Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsi chranena porad stejne, i v pauze. Nespolehlivost HA zpusobuje nepravidelne brani/vynechavani pilulek.
Pokud bereš prášky jak máš, jsi chráněna i v pauze. Ne nadarmo je v krabičce příbalový leták.
@radkka píše:
Pokud bereš prášky jak máš, jsi chráněna i v pauze. Ne nadarmo je v krabičce příbalový leták.
@xammy píše:
Jsi chranena porad stejne, i v pauze. Nespolehlivost HA zpusobuje nepravidelne brani/vynechavani pilulek.
ano to já beru pravidělně, dávám si na to sakra pozor ![]()
Dobrý večer děvčata, dobrala jsem první platíčko antikoncepce. MS se dostavila jak měla v 7 denní pauze. Na konci MS ( když už jsem jen špinila) jsme se s přítelem vyspali. 2 dny po styku jsem měla narůžovělý výtok a od té doby takový divný pocit v podbřišku. Máte někdo zkušenosti? Myslíte že by se mohlo stát že i přes HA bych přišla do jiného stavu? Kdy si udělat test? ![]()
Ahojky chtěla bybch se zeptat na takovou malou věc, beru antikoncepci a vím, že i přes 7 denní pauzu jsem chráněná, ale chci se zeptat, ted jsem měla ms a přítel se chtěl do mě „udělat“,ale řekla jsem mu, že raději ne že tomu moc nevěřím, a tak se vás chci zeptat, zda opravdu je ta žena chráněná tak dobře, ikdyž je v té pauze stejně jako když bere prášky? a jestli je větší pravděpodobnost že selže spíš při těch 21 dních kdy se berou prášky a nebo při té menstruaci? popřípadě jak to máte třeba vy? děkuji moc za odpovědi