariankou dokaze udelat z cloveka za totalni odpad a smazku na entou, drogy jsou desny svinstvo a uz to, ze kouri a pijou lidi mladsi 18ti je fakt velky problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jahodacervena
Já z toho zakladatelku nepodezírala. Jen jí vysvětlila, proč to…
Osobně vidím trolla v zakladateli diskuse tehdy, když si protiřečí, nebo neřekne to nejpodstatnější (čímž se diskuse obrátí o 180 stupňů - někteří novináři by řekli o 360
). Asi dvakrát za ty dva roky, co jsem zde, jsem zakladatele diskuse nazvala v diskusi jako první trollem právě já
Asi mi mozkové buňky tehdy nějak moc pracovaly ![]()
Příspěvek upraven 14.02.22 v 15:37
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mnoho snářů interpretuje sen o zesnulém člověku identickým způsobem, avšak některé publikace se zaměřují na jednotlivé nuance. Jak zemřelý ve snu vypadá, zda ožívá před vašima očima, mluví z hrobu, nebo vypadá jako živý a zdravý. Všeobecně tohle noční vyjevení může být určitou známkou neočekávaných zpráv, nebo i životních změn. Některé náboženské knihy zase tyto sny vysvětlují, tak, že duše zemřelého, o kterém se vám zdálo a řekl si ve snu o vodu, nenašla stále klidu a doporučuje se zopakovat smuteční obřad.
Sen o zesnulém může být i dobrým znamením
Sny o zesnulých lidech mohou být i poslem dobrých zpráv. Například toho, že se vám něco ztraceného vrátí (peníze, věc, nebo sociální postavení). V anglických snářích je sen o zemřelém člověku vysvětlován rovněž pozitivně. Má být předzvěstí veselých událostí ve vašem životě, jako je například svatba, narození dítěte, nebo zrození něčeho prosperujícího a šťastného. Jestliže se máte vdávat, nebo ženit a zdá se vám před svatbou o zesnulém příbuzném, má to být pro změnu varování před nešťastným manželstvím.
Takže máš docela na výběr.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Leenvecka Tak ono každý člověk, co bere drogy (i chlastá) si v určitý chvíli mysli, ze to ma po kontrolou. To, že ai to o někom myslela zakladatelka asi bylo myšleno tak, že by si toho nikdy nedal. tolik, aby se predavkoval.
Bohužel zakladatelko lidé často nosí masku a dokáží sve démony velmi dobře skrývat. Možná kdyby si byla straší a mela více zkušeností, poznala by si, že kamarád to pod kontrolou nemá. Pokud se pohybujes v podobných kruzích, nedej bože ty drogy taky bereš, tak doporučuji od toho utect pryc, do jiného města od těch lidí, kteří to berou nebo prodávají. Smrt kamaráda pro tebe může být dobrým ponaučením a znamením, že takhle se žít život nedá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naprosto normální věc. Když zemřela manželova babička, se kterou jsem jeden čas bydleli, tak se mi o ní zdálo, říká se, že se chodí takto loučit. Poměrně často se mi zdá o mojí babičce a to dokonce i o té, kterou jsem nepoznala. Nebo se mi zdá o tom, že jsem malá atd. Jsou to prostě jenom sny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před deseti lety mi umřela maminka..doteď se mi o ní zdají živé sny..jak třeba pleje zahradu. Vaři…normálně se s ní bavím… Je to normální věc…když na toho člověka myslíš. V noci se ti o něm bude zdát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lleennttiillkkaa Když umřel děda, objevil se mi ten večer ve snu a z vysky z nebe mi mával 💜.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit