MUDr. Dagmar Makalová

Anonymní
6.5.13 08:15

mudr. Dagmar Makalová

Mudr. Dargmar Makalová, Praha. Nutně sháním webovky s ordinační dobou na tuto lékařku, ztratila jsem a nemůžu dohledat. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
6.5.13 08:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
6.5.13 08:22

Zavolat tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
5.3.15 09:22

Ahoj holky, chodi ted nekdo kdo ceka, nebo cekal mimco k MUDr. Makalove? Jsem s ni spokojena, jen nevim jak to chodi kdyz chci vzit partnera na UTZ a jestli staci vysetreni ktera dela a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.3.15 11:16

Určitě tě pošle do Gennetu, tam není problém mít manžela na ultrazvuku a jiných vyšetřeních. Přímo v ordinaci dr. Makakové nevím jestli je to možné, ale v tom Gennetu, kam budeš chodit na screeningové vyšetření to je uzpůsobené i pro partnery.

• Citovat
  • Upravit
3679
5.3.15 14:30

Anonymni: a na jake vysetreni me bude posilat jinam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
5.3.15 18:11

Právě na ten screening, poprvé jsem tam byla v cca 11tt na krvi, pak jsem tam chodila až do zhruba 32týdne na krev a ultrazvuk. Ultrazvuk je tam přesnější a podrobnější, dělá se to tam kvůli případným vrozeným vadám miminka. Budeš tam mít i pohovor s lékařkou která se zabývá přímo genetikou.Tam se bude ptát na nemoci v rodině. A co si vzpomínám, tak i můj manžel tam byl na odběrech, ale my už jsme ve věku kolem 40let. Všechno je to hrazené pojišťovnou, jen fotky miminka z út si budeš platit. Dá se říct, že je to tam jako na gyndě, jen vaginálně mě vyšetřovala dr. Makalová.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
5.3.15 18:14

Taky ti v Gennetu nabídnou odběr plodovky, i přesto, že krev dopadla dobře. Já jsem na plodovce byla 2×.Jo a rodila jsem před 1/2rokem, takže mám poměrně čerstvé vzpomínky. Kde budeš rodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
6.3.15 08:12

@Jamulka Moc dik za odpoved. No prave jsem u ni absolovovala utz ve 13.tydnu, dalsi kontrola za 4.tydny a vubec se nezminila ze bych mela jit jinam :nevim:! Je mi lito pritele, chce videt mimco a u Makove to zrejme asi nejde… Nam je 30.
Jo a gratujuji k mimcu :kytka:
Registrace do porodnice me ceka pristi tyden a docela se desim, pry je to hukot, asi zacnu o víkendu trenovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.3.15 07:01

Počkej, to ona ti neřekla, že budeš chodit do Gennetu? To je zvláštní :think: Ve 13tt jsi tam už měla být. Já jsem tam poprvé byla v 11tt. Zeptej se ji na to. Jsi prvorodička? My máme tři dětičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
9.3.15 07:21

@Jamulka Jj, prvni cekam! Ted jsem byla ve 13tt u ni, vse merila sama a 14 dni pred tim jsem byla na krvy :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
375
9.3.15 07:24

Krev u ní je standardní, ale v tom genettu dělají rozbor na případné vrozené vady. Jaká porodnice u tebe vede, máš už vybráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3679
9.3.15 08:22

@Jamulka No prave proto se na to ptam, ja fak nevim! Ale delam co mi rika.
Zrovna dneska jsem se registrovala do Podoli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.15 09:04
@Jamulka píše:
A co si vzpomínám, tak i můj manžel tam byl na odběrech, ale my už jsme ve věku kolem 40let.

@AZzuzka Ahoj chodím k Mudr. Makalové už hodně let, dvě těhotenství. Podle mě všechna vyšetření kam posílá stačí jen ten screening v prvním trimestru bych si zaplatila ještě na pracovišti, kde mají certifikát. Jak píše Jamulka, že byla v Gennetu… do toho Gennetu podle mě posílá ve dvou případech. Buď při vyšším věku maminky nebo při genetické zátěži v rodině, když jí hned na začátku těhotenství hlásíš, že v blízkém příbuzenstvu je vážná dědičná nemoc. Jinak ne. Myslím, že ani kvůli pojišťovně tam nemůže poslat každého, je to jen v některých případech. Samozřejmě se tam můžeš na ten prvotrimestrální screening objednat sama jako samoplátce bez žádanky a nejen do Gennetu i kamkoliv jinam. Ty už tedy teď asi ne, už by se to nestihlo. To je jediné co bych ti bývala byla doporučovala si zaplatit navíc. Jinak všechno co dělá ona podle mě stačí.
Když pošle někoho do Gennetu na ten prvotrimestrální screening, pak ho chtějí vidět i ve 20tt na UTZ, tak dá žádanku zase tam. A pak zase na UTZ ve 30tt přímo do porodnice. Jinak když se jí zdá vše v pořádku, v téhle době už myslím, že dělá všechny i ty velké UTZ sama. Má mnohem lepší UTZ než v mém předešlém těhotenství. A jen když se jí něco nezdá, pošle tě ještě jinam.

Omlouvám se za anonym, nemusí každý vědět k jaké gynekoložce chodím, je to pro mě citlivé, jinak prosím smazat. Kdybys měla ještě nějaké otázky, můžu ti napsat SZ.

• Citovat
  • Upravit
3679
9.3.15 09:12

Anonymni: Diky moc, vycerpavajici odpověď :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat