Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Moc neporadím, ale s dovolením budu sledovat
Sousedka teď akorát dává děti do školky v Ohrobci, můžu se jí zeptat, ale na dojmy bude ještě brzy.
Právě na prvních dojmech záleží, moc prosím, zeptejte se
Děkuji!
@Vendle Dobře, až ji potkám, zeptám se
Tím že už chodí do práce a já jsem doma máme jiný režim, ale občas si stihnem chvilku popovídat.
Najde se tady už někdo, komu chodí děti do MŠ Zvole u Prahy?
Líbí se nám v obci nějaká nemovitost, tak mě zajímá, jak se ve Zvoli bydlí??
@adlita Ahoj, my jsme se sem přistěhovali vloni před létem. Školka zde byla po zapisu bez šance, ale naštěstí otevřeli ohrobeckou další třídu a tam jsme se dostali. Ohrobecka školka dobrá. Zvolska asi nic moc. Pouštějí jim TV, bývá tam hodně pretopeno a děti pak jsou nemocne. Obecne je školka spíše hlídací, než aby děti vedla a vyvyjela (z doslechu..) Ale jak píši, Ohrobec ujde. Jinak se nám zde zije moc hezky. Do lesa kousek. Paráda. Teď jsme byli na zápise do školy a moc se nám tam líbilo. Pro nas super misto na bydlení.
@Vendle Dekuji za poznatky. Bydlite teda primo ve Zvoli nebo v Ohrobci? Zvole je na bydleni dobra? Jsou tam ted nejake radovky na prodej, ulice beze jmena podle mapy zatim - je kolma na ul. Druzstevni a je kratka a slepa. Trochu se bojim tech statku nebo co to tam je kolem, aby tam nebyl hluk a prach. Nevis, co to presne je? Vyrabeji tam neco nebo tam chovaji zvirata?? Pojedeme tam o vikendu na pruzkum ![]()
Ahoj, už j ste byli na průzkumu? Bydlíme asi 5 min od těch domů. Myslím, že je to klidné bydlení. Dnes byl krásný masopust ![]()
Já byla omrknout akorát lesní školku ve Zvoli, mám v plánu tam dceru příští rok dát. Ta mi přišla v pohodě.
Ohrobecká školka je prý taková klasika, aspoň jak jsem pochopila od sousedky.
@Vendle Ano, je to tam pekne. Akorat ty domky jsou asi uz uplne vyprodane :-/ Zvole se nam libi, ted uz tedy „jenom“ sehnat vhodnou nemovitost nebo stavebni zasitovany pozemek. PS: Prochazka v lesiku tam je teda oaza blaha pro moje prazske plice!
No já nevím.. vzhledem k tomu, že polovina vesnice topí uhlím
… ale to si člověk asi nevybere. Píšu SZ
@Suzuveverka jj, Ohrobec je klasická školka. Ta lesní je soukromá, nepletu-li se?
@Vendle Tkž ve Zvoli je v zime vzduch moc nic diky tomu topeni uhlim? A to i v te lokalite, kde je relativne nova zastavba? Myslim ul Druzstevni a kolem.
@adlita tam asi tolik ne, spíše ve staré zástavbě. Ale není to takový drama..
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.
Ahoj, hledám někoho, kdo má zkušenost a může dát reference na MŠ Zvole / Ohrobec.
Přestěhovali jsme se, školku se kterou jsme doted byli moc spokojení a měli ji 2 min od domu máme ted 10 Km, tak řeším, zda risknout a přestoupit (osobní dojem nebyl nic moc..)
Děkuji za jakoukoliv odezvu. Omlouvám se za anonym, ale svět je malý, tak nechci riskovat