MUDr. Beneš - Prenatální centrum Brno Veveří

2.6.16 13:32

Mudr Beneš prenatální centrum Brno Veveří

Máte zkušenost s Mudr Benešem v prenatálním centru Brno Veveří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
156
2.6.16 15:44

Jooo byla jsem uněj a je celkem vpohodě. Milej a vše vysvětluje, takže jsem byla spokojená. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
20.7.17 17:54

@Zuzkačerná5 tak jaky byl? ja tam pujdu v zari :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
25.11.17 09:33

Včera jsem byla u Mudr. Beneše na NT screeningu a byl v pohodě :) Vše popisoval, sice trochu mumlal - přítel říkal, že musel hodně napínat uši, aby mu rozuměl, ale já jsem ho slyšela docela dobře. Byla to rychlovka (10 minut), ale když bylo vše hned vidět a v pořádku, tak proč ne :) Jediná výtka k Prenetalu (Beneš za to nemůže :D) - došly jim flash disky, takže jsme dostali jen jednu vytištěnou fotku.. takže pokud se někdo teď chystáte a chcete fotku i v elektronické podobě, tak si pořiďte svoji (musí být nová original zabalená), jinak vám to tam nenahrají. Na email neposílají - tím jsme Beneše trošku rozhodili - říkal, že na to tam opravdu nemají čas.. :D Co se týká určení pohlaví, tak sám nic neřekl, když se přítel ke konci zeptal, tak odpověděl, že pokud chceme, tak nám může říct svůj tip, ale že to moc nejde vidět, že zrovna v těch místech má pupeční šňůru.. Tipuje kluka, tak uvidíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
25.11.17 14:51

Jo, ja zapomnela napsat z toho zari :), pan doktor byl strasne hodny i sestricka :), maji za to oba u me plus, akorat mimi nespolupracovalo, takze jsem tam byla asi 3 hodiny, ale nakonec se trosku natocilo, tak aspon si ho mohl pan doktor premerit, ale pohlavi mi teda nerekl.. teda rekl, ze to bude kluk a asi za 10 vterin, ze to spis bude holka :-D a pak, ze nevi, proste to mimi se schovava jak muze, do dnes nevim, co to bude, bud kluk nebo holka no.. achjo :-D. Muj dr. tam pak videl pindika, ale mohla to byt i snura.. carku pry nevidel..tak ja nevim, ale dr. Benes byl moc hodny :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5269
4.5.19 17:09

Zkousim obnovit diskusi. Najde se tu nekdo dalsi kdo byl na NT+ u Dr. Benese? Zajima mne. jakou ma uspesnost s urcenim pohlavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
28.2.20 10:24

Taky zkusím obnovit diskuzi. Jakou úspěšnost s tipem pohlaví máte u Dr. Beneše v brněnském prenatalu? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.21 13:02
@Coolca píše:
Taky zkusím obnovit diskuzi. Jakou úspěšnost s tipem pohlaví máte u Dr. Beneše v brněnském prenatalu? :mavam:

Ahoj tak jaky byl uspesnost tipem s pohlavi od pana doktora?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@stiskoch píše:
Zkousim obnovit diskusi. Najde se tu nekdo dalsi kdo byl na NT+ u Dr. Benese? Zajima mne. jakou ma uspesnost s urcenim pohlavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
@sherane píše:
Jo, ja zapomnela napsat z toho zari :), pan doktor byl strasne hodny i sestricka :), maji za to oba u me plus, akorat mimi nespolupracovalo, takze jsem tam byla asi 3 hodiny, ale nakonec se trosku natocilo, tak aspon si ho mohl pan doktor premerit, ale pohlavi mi teda nerekl.. teda rekl, ze to bude kluk a asi za 10 vterin, ze to spis bude holka :-D a pak, ze nevi, proste to mimi se schovava jak muze, do dnes nevim, co to bude, bud kluk nebo holka no.. achjo :-D. Muj dr. tam pak videl pindika, ale mohla to byt i snura.. carku pry nevidel..tak ja nevim, ale dr. Benes byl moc hodny :) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
9.4.21 16:37

@Linduska91 Jestli chcete vedet pohlavi, jdete k Vlasinovi na Veveri a nespamujte tady stejnou otazkou pod kazdym prispevkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
9.4.21 21:56
@janikema90 píše:
@Linduska91 Jestli chcete vedet pohlavi, jdete k Vlasinovi na Veveri a nespamujte tady stejnou otazkou pod kazdym prispevkem.

U mě se třeba Vlašín netrefil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.4.21 23:30
@janikema90 píše:

Nemyslim ze spamuju. Zadala jsem jen 3 stejne otazky ke prispevku? Nevim kde je problem? Byla jsem dneska k Benesovi a ten mi sdelil pohlavi tak jen me zajima jak to maji ostatni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
10.4.21 23:05
@kubmaja02 píše:
U mě se třeba Vlašín netrefil…

Tak to jste prvni o kom vim 😀
Je tim docela znamy, ze se neplete a hlavne, ze je spicka v prenatalni diagnostice, takze snad kazda zenska kterou znam a byla tehotna, tak byla u nej a vzdycky pohlavi trefil 😀
Ale jasne, stat se muze, nikdo neni neomylny 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
725
11.4.21 10:33

No, pan špička prenatální diagnostiky asi neměl svůj den, byl příjemnej jak neslušné slovo, nic nevysvětlil, když jsem se na něco ptala, tak odsekl…nicméně mám z možné Downí holčičky zdravého chlapečka. Když mi přišly výsledky NIPTu, tak jsem byla ještě v nervech, jestli jsou ty výsledky fakt moje, protože tam bylo pohlaví mužské, a on holku odsouhlasil. Navíc synkovi chyběla céva v pupečníku, na to ani na ultrazvuku nepřišel, na to došli až v porodnici. Osobně v Prenatalu doporučuju Bartošovou, ta byla skvělá, všechno ukázala, podrobně vysvětlila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty