Měla jsem na sobě mrtvé klíště, hrozí mi něco?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
97
2.6.25 10:59

Mrtvé klíšte

Zdravím, chci se zeptat ohledně toho ze jsem mela na sobe mrtvé zakouslé klíště, vedela jsem o tom a škrábala jsem se a vyskřábala jsem ho. Klíště bylo suché a mrtvé, kusadla mělo a mám ted jen červený pupínek, ještě to svědí. Četla jsem že mi to nemůže přivodit problémy ale radši se zeptám tady komunity. Především nepochopím jak se do mě mohlo zakousnout, bylo opravdu malinkaté vysušené a vůbec se nehýbalo… Chci se zeptat jestli mi něco hrozí a mám si radši zajít k lékaři..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2977
2.6.25 11:06

Jak víš, že bylo mrtvé?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101439
2.6.25 11:06

@Avari78 A co by s tím lékař delal?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21469
2.6.25 11:16

Sleduj, jestli ti nenaskáčou fleky. Pokud ano, tak je na řadě lékař, aby se přeléčila borelióza. V tento okamžik je ale doktor fakt zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4814
2.6.25 11:18

Pokud bylo zakouslé, nějspíš mrtvé nebylo :nevim: K lékaři, pokud by se cca za měsíc objevil flek (může i na jiném místě, než bylo klíště zakouslé). Datum si vždy poznamenám do kalendáře, abych věděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2183
2.6.25 12:10

Flek být nemusí. Pokud by ses v následujících 14 dnesch až 6 týdnech cítila výrazně unavená, chřipkovitě, tak bych zašla na odběry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.25 15:22

@cancerka napsala jsem to tam, bylo vysušené a nehýbalo se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
2.6.25 15:23

@vedma007 Bylo to ted v sobotu takze kdyby náhodou tak si zajdu, každopádně dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2200
2.6.25 15:25

@Avari78 pošli klíště na rozbor a máš klid. Než ti přijdou výsledky. Pak možná klid mít nebudeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák