Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, jsem tu nová a předem se omlouvám, pokud tu tento dotaz už je. Poslední ms jsem měla 13.9.2020 a cyklus mám + - 28 dní. První den po skončení ms jsem s pritelem měla nechráněný styk a vsechno skončilo ve mne
.
Dnes mám 2 dny zpoždění ms, přes den se mi motá často hlava, zvedá se mi žaludek z věcí, které mi dřív nevadily, ale co nejvíc, tak mě pobolívá a píchá v podbřišku, nejčastěji levá strana. Těhotenský test (proužky DR.Max) jsem dělala jak včera, tak i dnes a oba byly negativ. Mám ještě s testováním počkat nejaky den nebo volat na gyndu o radu? Setkala se s tím některá z vás? Děkuji a hezký zbytek dne všem
![]()
Ahoj klaro,
zkus dělat testy obden. Těhotná být můžeš ale taky i nemusíš. Ovulaci víš kdy máš? nebo spíš kdy si jí měla?
Já mam třeba 7 dní zpoždění a stále testy negativní. Taky čekám. Někdy se mi točí hlava, píchá mě v břichu pak na levé i pravé straně. Někdy mám pocit zvracení ale zvracet nejdu. Hlavně si nic nenatoukavat do hlavy. Tím pak aji ms zpoždíš, protože máš stres z toho a stále na to myslíš.
Dej mi vědět jak na tom jsi ![]()
Ahojky, taky se pridávám s manželem se snažíme o miminko už nějakou dobu, ale žádný měsíc to nevyšlo. Jinak předevčírem jsem měla dostat MS a pořád nepřišla. Dnes jsem testovala a výsledek negativní. Takže také nevím jak na tom jsem.
![]()
Tak dneska jsem delala znovu, stále negativní. Ms taky stále nikde, ale bolesti podbrisku přetrvávají a přidala se i bolest prsou… budu dal čekat a doufat ![]()
@klara.milcinska píše:
Tak dneska jsem delala znovu, stále negativní. Ms taky stále nikde, ale bolesti podbrisku přetrvávají a přidala se i bolest prsou… budu dal čekat a doufat
Jo tak jsme na tom stejně.
stále nic. Už jsem vyhrožovala manželovi, že jestli se to ještě tak 3 měsíce za sebou nepovede tak povali na spermiograf
tak držím palečky aby to vyšlo.
Ahoj,
Testy od dr max se mi vždy ukázaly až později, pokud chceš jít cestou testování tak doporučuji koupit ClearBlue tento
https://www. drmax. cz/clearblue-plus-tehotensky-test-1ks#
Nebudu tě přesvědčovat že máš počkat s testováním, ono se to dobře radí ale hůř dělá
co ale mohu doporučit je trochu neobvyklé ale u mne osvědčené, netestovat hned s první ranní močí, ale s tou druhou. Zní to divně, ale vždy jsem měla s tou druhou silnější čárku než hodinu předtím.
Hodně štěstí ![]()
@Verča1340 Takže testy Dr. Max nejsou zase až tak dobré? Mám dnes dva dny zpoždění MS, také mi je nevolno a i další těhotenské příznaky a test dnes negativní. Snažíme se tedy pouze první cyklus, ale ráda bych věděla, jestli to vyšlo nebo ne. Hlavně kvůli situaci v práci, honíme se tu jako blázni, jelikož tu nemá skoro kdo dělat. Začíná přibývat lidí v karanténě, nerada bych tu něco chytla.
![]()
Já je nejdřív kupovala, protože jsem všude četla jak jsou super, ale za mne proste ne. Celkově jsem de stala zastáncem těch velkých testů s obří sací tyčinkou. Přijde mi to logické protože nasají mnohem větší vzorek než ty malinkaté proužky
Určitě doporučuji si připlatit za pořádný test. Pokud jsi těhotná, tak ti to ten Clearblue určitě ukáže, je dělaný i na předčasné testování ![]()
Tak já ještě asi nejspíš pár dní počkám, třeba se ještě ms dostaví. Kdyby ne, zkusím ten Clearblue ![]()
@Verča1340 Já jen, že jsem tu hodně četla, jak jsou tyhle testy spolehlivé, že ukazují dvě čárky už i před vynecháním ms. Považovala jsem se už za netěhotnou, tak uvidíme. ![]()
@Verča1340
Tak jsem teď letěla v Kauflandu do Dr.Max a maji zavřeno, tak zítra no, ale děkuju za radu!
![]()
Zkontroluj si na netu Dr Max zda ho zrovna ve tvoji lékárně mají
my máme Maxe taky u nás ve městě ale musím pro to do úplně jiné lékárny protože u nás ho zrovna nemívají
dá se to sice objednat a doručit na prodejnu, ale to zase trvá tři dny tak možná budeš muset zkusit více lékáren
ale stojí za to ![]()
@klara.milcinska zítra dej vědět, jak si dopadla, třeba mě to inspiruje. ![]()
Taky se mi to stalo. Taky to může být falešné těhotenství, jak si to žena přeje a už si vsugeruje, že je, tak někdy dokonce i test vyjde pozitivní, ale doktor ji pak schladi, že těhotná není. Taky se mi stalo, že jsem mela snad všechny příznaky těhotenství, meskalo mi to 2 týdny, test negativní, ale testy se můžou mýlit, už jsem byla objednaná na gyndu ať mi to doktor potvrdí/ nepotvrdí a v ten den ráno přišel menzes, tak už jsem nikam nesla. Bylo to jasný.