Mrtvé manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19874
2.4.17 21:33
@Inaris píše:
Hmm, jasně. No tak nejdřív by asi každý měl poradit - zachovat klid, popřemýšlet o všem stokrát a opravdu si možná i udělat ten klasický soupis kladů a záporů. Především myslet na pohodu dítěte a nestydět se zajít do poradny nebo za psychologem, protože je možní, že tam ji navedou na něco, co ji třeba dosud nenapadlo. Prostě to neuspěchat.
Protože bílých koní je, myslím, dost. Ale s těmi princi už je to horší, navíc by už nehledala člověka jen k sobě, ale i ke svému dítěti.

Obecne vzato jiste, akorát tady to na uspěchané rozhodnuti fakt nevypadá, kyd už stav trvá 6 let :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.4.17 21:35
@Talitha píše:
Mne je ctyricet, mám skvělé funkční manželství. Život ziji, neprezivam.
Zřejmě si do našich názorů projektujes své křivdy, jinak nechápu, proč by ti odlisny postoj někoho jiného měl tak vadit.

Ja si nikam své křivdy neprojektuju :lol: jen jsem ti napsala že pises jak kdybys byla minimálně v důchodu a sorry jo takový přístup mi vadí mmčh kdybys život opravdu žila nemáš potřebu mě o tom přesvědčovat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
2.4.17 21:44
@Inaris píše:
Ani teď nevím, jestli to s manželem nějak probírali nebo řešili „rázněji“.

Ona psala, ze o tom několikrát mluvili, ale k ničemu to nebylo. Ze on původně chtěl vic děti, ale pak ho mimino nezajímalo, je rad, ze dítě odrostlo a nechce kvůli výrobě dalšího dítěte dělat ty smesne pohyby. Ze on je takhle spokojen, ale ona ne, coz on asi vi, když o tom spolu mluvili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
2.4.17 21:46
@Inaris píše:
Ano, je to sobectví a život má rodič žít hlavně tak, aby zohlednil potřeby děcka, ne svoje. Ty si měl zohledňovat dřív, než si dítě pořídil. A když už se to v manželství zkomplikuje, tak holt v něčem taky musí zatnout zuby. Když nejde o násilí, gamblerství, opilství… S žádným dalším chlapem nebudeš mít rád na zemi, to si fakt nemysli.

Ty si podej s talithou ruku..Další důchodkyně :mrgreen: mmch ty si fakt myslíš že děti jsou tak blbý že nepoznaj že to doma nefunguje a ze jsou spolu rodiče jen kvůli nim..Nebo jenom proto že se to má atd…A co jim to jako do života dá to tvoje zatnout zuby :roll:

To má jako podle tebe zakladatelka zatnout zuby a do smrti držet celibát jo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
2.4.17 21:58
@Inaris píše:
Ano, je to sobectví a život má rodič žít hlavně tak, aby zohlednil potřeby děcka, ne svoje. Ty si měl zohledňovat dřív, než si dítě pořídil. A když už se to v manželství zkomplikuje, tak holt v něčem taky musí zatnout zuby. Když nejde o násilí, gamblerství, opilství… S žádným dalším chlapem nebudeš mít rád na zemi, to si fakt nemysli.

Zase zobecnujes. Zakladatelka psala, ze otehotnela pred svatbou v dobe, kdy spolu spali i 3× denne. Jak teda mohla tusit, ze za rok bude bez sexu uplne? Manžel je možná nemocny, možná ted přisel na to, ze je homosexual, co ja vim. Rozhodne nic resit nechce.
Proc by s chlapem nemohl byt raj na zemi? To jako ma dneska ženská na vyber akorát ruzne typy patologii? Manželství zcela bez intimnosti (pokud se teda bavíme o mladsim a středním veku) ja teda za normální nepovazuju.
Ale tak třeba si zakladatelka řekne, ze zatne zuby a vydrzi to.
Ovsem tvrdit, ze si nikoho lepšího stejne nenajde, je stejne mimo jako tvrdit, ze si urcite hned zitra najde pana Božského.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
2.4.17 23:19
@brumdinka píše:
Ja si nikam své křivdy neprojektuju :lol: jen jsem ti napsala že pises jak kdybys byla minimálně v důchodu a sorry jo takový přístup mi vadí mmčh kdybys život opravdu žila nemáš potřebu mě o tom přesvědčovat ;)

Nepresvedcuji te o nicem. :nevim:

Je hrozný, jak se člověk změní, když se mu život :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.4.17 08:24
@Inaris píše:
A Ty si myslíš, že děcko ocení, že protože matka měla málo sexu, tak teda musí přejíždět od jednoho k druhému na víkendy a podobně? Nenapadá tě, že se děcku taky může stýskat po jednom z rodičů atd.? Mysli mozkem a ne rozkrokem.
8o

jako sorry ale mozek bys měla používat spíš ty, někde si ho zapomněla :mrgreen: mmch rozvodem pokud jsou lidi rozumný a nepřemejšlej jako ty dítě o rodiče opravdu nepřijde…

mmch seš těžce mimo, souhlas s @robínek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.4.17 08:25
@Talitha píše:
Nepresvedcuji te o nicem. :nevim:Je hrozný, jak se člověk změní, když se mu život :?

co chceš říct tou poslední větou?

hrozný je, že přemýšlíš jak kdybys byla v důchodu, to se na mě nezlob, ale pokud je ti 40 jak píšeš si pořád mladá, ale píšeš jak kdyby ti bylo nejmíň 90 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.4.17 08:31

Jo a když sme u těch rozvodů, neznám nikoho, kdo by toho litoval naopak všichni mi řikaj, že to měli udělat dávno a né se plácat x-let v nefunkčním vztahu…a představ si, že mi to řikaj i ty děti těch rozvedených rodičů…a aby to zas inaris neotočila netvrdim, že rozvádět se maj lidi při prvním problému, jen někdy to už jinak opravdu nejde a je to nejlepší řešení, než aby se oba trápili a zatínali zuby, jelikož jestli jste si nevšimli jsme v 21.století nikoli v 19.tém :P

Příspěvek upraven 03.04.17 v 08:33

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
3.4.17 08:32
@brumdinka píše:
8o

jako sorry ale mozek bys měla používat spíš ty, někde si ho zapomněla :mrgreen: mmch rozvodem pokud jsou lidi rozumný a nepřemejšlej jako ty dítě o rodiče opravdu nepřijde…

mmch seš těžce mimo, souhlas s @robínek

Máš pravdu, o rodiče nepřijde.
Ale některým dětem může hodně spadnout životní úroven, pokud matka nemá kam jít, nemá dobrou práci, nemá oporu v rodině…tak pak děti mohou roky otáčet každou korunu.
Záleží dost na tom, jak je ta žena zajištěná, má bydlení atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
3.4.17 08:34

@free333 a co tím chceš jako říct, že pokud tohle nemá má jako zatnout zuby a trpět, snad ne proboha…no tak chvíli se holt uskromní než se máma zvedne… ten klid za to stojí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
3.4.17 08:43
@brumdinka píše:
@free333 a co tím chceš jako říct, že pokud tohle nemá má jako zatnout zuby a trpět, snad ne proboha…no tak chvíli se holt uskromní než se máma zvedne… ten klid za to stojí..

A pokud se máma nezvedne?
Některé si prostě to bydlení anebo práci lehce nenajdou.
Pak je lepší je nechat u otce, si myslím a jít tam, kde nebude trpět.
A pokud tohle nechce, tak doma držet hubu a krok, to je život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
3.4.17 08:48

No k tomu, jak tady někdo psal, ze jsou zenske nestaste rozvedene, které pak do jiných vandruji, jak je to super, ze by se meli(y) taky rozvést, protože jiným nepreji štěstí, tak to se asi deje- vyslechla jsem par rozhovoru na téma „co se otravovat s chlapem, lepsi je byt sama“. Ale stejne tak jsem zažila presvedcovani zenami, které neměly štěstí na hezky vzah a dobrého partnera, ze lepsi to proste jinde není, všichni chlapi stoji za kulovy, tak proc něco měnit. Ta závist, ze by se někomu mohlo podarit najit to, co jim ne, ram byla taky dost evidentní. Shrnuto : některé zenske jsou potvory a přeji si, aby sousedovic koza taky chcipla. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81480
3.4.17 08:49
@free333 píše:
A pokud se máma nezvedne?
Některé si prostě to bydlení anebo práci lehce nenajdou.
Pak je lepší je nechat u otce, si myslím a jít tam, kde nebude trpět.
A pokud tohle nechce, tak doma držet hubu a krok, to je život.

podle mě prostě podle zákona. pokud jsou oba rodiče schopní pečovat, talk do stčřídavky a vzájemně si platit alimenty podle svých příjmů, aby mělo dítě u obou podobnou životní úroveň. :nevim:
Na nějjaké držení huby a kroku se.ru,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40423
3.4.17 08:52
@Lama Lama píše:
podle mě prostě podle zákona. pokud jsou oba rodiče schopní pečovat, talk do stčřídavky a vzájemně si platit alimenty podle svých příjmů, aby mělo dítě u obou podobnou životní úroveň. :nevim:
Na nějjaké držení huby a kroku se.ru,

Je to opravdu případ od případu.
Jestli ten chlap stojí o střídavku anebo ne.
Jak je na tom kdo finančně.
Není to jednoduché…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí