MŠ celodenní v Brně

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Guru1
27.3.13 13:45

Anonyme anonyme, jednou píšeš, že máš RD na 2 roky a podruhé, že máš 7600,–, to mi nějak nesedí. Navíc máš nárok po RD na podporu a různé příspěvky a přídavky. A když už nechceš věřit matkám, tak každý normální psycholog ti řekne, že nejvhodnější doba nástupu dítěte do školky je ve 4 letech, nejzazší akceptovatelná ve 3 letech věku dítěte. Já jsem taky nebyla 3 roky u kadeřníka nebo v kině a co? Jsem s dcerou a ty roky strávené s ní se mi už nikdy nevrátí a jsem za ně moc ráda. Čím dřív od sebe začnete dítě odstrkovat, tím více se začnou oddalovat a ztrácet v nás důvěru. Viděla jsem to mnohokrát. I matky, které se začnou brzy vzdalovat od dítěte, k nim nemají potom tak blízko. Můžeš se přesvědčit v jiných zemích, kde matky dávají děti do jeslí od 6 měsíců a doma mají každý rok jinou au-pair. To co z těch dětí vyrůstá, by se ti moc nelíbilo. Jsou emocionálně vyprahlí, mají problém udržet si dlouhodobý vztah, nemají žádné vychování a žádný respekt. Potom se to samozřejmě obrací i proti rodičům. První 3 roky života jsou ty nejdůležitější pro vývoj a z části určují a ovlivňují chování a budoucnost dítěte. 2 leté dítě potřebuje mámu a ne drahé hračky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex